Korrupció és kormányzás MA (online)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

A korrupció vizsgálatához külön interdiszciplináris megközelítést biztosítva ez az IH három alapvető kérdést tesz fel; mi a korrupció, mennyire létezik, és mit kell tenni annak megakadályozására?

A korrupció és a korrupció elleni küzdelem a jog, az antropológia, a közgazdaságtan, a fejlesztési tanulmányok, a szociológia és a politikai tudomány szempontjából; megszerzi az elméleti ismereteket és gyakorlati képzéseket, amelyek a korrupció meghatározásának, mérésének és leküzdésének összetettségének megértéséhez szükségesek.

Éves dátumokkal (január, március, május, július és november) elindíthatja ezt a kurzust, amikor tetszik, és saját időben tanulhat, saját otthonából.

Ez a kurzus részmunkaidős, és legalább két éven belül és legfeljebb négy alkalommal tölthető le. A diákoknak lehetőségük van arra, hogy szüneteltessék tanulmányaikat, ha munkájuk vagy életcéljuk megköveteli.

Miért tanulmányozza a korrupció és a kormányzás MA (online) tanulmányait a Sussex-en?

 • Csatlakozzon az egyetlen európai országhoz, hogy széleskörű interdiszciplináris megközelítést alkalmazzon a korrupció és a korrupcióellenes tanulmányozás terén.
 • Ismerje meg a Korrupció Tanulmányok Központjától a nemzetközileg elismert tudósoktól.
 • Gyakorlati és alkalmazott megközelítéssel, a korrupció és a korrupcióellenes megoldások felfedezésével számos ágazati és globális kontextusban.
 • Kritikusan megvizsgálja és kihívja a korrupció elleni küzdelemre vonatkozó tiltott struktúrákat és politikákat.
 • A jelenlegi vagy jövőbeli pályafutása szempontjából releváns esettanulmányok kiválasztásával testre szabhatja saját érdeklődőit.
 • Csatlakozzon a Sussex-nel online tanulók sokszínű csoportjához a világ minden tájáról.

118183_Corruption2.jpg

Karrier kilátások

A korrupció és a kormányzás tanulmányozására vonatkozó külön megközelítés a tudás és a készségek elsajátítására szolgál, hogy sikeres karriert folytasson a korrupció elleni küzdelemben számos szerepben és iparágban.

A kurzus globális szempontból vizsgálja a korrupciót, valamint az üzleti, kormányzati, nem kormányzati, jótékonysági, tanácsadói, kereskedelmi és médiaágazatban. Megértjük, hogyan és miért létezik korrupció, és hogyan lehet megoldásokat találni a küzdelemre.

Akadémiai szakértelem

Ezt a kurzust a Korrupció Tanulmányok Központja, az Egyesült Királyság első tudományos központja adja, amely az interdiszciplináris kutatásra, a politikai hatásokra és a korrupció és a korrupcióellenes oktatásra összpontosít.

A központ vonzza a nemzetközileg elismert akadémikusokat, akiknek változatos tapasztalata és szakértelme a korrupció és a korrupcióellenes megoldások szemszögéből adódik, amelyeket a kurzus során tanulmányoztak.

Tandíjak

A díjak moduláris alapon kerülnek felszámításra, minden egyes modul ára 955 font * .

A teljes tanfolyamdíj 11.450 £ * .

A tanulmányi díjak minden tanévben évente emelkedhetnek, a Sussexi Egyetem feltételeinek megfelelően. A növekedések minden év szeptemberében lépnek hatályba.

* adminisztrációs célból kerekíthető

ösztöndíjak

A tanfolyamra jelentkezőknek korlátozott számú, 2000 font £ értékű ösztöndíj áll rendelkezésre.

Letét

Ahhoz, hogy elfogadja a helyét a korrupció és a kormányzás MA-nál (online), meg kell fizetnie az első modul díjat 955 £.

Ez egy nem visszatérítendő letét, amely biztosítja a helyét a tanfolyamon.

A befizetés a teljes díjfizetésre kerül jóváírásra.

Miért érdemes online tanulni?

 • Használja ki a Sussexi Korrupció Tanulmányi Központja által a világszerte elismert kutatók tanítását, bárhol is van a világon.
 • Tanulj meg egy globális osztályteremben, és csatlakozz a több mint 100 Sussex-ben tanuló ország diákjaihoz.
 • Tanulj egy olyan időpontban, ütemben és helyen, amely megfelel Önnek.
 • Tanulj meg mestereidet 2-4 év alatt, azzal a lehetőséggel, hogy pályafutásodra és életedre szükséged van.
 • Tanuljon meg egy virtuális tanulási környezetben, amely napi 24 órában elérhető, évente 365 napig hozzáférhető.

118185_Corruption1.jpg

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Founded in 1961, the University of Sussex has a long-standing reputation for providing a world-class education to all. Our online courses give you the opportunity to gain a Masters from Sussex and exp ... Tovább

Founded in 1961, the University of Sussex has a long-standing reputation for providing a world-class education to all. Our online courses give you the opportunity to gain a Masters from Sussex and experience the same academic rigour and teaching recognised world-wide for its excellence from anywhere in the world. Kevesebb