Learn Math - Online program

Általános információk

Program leírás

Figyeljen oda a tanárok képesítésére, amikor online matematikai oktatókat választ. A weboldalunkon bemutatott legtöbb matematikus tanár egyetemi végzettséget szerzett ebben a témában. Láthatja azokat az intézményeket, amelyeken a profiljukon végzettek. Figyelnie kell munkatapasztalatára és rövid életrajzára is. A tanárokról szóló beszámolók olvasása szintén jó gyakorlat, mert lehetővé teszi számodra, hogy megértsd szakmai készségeidet, mielőtt elkezdenéd tanulni velük.

Az online oktatók matematikához képzett és képzett

Amint azt korábban már említettük, megtalálhatjuk az online matematika tanárok oktatásáról és képesítéséről szóló információkat a profiljukban. Ez az információ a személyes oldalak bal alsó részén található. Ezen túlmenően a profilok rövid életrajzi információkat tartalmaznak, amelyek segítenek Önnek a leendő oktató karrier- és munkatapasztalatáról. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha online matematikai oktatót keres a középiskolába, akkor a legtapasztaltabb tanárat kell választania. Ilyen esetekben a pedagógiai készségek is számítanak.

Tanfolyamok és szintek

A téma, amiről beszélünk, nagyon változatos, így a matematikai online oktatóink számos különböző oktatási tanfolyamot kínálnak Önnek:

  • Általános tanfolyam gyerekeknek,
  • A vizsgák előkészítése,
  • Általános algebra,
  • Vektoros algebra,
  • Lineáris algebra
  • és mások.

Három szint van, amelyek leírják a diákok tudását: kezdetét, fejlettségét és jártasságát. Az oktatási program kiválasztása az Ön szintjétől függ. Ha nem biztos benne, hogy milyen programot választani - lépjen kapcsolatba az oktatóval ebben a kérdésben.

Az oktatói szolgáltatások költségei

Az oktatói szolgáltatások díjai 2 dollárért indulnak óránkénti időtartamra, és nincs felső határuk, mivel különböző matematikai feladatok és különböző minősítési szintek állnak rendelkezésre.

A leckék, gyakorisága, időtartama

Az óráinak ütemezése az Ön és a matematika tanárától függ. A leckék a Skype-on keresztül érkeznek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which gi ... Tovább

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which give people from distant places and small towns an opportunity to take courses they want and master any subject. You can take classes in over 27 language courses, academic subjects (Math, Chemistry, Economics, Psychology etc), programming courses (JAVA, HTML, PHP, CSS etc) and Hobbies (Music, Arts etc). Kevesebb