Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Kötött leckék

A kötött leckét útmutatók tartozik a vágott és varrni kötögetni, valamint a művészeti kézi kötés.

Egy tipikus UoF Knits lecke előnézete

Poncsó sál kötése

Tanórák minden készségszintre

KEZDŐ

Kezdd el "Bevezetés a kelme" és "Kötött Fabric Alapelvek" órák először. Most megtudhatod, a kötött szerkezet, nyújtási arány és hogyan kell kiválasztani a legjobb kelme egy adott design. Ezután alkalmazza ezt a tudást, és hozzon létre saját kötött kötözőt a különféle kötött nyúlási arányokhoz. Töltse ki a kötött tanulmányok a tanulás, hogyan lehet létrehozni egy kézzel kötött poncsó sállal és kötött pulóvert.

Közbülső

Ha már van némi tapasztalata a kötögetni, nézd meg a Kötött Stretch Reduction tanulságokat.

Mit tanulhatsz?

Kötött Stretch Kedvezmények - Szoknya Slopers

Megtanulják, hogyan kell bevenni a egyenes szoknya Sloper és alakítani egy sor kötött slopers a különböző kötött szakaszon kategóriákban. Megtanítjuk, hogyan lehet létrehozni egy stabil Kötött Sloper első, majd hogyan kell átalakítani, hogy egy mérsékelt Stretch, 2-utas Stretch, Super Stretch és bordás sztreccs anyag. Ez a lecke épül: kötött előadások sorozat: Bemutató kelme és kelme alapelvei.

Egyéb Kötött leckék

Történő hivatkozással a törzs Kötött számítások forma, a mi leckét, hogyan kell átalakítani a Torso Sloper stabil Kötött Torso Sloper, mi segítünk, hogy ezt a leckét a szél.

Add hozzá a kötött könyvtárához, megtanulva, hogyan készítsd el a kötött hüvelyt és a nadrágtartó blokkokat, hogy mindenféle kötött ruhát megtervezhess, függetlenül attól, hogy melyik húzódó anyagot választja.

A University of Fashion számos leckét kínál a kötögetésben. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program oktatási nyelve:
  • Angol

9 további kurzus University of Fashion - Online Fashion Design School »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció