Konyha mester IHK

Általános információk

Program leírás

Felmérés

Chef több, mint egy címet. A leghagyományosabb gasztronómiai mesterek fok az alapja a sikeres belépését a vezetői szintű és kezelése a szállodákban és éttermekben, a közösség vendéglátás, vendéglátó -, hanem az ipar, az oktatás és sok más területen. Itt, a szakma a szakács többet kínál, mint a vendég-orientált munka a konyhában. Szakácsok tartják tökéletes vezetők a tervezés, gyártása és forgalmazása gasztronómiai termékek és szolgáltatások. És azt is, ki a vendéglátó számtalan kilátások és lehetőségek állnak nyitva előttük.

perspektívák

Poppe & Neumann diplomások a szakács IHK világszerte munka

  • Manager Operations Manager
  • Chef főz, konyha vezetője
  • Élelmiszer tervezők
  • Mérnöki, üzleti tanácsadók
  • Értékesítési szakemberek az iparban
  • Élelmiszer ellenőrök
  • Food & Beverage Manager
  • Szaktanárok a szakiskolákban, állami vagy magán oktatási intézmények

vagy tanulni, mert általuk megszerzett a mester, az egyetemi felvételi vagy fuss sikeres vállalkozások számára. A mester és az is marad - a nemzeti és nemzetközi - a központi építőköve a pályára a jövő karrier vezető / vezetői pozíciót a szálloda- és vendéglátó-ipari, a vendéglátás, vendéglátás, ipar és - nem utolsósorban - az alapot teremt sikeres önfoglalkoztatást.

A tanfolyam célja, hogy

Szakácsok befejezték szakképzés újoncok, képzett és képzetlen munkavállalók és családi dolgozók legalább 5 ½ év szakmai tapasztalat a konyhában

természetesen tartalom

Az államilag elismert és engedélyezett természetesen mesterszakács CCI jellemzi az érett alapuló szakmai gyakorlat tanulmányi dokumentumokat. Mint minden Poppe & Neumann-távoktatás is a tanfolyam szakács CCI célja, hogy a foglalkoztatási és képzési optimálisan lehet rendezni.

Alapja a tanfolyam tartalmát a „rendelet a vizsgán, hogy legyen elismert képesítést Tanúsított szakács” a kamara Frankfurt am Main.

Ha még nem hozott az oktató alkalmassági vizsgálat, amely része a felkészülés a mesterszakács vizsgán és a felvételi követelményeket.

Ausbildereignung vizsgálat CCI (ADA)

A készítmény az oktató alkalmassági vizsgálat kiterjed a CCI első része a mester „szakmai és dolgozó iskolai végzettség” honnan folytatódik (episztolái) hét tanulási egységek:

  1. lecke
  2. Művelet: Ellenőrizze képzési követelmények és a terv képzési
  3. Művelet: Készítsünk képzés, és segítse a gyakornokok felvételére
  4. Művelet: oktatás elvégzésére I
  5. Művelet: oktatás elvégzésére II
  6. Művelet: teljes képzés
  7. Vizsga szimuláció Képzők képzése

A projekt végső

Közvetlenül a vizsgálat előtt a diplomások vesznek részt a két és fél napos ellenőrzés fokozása Szeminárium és helyet követően az írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsga előtt IHK Frankfurt am Main része.

A felkészülés a mesterszakács vizsga áll, 16 tanítási betűk és a perifériás társa könyv együtt kezeljük - praktikus - a következő témák szerint DIHK keret:

Üzleti kapcsolatos képesítések

A alteszttel „gazdaság kapcsolódó készségek” az alábbi minősítési területeken:

  • Közgazdaságtudományi
  • Számviteli
  • Jogi és Adó
  • vezetés

Ezen a kereten belül lehet ellenőrizni:

  • Pénzügyi struktúrák
  • Üzleti funkciók és azok kölcsönhatása
  • Start-up és jogi formák - Üzleti kombinációk
  • alapvető vonatkozásait számviteli
  • pénzügyi Számviteli
  • A vezetői számvitel
  • Értékelése a gazdasági számok
  • költségvetés
  • jogviszonyok
  • Adózási szempontok
  • gazdasági társaság
  • személyzeti menedzsment
  • személyzetfejlesztés

Különleges akció képesítések

Selejtező prioritás: „munkavállalói magatartás és támogassák”

  • meghatározzák a mennyiségi és minőségi munkaerőigényeikről
  • létrehozása munkaköri leírások, a munkahely tervek és leírások
  • Válassza személyzeti, telepíteni és motiválni tekintve alkalmasságukat, valamint a működési követelményeknek
  • Személyzeti bevezethetnek saját felelősségi területe, kérdés munka parancsokat és utasításokat, és felügyeli azok megfelelő végrehajtását
  • Személyzeti fejlesztési intézkedések jogosultak és célzott motiváció figyelembe véve az operatív szükségleteket és munkavállalói érdekek tervez és okát
  • Az alkalmazottak tekintetében a teljesítmény értékelése és viselkedését, és kiadja a minősített tanúsítványok

Selejtező hangsúlyt „tervezéséhez, végrehajtásához és nyomon eljárások”

  • koncepciókat az élelmiszer-és vendéglátó-ipari szolgáltatások kínál
  • működtetésében és fejlesztésében a munkahelyi szervezetben is figyelembe véve annak lehetőségét outsourcing
  • Készítsen munkaerő és ütemezés
  • költségek kiszámítására, és az árak
  • biztosítják munkavédelmi, higiéniai és környezetvédelmi intézkedések

Képesítési összpontosít: „beszerezni termékek és fenntartani”

  • nyílt forrásokból és felhasználása
  • összehasonlítására és értékelésére ajánlatok
  • áruház élelmiszer megfelelő
  • A tartós cikkek megfelelő munkaerő előkészítése és fenntartása
  • Alkalmazza higiéniai és környezetvédelmi intézkedések és az energiát gazdaságosan
  • megállapítása szükséges beruházás

Selejtező hangsúly „élelmiszer-technológia és a táplálkozási ismeretek alkalmazni”

  • Nyersanyag, szezonális, vendégszerető, az ár és a menetrend eseményvezérelt élelmiszer és magyarázza
  • Rate ételt eladott áruk és a munkaerő
  • értékeli mennyiségi és minőségi táplálék-tartalma élelmiszer
  • alkalmazandó módszerek a tápláltsági állapot, - tudom, élelmiszer kínálatát a fenntartható egészség-tudatos táplálkozás, valamint a leggyakoribb táplálkozással összefüggő betegségek

Képesítési összpontosít: „ad tanácsokat a vendégeknek és a termékek piacra”

  • fejleszteni promóciós tevékenységek
  • hozzon létre egyedi ajánlatok, különleges alkalmakra
  • mester prezentációs technikák
  • Felkészülés tanácsadó és értékesítési hívások

Zulassungssvoraussetzungen

Van egy szakmai képesítést szakács.

Oktatók csúszik (ADA) - ez lesz teljes, ha még nem tette, részeként a Masters kurzus Poppe & Neumann A sikeres befejezése az edzést, ha legalább 3 éves releváns tapasztalat a vizsgálat időpontjában.

Ez azt jelenti, hogy akkor kezdődik, hat hónappal azután, hogy a képzés távoktatással, mint ha folyamatosan dolgozik, amíg tanul, és így van ideje a vizsgálat a szükséges szakmai tapasztalat.

Nem kell egy bizonyos fokú főzés

Oktatók csúszik (ADA) - ez lesz teljes, ha még nem tette, részeként a Masters kurzus Poppe & Neumann van a vizsgálat időpontjában legalább nyolc éves releváns tapasztalat Ez azt jelenti, hogy akkor kezdődik, 5 és fél éves szakmai tapasztalat a távoktatás, mint te alatt tanulmányokat folytatni a munkát, és így van ideje a vizsgálat a szükséges szakmai tapasztalat.

Tanulmány időtartama és költsége

Szervezése idő

A távoktatás (30 hónap incl. AdA vizsga, 24 hónap alatt AdA vizsga)

Ebben a fázisban a távoktatás kapsz leckét havi sorozat. A tananyag készít fel a vizsgára szakácsok IHK.

Seminar 1 (edző alkalmassági vizsga 4 nap)

A sikeres befejezése az első része a távoktatás „kiképzők képzését”, miután az értékelés és osztályozás külföldi ellenőrzési feladatok ebből meghívjuk Önt, hogy a 4 napos szeminárium és vizsga blokk.

Ez a szeminárium útmutatók évekig Christoph Ladewig, a tulajdonos és a menedzser a Hotel Fernschule Poppe & Neumann (akár évekig könyvvizsgálója IHK Frankfurt).

Meghívjuk Önt, hogy a képzés a szálloda a levelezés iskola Poppe & Neumann és gondoskodott rólunk, természetesen előtte, hogy tartózkodik normális a négy nap alatt, és etetni.

Szeminárium és tesztelés zajlik a képzés hotel, ami azt jelenti, először készített két nap intenzív írásbeli IHK vizsgálat, amely a helyszínen történik.

Miután az írásbeli teszt szóbeli és a tanítás gyakorolják és a negyedik napon fel a korábban - utazott a képzési Hotel - Audit Bizottsága kamara a vizsgálathoz.

Seminar 2 (5 nap)

A sikeres befejezése a teljes távoktatási után értékelés és osztályozás a külföldi ellenőrzési feladatok, meghívjuk Önt (jelenléti időszak) az első része az ellenőrzés fokozása szemináriumon.

Az öt napos blokk „felkészülés az írásbeli vizsgán kapcsolódó gazdaság Qualifkationen” Ők a mi képzett tanárok - elő részletesen a későbbi írásbeli vizsga „üzleti jellegű ismeretek” - hosszú sikeres szakemberek az ipar. A szeminárium tartalmának írásbeli tesztet kell kezelni és intenzíven audit-orientált.

Most van hat hét, hogy megerősítse a tartalmat, és így a terepet a következő szeminárium blokk.

Seminar 3 (5 nap)

A harmadik rész a jelenléti szakasz előkészítése - újra vezetése alatt a kar - a későbbi írásbeli vizsga „akció-specifikus készségek”, valamint a követelményeknek a gyakorlati és szóbeli vizsga.

Hat héttel később (amikor a CCI szüksége értékeléséhez írásbeli vizsgák) valamennyi résztvevő utazik ismét a gyakorlati és szóbeli IHK vizsgálat. Köszönhetően a tökéletes előkészítése és felügyelete érdekében a következő a mester kezében.

Természetesen tájékoztatni fogjuk Önt előzetesen a szállás és vendéglátó-ipari egységek szemináriumokon és a vizsgák.

alapvonal

Bármikor regisztrálhat - természetesen kezdődik minden hónapban az 1. vagy a 15.

Tandíj

Rendelje az képzésirányítók beleértve alkalmassági vizsgálat tandíj € 149.00 havonta (teljes költség € 4,470.00).

Anélkül oktató alkalmassági vizsgálat (mert már korábban tárolt) a tandíj havi € 147.00 (teljes költség € 3,528.00).

normál időszakban

A rendes időszaka során többek oktató alkalmassági vizsgálat 30 hónap. Anélkül oktató alkalmassági vizsgálat 24 hónap.

Természetesen akkor - külön költség nélkül -, vagy lerövidíti a távoktatási egyénileg és szakaszon. Az csak attól függ, hogy mennyi időt kell tanulni, és természetesen feltételezve, hogy megfeleljen a felvételi követelményeket a vizsgálat időpontjában.

Finanszírozás és promóciós

havi fizetés

Abban Poppe & Neumann fizetni a tandíjat a kényelmes havi természetesen árak.

menteni adók

Azt is, hogy akár € 4,000.00 évente a képzés Poppe & Neumann adó kapcsolatos költségek. Az, hogy meg fogja kapni a végén a naptári év igazolást a munkáltatói adó évi kompenzáció.

Bildungsscheck

Ennek ellensúlyozására a közelgő szakmunkáshiány, sok állam indított saját finanszírozásban részesül az Európai Szociális Alapból. Mint elismert oktatási intézményben, akkor előnyös ez a különleges támogatás a képzés költségeit.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegu ... Tovább

Mit inzwischen über 120 Jahren Marktpräsenz ist die Hotelfernschule Poppe & Neumann die älteste Bildungseinrichtung für die Menschen im Hotel- und Gaststättengewerbe, in der Gemeinschaftsverpflegung und der Systemgastronomie. Kevesebb