Read the Official Description

Használja voucher kódot ngtu295 fizetni, és csak 295 £ bármilyen persze bundle a SuperSkilz pénztárnál!

Soha nem volt még jobb alkalom, hogy dolgozik IT Security a nő a számítógépes biztonsági támadások és a hiány szakképzett IT biztonsági szakemberek leküzdése érdekében. IT biztonsági szakemberek kötelesek minden iparágban a kormány és a védelem, finanszírozására és az ipar. Mivel a hackerek egyre inkább a kreatív azon erőfeszítéseit, hogy az információk ellopására, és megzavarják életüket, IT biztonsági szakemberek van szükség, hogy megakadályozzák ezeket támadások és hogy jobban oldják meg a rendszer biztonságosabbá.

A csomagban egy széles spektrumú tanúsítási tanfolyamok vezető világszerte elismert és keresett minősítések. A szakmai területek közé tartoznak: az behatolás tesztelés / Ethical Hacking, Cyber ​​Security Analysis, Computer Hacking Forensic Investigation, Information Systems Könyvvizsgáló és információs rendszerek elemzése.

Mi van a csomagban?

A csomagban 6 különböző tanúsítási tanfolyamok.

  1. CompTIA Security + SY0-401
  2. (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) 2013
  3. EK-tanácsi Certified Ethical Hacking & Countermeasures (CEH V.8)
  4. EK-tanácsi Certified Security Analyst
  5. EK-tanácsi Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI V.8)
  6. ISACA Certified Information Systems Auditor (CISA)

Hogyan Minden tanfolyam tanítják?

Minden tanfolyam az online és az önállóan elvégezhető, ami azt jelenti, csináld a saját otthonában, a saját idejét, a saját tempójában. Minden lecke előre felvett, amely lehetővé teszi, hogy szünet, gyors előre, hagyja szakaszok, vagy menjen vissza a másik tanulság, ha kell. Az órák multi-média alapú, ami azt jelenti, videó és audió használják tanítani a leckét. A legtöbb leckéket is interaktív, kéri a tanuló vesz részt. Ez magában válaszolt a képernyőn megjelenő kérdésre, részt feladatok, valamint a szimulátorok, mintha a valódi szoftvert.

Mennyi időbe telik nekem, hogy teljes minden kurzus?

Mint már említettük, a tanfolyamok Önálló. Vannak, akik befejezik a kurzus gyorsabban, mint mások. Ha úgy dönt, hogy csak tegye a tanúsítási tanfolyamok ebből a csomagot, akkor elviszi kevesebb időt, mint ha nem két vagy három, vagy mindet. Nem számít, milyen mégis, akkor mindig van 12 hónapig tart a kurzus.

Mi kell hozzá?

Minden amire szükséged van egy internet kapcsolat és egy PC. Míg a legtöbb órák dolgozni MACs, azt javasoljuk, hogy a PC a legjobb teljesítményt. Egyes részei természetesen nem jelennek meg megfelelően a régebbi Mac. Miután belépett a kurzus, akkor a készülék kérheti, hogy meg bizonyos ingyenes plugin, mint a Java. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by SuperSkilz »

This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
990 GBP
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019