Read the Official Description

Emberi erőforrás fejlesztés

A Humánerőforrás-fejlesztési (HRDV) tananyag elsősorban a különböző munkakörülményekkel rendelkező emberek közötti interakcióhoz szükséges készségekre és ismeretekre fókuszál.

program áttekintés

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Program kurzusai a szociális és magatartási tudományok elméletéből, valamint a szervezeti vezetésből származnak. A HRDV tanfolyamok célja, hogy segítsenek a tanulóknak megérteni és foglalkozni az egyénekkel és szervezetekkel szembesülő kérdésekkel. A tanfolyamok középpontjában olyan munkahelyi témák állnak, mint az emberi kapcsolatok és a kommunikáció, a képzés és fejlesztés, a személyzeti készségek és stratégiák, valamint a munkahelyi vezetés.

Pályázati folyamat

A kiskorúnak a Humánerőforrás-fejlesztésben való folytatásához először keresse meg tudományos tanácsadóját. Mind a tudományos tanácsadója, mind az egyetemi hallgatók Diákszolgálati Központja tanácsadói együtt fognak működni, hogy befejezze a kiskorú kijelentéséhez szükséges folyamatot.

A program követelményei

Bár az egyetemi tanulmányokat folytató diákok nem igényelnek kiskorút, a hallgatók más fokú programokban kiskorúakat kereshetnek az Emberi Erőforrás Fejlesztésben úgy, hogy 18 órát HRDV kurzusokon veszik igénybe, amelyeket egy Humánerőforrás-fejlesztési Tanácsadó jóváhagyott. Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Minisztérium fő (szükséges) kurzusa a HRDV 2301, 3301 és 3303. A fennmaradó 9 óra választható a HRDV 3305, 3307, 3308, 3309 vagy 3310 formátumban. Ajánljuk, hogy a 18 órás tanfolyam kell venni az alábbi sorrendben:

  • HRDV 2301: Bevezetés a humán erőforrás fejlesztésbe.
  • HRDV 3301: Emberi kapcsolatok az emberi erőforrások fejlesztésében.
  • HRDV 3303: Bevezetés a humán erőforrás fejlesztéshez.
  • Válasszon legalább három órát a HRDV tananyagból.
Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
18 Óra
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019