Read the Official Description

Személyes pénzügyek

Állítsd magad sikerre azzal, hogy egy személyes pénzügyminisztert is beírsz a szakképzési programba, így megvalósíthatja saját pénzügyi céljait, elkerülheti a felesleges kockázatokat és az adósságot.

program áttekintés

Mi van, ha el tudná indítani a karrierjét azzal a készséggel, hogy nagyszerű döntéseket hozhasson az Ön személyes jövedelméről, és ugyanazokat a készségeket használhatja fel a foglalkoztathatóság növelése érdekében? Válasszon egy személyi pénzügyminisztert, és lehetőséget kap arra, hogy megtanulja a szükséges készségeket a személyes pénzének sikeres kezeléséhez, segítsen másoknak és növelje karrierlehetőségeit (ez a kiskorú biztosítja az AFC ® (akkreditált pénzügyi tanácsadó) megnevezést.)

"A Texas Tech Personal Finance kurzusait a legjobb döntést hoztam, a tanfolyamok tanítanak olyan valós témákat, amelyek hasznosak lehetnek, függetlenül attól, hogy milyen pályafutást választok: a befektetésektől, az adósságkezeléstől és a biztosításoktól az otthoni vásárlásig - ezek az osztályok: a jó pénzügyi egészség a bölcs döntésekkel kezdődik az élet korai szakaszában Köszönöm, Texas Tech!

- Hannah Walker

Pályázati folyamat

Személyes pénzügyminiszter folytatásához először lépjen kapcsolatba a tudományos tanácsadóval. Mind az egyetemi tanácsadó, mind az egyetemi tanácsadó a Humán Tudományok Kollégiumában együttműködik veletek, hogy befejezze a kiskorú nyilatkozatához szükséges folyamatot.

A program követelményei

  • 18 óra hitel
  • Minden tanfolyamot az őszi, tavaszi és nyári félévekben kínálnak
  • Minden előfeltételnek eleget kell tennie az egyes tanfolyamok megkezdése előtt.
  • Minden kurzust "C" vagy annál magasabb fokozattal kell kitölteni.
Tanfolyam

PFI / PFP 3301, PFI / PFP 3321, PFI 3341, PFI 3361, PFI 3381

Kiegészítők: PFI 3361 VAGY PFI 3381

Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
18 Óra
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019