Kötögetni - online leckéket

Általános információk

Program leírás

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Kötött leckék

A kötött leckét útmutatók tartozik a vágott és varrni kötögetni, valamint a művészeti kézi kötés.

Egy tipikus UoF Knits lecke előnézete

Poncsó sál kötése

Tanórák minden készségszintre

KEZDŐ

Kezdd el "Bevezetés a kelme" és "Kötött Fabric Alapelvek" órák először. Most megtudhatod, a kötött szerkezet, nyújtási arány és hogyan kell kiválasztani a legjobb kelme egy adott design. Ezután alkalmazza ezt a tudást, és hozzon létre saját kötött kötözőt a különféle kötött nyúlási arányokhoz. Töltse ki a kötött tanulmányok a tanulás, hogyan lehet létrehozni egy kézzel kötött poncsó sállal és kötött pulóvert.

Közbülső

Ha már van némi tapasztalata a kötögetni, nézd meg a Kötött Stretch Reduction tanulságokat.

Mit tanulhatsz?

Kötött Stretch Kedvezmények - Szoknya Slopers

Megtanulják, hogyan kell bevenni a egyenes szoknya Sloper és alakítani egy sor kötött slopers a különböző kötött szakaszon kategóriákban. Megtanítjuk, hogyan lehet létrehozni egy stabil Kötött Sloper első, majd hogyan kell átalakítani, hogy egy mérsékelt Stretch, 2-utas Stretch, Super Stretch és bordás sztreccs anyag. Ez a lecke épül: kötött előadások sorozat: Bemutató kelme és kelme alapelvei.

Egyéb Kötött leckék

Történő hivatkozással a törzs Kötött számítások forma, a mi leckét, hogyan kell átalakítani a Torso Sloper stabil Kötött Torso Sloper, mi segítünk, hogy ezt a leckét a szél.

Add hozzá a kötött könyvtárához, megtanulva, hogyan készítsd el a kötött hüvelyt és a nadrágtartó blokkokat, hogy mindenféle kötött ruhát megtervezhess, függetlenül attól, hogy melyik húzódó anyagot választja.

A University of Fashion számos leckét kínál a kötögetésben. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world.

The University of Fashion is the first and largest online fashion design video library in the world. Kevesebb