Kulináris Menedzsment diploma (Online)
Centennial College
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Online Canada
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Távoktatás
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
CAD 2 721 / per year *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
May 2024
* 2 szemeszter tandíja kanadai hallgatóknak; 14 502,50 USD: 2 szemeszter tandíja a nemzetközi hallgatók számára
Bevezetés
Program részletei
- Programkód: 1861
- Iskola: Vendéglátás, Turizmus és Kulináris Művészetek Iskola
- Megbízólevél: Ontario Főiskolai diploma
- Program típusa: Középiskola utáni program
- Program hossza: 2 év / 4 félév
- Kezdő dátum: ősz, tél, nyár
- Hely: Online
A Kulináris menedzsment programban felfedezheti, hogy az egyik legjutalmasabb karrier az, ha kreatív módon készít éttermi menüt vagy kulináris rendezvényeket tervez a nagy szállodai műveletek során, és az ételekkel való együttműködés a világszínvonalú kulináris élmények biztosítása érdekében szolgálja a vendégeket.
Összpontosítva a helyi Ontario élelmiszeripari termékeket és megismerve a szezonális főzést, ez a főiskolai diploma program megtanítja a szükséges készségeket és ismereteket a finom menük és ételek elkészítéséhez, amelyeket a globális élelmezési trendek és ízek inspirálnak.
Emellett olyan fontos ipari tanúsítvánnyal is rendelkezik, mint például a Smart Serve, a Safe Food Handlers és a CPR, így készen áll a munka.
A főzés művészete, összekeverve a csapatvezetési készséggel és az üzleti vállalkozói készséggel, biztosítja, hogy ha elvégzi ezt a kulináris menedzsment programot, izgalmas karrierlehetőségeket találjon a gyors ütemű, folyamatosan változó iparban. Ez a mező bárhová eljuttatja, ahova menni kíván. Csak a kemény munkára, a vezetésre és a szenvedélyre van szüksége.
Ez a Shift edzés és tudatosság programja
A program magában foglal egy innovatív iparági képzést és tudatosság tanúsítást, az Ön műszakja. A minősítés kulcsfontosságú ismeretekkel látja el Önt, és a jelenlegi erőforrásokat biztosítja a szexuális zaklatás megelőzésére és a biztonságos gyakorlatokra, hogy frontemberként vagy menedzserként beavatkozzon. Támogatja Önt, amikor belép a vendéglátóiparba, vezető szerepet tölt be a szexuális zaklatás megelőzésében, és hozzájárul a biztonságos és barátságos munkakörnyezet kialakításához.
Az óceáni bölcs program
A Vendéglátóipari, Idegenforgalmi és Kulináris Művészeti Iskola, valamint a Helyi Kávézó és Étterem finom és óceánbarát Ocean Wise termékeket használ. Az Ocean Wise természetvédelmi és oktatási program, amely a szakácsokkal, éttermekkel és tenger gyümölcseinek szállítóival működik együtt a fenntartható tenger gyümölcsei beszerzésében.
Feast On® tanúsítás
Centennial College Vendéglátóipari, Turisztikai és Kulináris Művészeti Iskolája lett az első olyan oktatási intézmény, amely megkapta a Feast On® minősítést az akadémiai programokban használt helyi élelmiszerek és italok beszerzéséért és az iskola tapasztalati tanulási ételszolgáltatási műveleteiért. A Culinary Tourism Alliance létrehozta a Feast On -t, mint tanúsítási programot, amely elismeri azokat a vállalkozásokat, amelyek elkötelezettek az ontariói termesztésű és termelt ételek és italok beszerzése mellett.
Belépők
Tanterv
Program Outline
1. félév | 2. félév |
|
|
3. félév | 4. félév |
Fontos szemeszteres megjegyzés: |
Fontos szemeszteres megjegyzés: |
A program eredménye
Program szakmai tanulási eredmények
A program szakmai tanulási eredményei leírják, hogy a program végzettek milyen módon tudják megvalósítani a tanulmányaik során elsajátított ismereteket és készségeket. Az eredmények szorosan kapcsolódnak a munkahely igényeihez. Az értékelés (pl. Feladatok és tesztek) révén a hallgatók a diploma megszerzése előtt igazolják képességüket ezen eredmények megbízható teljesítésére.
- Fejlett kulináris tervezést, előkészítést és bemutatást biztosít különféle étkezési környezetekben, számos klasszikus és kortárs technika alkalmazásával.
- Alkalmazza az alapvető és fejlett élelmiszereket és a sütési tudományt az ételkészítéshez a kívánt végtermék létrehozásához.
- Hozzájárul ahhoz, hogy mások betartsák a jól karbantartott konyhai környezet biztosítását, valamint a káros baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől mentes élelmiszerek és italok kiszolgálását, betartva az egészségügyi, biztonsági, higiéniai és élelmiszer-kezelési előírásokat.
- Biztosítsa a konyha biztonságos működését és az ételkészítés minden aspektusát az egészséges munkaterületek, a felelős konyhagazdálkodás és az erőforrások hatékony felhasználásának elősegítése érdekében.
- Hozzon létre olyan menüket, amelyek tükrözik a táplálkozással és az élelmiszer-összetevőkkel kapcsolatos ismereteket, elősegítik az általános egészséget és jólétet, reagálnak számos táplálkozási igényre és preferenciára, és szükség szerint foglalkoznak a speciális diéták, ételallergiák és intoleranciák módosításaival.
- Alkalmazza az üzleti elveket és az elismert iparági költségelszámolási és ellenőrzési gyakorlatokat az élelmiszer -szolgáltatási műveletekre, hogy kezelje és népszerűsítse a költségvetési szempontból felelős működést.
- Alkalmazza a fenntarthatóságról*, az etikus és helyi élelmiszer -beszerzésről, valamint az élelmiszerbiztonságról szóló tudását az élelmiszer -előkészítéshez és a konyhagazdálkodáshoz, felismerve az élelmiszertermelésre, a fogyasztói választásra és az élelmiszer -szolgáltató iparon belüli műveletekre gyakorolt lehetséges hatásokat.
- Válassza ki és használja a technológiát, beleértve a modern konyhai berendezéseket, az élelmiszertermeléshez és promócióhoz.
- Hatékonyan teljesítsen az étel- és italkészítő és -szolgálati csapat tagjaként, és önmenedzselési és interperszonális készségeinek alkalmazásával járuljon hozzá az étkezési szolgáltatás sikeréhez.
- Stratégiák kidolgozása a folyamatos személyes és szakmai tanuláshoz annak érdekében, hogy biztosítsák a valutát és reagáljanak az élelmiszer -szolgáltatási ágazatban megjelenő kulináris technikákra, előírásokra és gyakorlatokra.
- Hozzájárulás az élelmiszer -szolgáltató vállalkozás sikeres működését elősegítő marketingstratégiák kidolgozásához.
- Hozzájárulás a különféle élelmi és italműveletek üzleti menedzsmentjéhez egy vonzó munkakörnyezet előmozdítása érdekében, amely tükrözi a szolgáltatás kiválóságát.
Karrierlehetőségek
Artikulációs megállapodások
A képesített diplomások részt vehetnek a Pathway programokban partneri intézményekkel. Ezek a Pathway programok lehetővé teszik, hogy diplomát kapjon a Centennial College megszerzett tanuláshoz. Partnereink között:
- Algoma Egyetem, Ontario
- Davenport Egyetem, USA
- Laurentian Egyetem, Ontario
- SHMS Svájci Hotel Menedzsment Iskola
- Wilfrid Laurier Egyetem, Ontario
- Vancouver Island University *
Kérjük, látogasson el weboldalunkra a www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / outbound- Pathways címen, ha további információt szeretne az artikulációs megállapodásokról.
*Vancouver Island Egyetem: Ez a program közvetlenül a Vancouver Island University Vendéglátóipari Bachelor of Hospitality Management programjába illeszkedik, lehetővé téve, hogy további 2 év alatt elvégezze a diplomát.
Karrier Outlook
- Sous Chef
- Séf
- Konyhaigazgató
- Catering Manager
- Élelmiszer-vállalkozó
Felvételi követelmények
Akadémiai követelmények
- Ontario középiskolai diploma (OSSD) vagy azzal egyenértékű vagy érett hallgatói státusz (19 éves vagy idősebb)
- Angol 12 C vagy U osztály, vagy azzal egyenértékű (minimális minőségű), vagy a Centennial College English Skills Assessment a felvételi
További követelmények
- Angol nyelvi jártasság
English Language Requirements
Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.