Dual Master of Business Administration - Egészségügyi igazgatás

Az MBA-MHA egyesíti a Scranton Egyetem AACSB által akkreditált MBA és a CAHME által akkreditált MHA tanterveit. Ez a kettős fokozatú program ötvözi az üzleti funkciók átfogó megértését az egészségügyi ellátásra jellemző műveletekkel és rendszerekkel, ami a szakértelem az iparág üzleti oldalának sikeres kezeléséhez vezet. A diákok megtanulják egyensúlyba hozni az üzleti valóságot, mint például a költségmegtakarítást, a minőségi ellátás és a beteg pozitív eredményeinek biztosításának szükségességével.

A program kevesebb idő alatt és kevesebb kredit mellett hajtható végre, mint a két program külön-külön történő felvétele: Az online kettős fokozatú program teljes hitelórája 65 kredit, 13 és 18 kredit közötti megtakarítás, és kb. években teljes munkaidőben. A követelmények magukban foglalják a terepmunka-összetevőt, amely a hallgató számára kényelmes helyen végezhető el.

A kurzusok összhangban vannak az Egészségügyi Vezetési Szövetség (HLA) által tervezett kompetencia modellvel, amely vezetői, üzleti ismeretek és készségek, kommunikációs és kapcsolati menedzsment, valamint az egészségügyi környezet ismereteit eredményezi.

Az Egyesült Államok gazdaságának egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő ágazata, az egészségügy adminisztrációja rendkívül összetett lett. Az iparágnak szüksége van olyan szakemberekre, akik üzleti készségekkel és egészségügyi adminisztrációs háttérrel rendelkeznek, akik hatékonyan és eredményesen tudják kezelni és vezetni a szervezeteket, irodákat és osztályokat.

Az egészségügyi ellátás mellett a diplomások munkahelyeket találhatnak a kapcsolódó területeken, mint például a biztosítás, a vezetői tanácsadás, valamint az állami és szövetségi ügynökségek. A potenciális munkahelyek a vezetői és a végrehajtó szerepek közé tartoznak, mint például a vezérigazgató, a COO, az ügyvezető igazgató, a kórházi adminisztrátor vagy az egészségügyi tanácsadó.

Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus The University of Scranton Online »

Utoljára frissítve April 16, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
30 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019