Használja voucher kódot ngtu295 fizetni, és csak 295 £ bármilyen persze bundle a SuperSkilz pénztárnál!

Soha nem volt még jobb alkalom, hogy dolgozik IT Security a nő a számítógépes biztonsági támadások és a hiány szakképzett IT biztonsági szakemberek leküzdése érdekében. IT biztonsági szakemberek kötelesek minden iparágban a kormány és a védelem, finanszírozására és az ipar. Mivel a hackerek egyre inkább a kreatív azon erőfeszítéseit, hogy az információk ellopására, és megzavarják életüket, IT biztonsági szakemberek van szükség, hogy megakadályozzák ezeket támadások és hogy jobban oldják meg a rendszer biztonságosabbá.

A csomagban egy széles spektrumú tanúsítási tanfolyamok vezető világszerte elismert és keresett minősítések. A szakmai területek közé tartoznak: az behatolás tesztelés / Ethical Hacking, Cyber ​​Security Analysis, Computer Hacking Forensic Investigation, Information Systems Könyvvizsgáló és információs rendszerek elemzése.

Mi van a csomagban?

A csomagban 6 különböző tanúsítási tanfolyamok.

  1. CompTIA Security + SY0-401
  2. (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) 2013
  3. EK-tanácsi Certified Ethical Hacking & Countermeasures (CEH V.8)
  4. EK-tanácsi Certified Security Analyst
  5. EK-tanácsi Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI V.8)
  6. ISACA Certified Information Systems Auditor (CISA)

Hogyan Minden tanfolyam tanítják?

Minden tanfolyam az online és az önállóan elvégezhető, ami azt jelenti, csináld a saját otthonában, a saját idejét, a saját tempójában. Minden lecke előre felvett, amely lehetővé teszi, hogy szünet, gyors előre, hagyja szakaszok, vagy menjen vissza a másik tanulság, ha kell. Az órák multi-média alapú, ami azt jelenti, videó és audió használják tanítani a leckét. A legtöbb leckéket is interaktív, kéri a tanuló vesz részt. Ez magában válaszolt a képernyőn megjelenő kérdésre, részt feladatok, valamint a szimulátorok, mintha a valódi szoftvert.

Mennyi időbe telik nekem, hogy teljes minden kurzus?

Mint már említettük, a tanfolyamok Önálló. Vannak, akik befejezik a kurzus gyorsabban, mint mások. Ha úgy dönt, hogy csak tegye a tanúsítási tanfolyamok ebből a csomagot, akkor elviszi kevesebb időt, mint ha nem két vagy három, vagy mindet. Nem számít, milyen mégis, akkor mindig van 12 hónapig tart a kurzus.

Mi kell hozzá?

Minden amire szükséged van egy internet kapcsolat és egy PC. Míg a legtöbb órák dolgozni MACs, azt javasoljuk, hogy a PC a legjobb teljesítményt. Egyes részei természetesen nem jelennek meg megfelelően a régebbi Mac. Miután belépett a kurzus, akkor a készülék kérheti, hogy meg bizonyos ingyenes plugin, mint a Java. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus SuperSkilz »

Ez a kurzus On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
990 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date