Read the Official Description

BEJELENTKEZÉS MOST - ÖN KERESZTÜL TÖRTÉNT!

Ez az Online Alapítvány képzőművészeti diploma feltárja, ki és mi az! Ha tudni akarod, tanulmányozza ezt a gyakorlati, kifejezetten kifejező tanfolyamot. Ha provokatív, szenvedélyes, végtelenül kreatív, szokatlan, ha van valami mondanivalója, akkor tedd ezt a kurzust. Ha valami kevésbé személyes, és többet szeretne a készségekről és a formatervezésről a festészet és a rajzok tanulmányozásában, akkor a művészet és a design alapítvány diploma.

Ez a transzformációs kurzus egy háromlépcsős, teljes munkaidős vagy részmunkaidős program, amelyet komoly pályaorientált diákok számára terveztek, akik szeretnének belépni az előadó szakmájába. Ez az izgalmas tanfolyam erős gyakorlati hangsúlyt fektetett, nemcsak a képzőművészet, a kultúrák és az expresszív művészetelmélet ismeretét és megértését, hanem a szakmai készségeket is. A sikeres diplomások megszerzik az alapítványi diplomát, amely egyenlő 3 A szintekkel, és amelyet az Egyesült Királyság egyik legnagyobb szakmai elismerő testülete, az ABC Awards akkreditál.

Ugyanilyen értékes, a diplomások olyan szakportfóliót érnek el, amely kifejezi, hogy ők, és mi számít számukra, lehetővé téve a felsőbb egyetemekhez való hozzáférést és a szakmai képzettséggel rendelkező munkát.

Tanfolyam áttekintése

 • Belépési követelmények: 16 éves vagy idősebb, GCSE / IGCSE Art vagy fotó vagy jó portfólió. Az érett hallgatók nem igényelnek vizsga képesítést, bizonyos képességet a rajzolásra és festésre, és a vágy a sikerre. Küldjön egy példát a munkájáról, ha bizonytalan a szinteddel.
 • Részmunkaidős programok: egész évben rendelkezésre állnak - beiratkozik most
 • Teljes munkaidős programok: decembertől januárig és szeptembertől októberig. Kivételek alkalmazhatók.
 • Követelmények: szélessávú kapcsolat / alapvető művészeti anyagok
 • Progresszió: minden egyetemi / BA kitüntetéses diplomához
 • Akkreditáció: ABC Awards
 • Ofqual Szabályozott: Igen (Ofqual száma 500/8476/8)
 • UCAS-díj: legfeljebb 112 pont - ami két A-szintnek felel meg A * osztályban - az egyetemi bejegyzéshez 80-100 UCAS-pont szükséges
 • UCAS alkalmazás támogatott: Igen
 • Portfólió támogatás: Igen
 • Tandíj: szemtől szembe, egyenként - korlátlan

Hogyan működik

A hallgatók hozzáférést kapnak saját online stúdiójukhoz, ahol a tanfolyamon keresztül tudnak dolgozni. Egységek és megbízások felsorolása mellett támogató erőforrások, videokezelők a készségfejlesztéshez, lépésről lépésre szóló útmutatók stb. A diákok befejezett munkáinak fényképei felkerülnek a főiskolai e-portfóliójukra értékelési és konstruktív, barátságos írásos visszajelzéssel arról, hogyan kell haladni. Emellett meghívást kapnak a diákok arra, hogy tapasztalt és képzett személyi oktatóval megbeszéljék előrehaladásukat, és szembesülnek szóbeli visszajelzéssel, bátorítással és támogatással. A diákok is részesülhetnek az online diákokkal folytatott kapcsolataikból, mivel megtekinthetik a profilokat és megjegyzéseket alkothatnak egymás mûveirõl, ha kívánják.

Értékelés

Formatív, mint tanfolyam előrehaladása és summatív az egységek és a kurzus végén. A végső nagyprojektet a vizsgabizottság külsőleg értékeli, és ez dönt a végső fokozatáról. Ön folyamatosan tájékoztatni fogja a munkájának javításának minden lépését.

A kurzus felépítése

A tanfolyam három különböző szakaszból áll; Feltáró szakasz, Pathway szakasz és végül megerősítő szakasz. Minden szakasz 12-24 hetes időtartam, attól függően, hogy teljes vagy részidős-e. Ezek szükség esetén meghosszabbíthatók.

A feltáró szakasz a tanfolyam első szakasza, és a cím azt sugallja, hogy lehetőséget ad arra, hogy mélyebb szinten megértsétek, miféle művészet és design, és hogy tapasztalatokat szerezzenek számos tudományágban. Minden egyes fegyelemen belül számos anyagot és folyamatot fog használni, és megtanulja a rajz és fotózás értékét kiindulópontként.

5 projektet ajánl fel, amelyekből 4-et tanul.

 1. Fotózás (kötelező)
 2. Szépművészet
 3. Grafikai tervezés és illusztráció
 4. 3D (építészet, 3D-s tervezés, szobrászat)
 5. Divat és textília

A Pathway szakaszban választhatod, melyik Pathway / discipline-t szeretnéd tovább mélyebbre mélyíteni. Az oktatói áttekintik veled a munkáját a feltáró fázisból, és ez tájékoztatja döntését. A végső döntés természetesen a tiéd.

A megerősítő szakasz az alapítványi diploma végső szakasza, és az egyetlen olyan szakasz, amely végleges döntést hoz. Meg kell kérni a szándéknyilatkozatot a tanára támogatásával. Ez a dokumentum felvázolja a kiválasztott végső nagyprojektet. A végső nagy projekted gyakorlatias és bármilyen formában választható; showreel, ruha, fényképsorozat, festmény, animáció, belsőépítészeti design, építészeti tervezés, videojáték stb.

Díj

Díj = £ 2999 GBP- $ 3981 USD. A díjak havonta fizethetők (P / T: £ 149.99 GBP / $ 199.99 USD x 20 fizetés VAGY F / T: £ 299.99 GBP / $ 398.10 USD x 10 kamatmentes fizetés vagy teljes mértékben hitel / betéti kártya, csekk, banki átutalás A kedvezményezettek állami kedvezményben részesülnek.

BEJELENTKEZÉS MOST - ÖN KERESZTÜL TÖRTÉNT!

Program taught in:
Angol
Online College of Art & Design

See 7 more programs offered by Online College of Art & Design »

Last updated March 27, 2018
This course is On-line
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,999 GBP
Deadline
By locations
By date