Read the Official Description

1.. Business Economics 2. Nemzetközi Marketing 3. Emberi Erőforrás Menedzsment 4. Üzlet Pénzügy 5. Üzleti stratégia és vállalkozási 6. Marketing Communications 7. Vásárlói viselkedés 8. Operations Management Diákok, akik sikeresen befejezték az Extended Advanced Professional Diploma in Business és marketing menedzsment képes lesz a bevonulást, hogy BA (Hons) Marketing "top-up" színpadon képező 2. rész ezt a szakképesítést.

A sikeres befejezése ebben a szakaszban, a diákok kapnak a posztgraduális üzleti menedzsment diploma által odaítélt EduQual, Egyesült Királyság.

TANULÁSI EREDMÉNYEK

1.. Azonosítja és értékeli az hasznosságát gombos, numerikus, grafikus és statisztikai mutatók az üzleti tevékenység. 2.. Mutassa be, hogy a különböző mennyiségi mutatók használhatók, hogy tájékoztassák a döntéshozatalban. 3.. Felmérni, hogy a juttatandó források különböző gazdasági egységek. 4.. Értsék meg a várható hatások különböző "piaci kudarc" az üzleti tevékenységre. 5.. Határozza meg a legfontosabb makrogazdasági változók, megérteni, hogyan mérik és tisztában legyen a lehetséges hatása van az üzleti tevékenységet. 6.. Azonosítani és megérteni a makrogazdasági változók. 7.. Alkalmazni az üzleti elvek tényleges üzleti helyzetek keretében a valós világban.

Program taught in:
Angol

See 7 more programs offered by Global Impact Training And Higher Education »

This course is On-line
Start Date
aug. 2019
Duration
9 - 12 hónapok
Nappali
Price
3,000 GBP
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019