Az új nemzetközi vállalatok létrehozásának online mestere lehetővé teszi a jobb megértést azoknak a mechanizmusoknak, amelyek hozzájárulhatnak az új vállalatok versenyképességének és potenciáljának javításához; valamint elemezni a rendelkezésükre álló különböző stratégiai lehetőségek életképességét a vállalkozói akaratuk megvalósítása érdekében . A rendelkezésre bocsátott eszközök lehetővé teszik a nemzetközi piacról érkező információk nyomon követését és integrálását elősegítő rutinok kialakítását. Így a résztvevők megtervezik a külföldi piacra összpontosító vállalataikat, rendszereiket és folyamataikat.


Ki ez?

A Mester irányítja a következőket:

 • Szakmai tapasztalattal rendelkező egyetemi diplomások
 • Az egyetemi diplomások hallgatói, akik érdeklődnek az innováció menedzsment és menedzsment területén való szakmai jövőjének irányításában, és akiknek kevesebb mint harminc ECTS kreditre van szükségük (beleértve a záró végzettséget is). Megjegyzés: Ez a hallgatói testület nem jogosult semmilyen bizonyítványra vagy saját diplomájára, amíg a megfelelő diplomát nem kapja meg.
 • Az ágazat szakemberei, akik egyetemi végzettségük nélkül elegendő szakmai tapasztalatot szereznek (legalább három év) a tanulmányi területhez kapcsolódó vállalatok vagy intézmények vezetői vagy alkalmazottai számára.


Általános információk

 • Időtartam: 60 ECTS kredit - egy tanév
 • Időpontok: 2018. december 13-tól 2019. szeptember 06-ig
 • Modalitás: Távolság (Jaume I Universitat Virtuális Tanterem)
 • Diploma: Okleveles diploma a Jaume I egyetemen
 • Telefonszám: 964 38 72 09


Ellenőrizze Sauji árainkat!


célkitűzések

Az új nemzetközi vállalatok létrehozásában mesterképzésben mesterképzés általános célja, hogy üzleti képzéseket biztosít az üzleti projektek irányítására, biztosítva a szükséges készségeket a piacokon belüli magatartás megértéséhez és a leghatékonyabb módon történő működtetéséhez.

A mesterképzés során a hallgatók képesek lesznek kifejleszteni a következő kompetenciákat:

 • Megérteni a nemzetközi piacok viselkedését.
 • Határozza meg az üzleti projektek kezeléséhez szükséges erőforrásokat.
 • Tervezze meg a leghatékonyabb módját a nemzetközi piacokon való fellépéshez.
 • Olyan nemzetközi üzleti terv kidolgozása, amely lehetővé teszi egy termék vagy szolgáltatás üzleti életképességének értékelését.


módszertan

Ez a mester biztosítja azokat a rutinokat, amelyek lehetővé teszik a nemzetközi piacon törekvő cég megtervezését. Ezt követi a tervezési módszer (lean start-up), amely lehetővé teszi, hogy CREATE tervezés közben . A vállalkozók megteszik az első lépéseket a vállalatok létrehozására, amelyek erőforrásokat tartalmaznak, és kevés idő van a tervezésre, vagyis a célok és erőforrások meghatározására. A piaci lehetőségek kihasználása megköveteli a rendelkezésre álló erőforrások megfelelő kezelésének ötvözését a rövid távú célok létrehozásával és egy stratégia kidolgozásával.

A mester megkönnyíti olyan rendszerek kifejlesztését, amelyek lehetővé teszik a tervezést, miközben a nemzetközi piacokon üzleti lehetőségeket gazdaságosan kihasználó szükséges lépések kifejlesztése mellett.

A mester általános célja olyan szakemberek képzése, akik képesek tanácsot adni és üzleti projekteket generálni olyan készségek révén, amelyek a piacok viselkedésére és a bennük rejlő leghatékonyabb módon járnak el.


program

A kurzus négy tantárgyból áll. Az első szakaszokban a vállalatok létrehozásának alapjait üzleti ötletek generálásával és ezen ötletek életképességének elemzésével kezelik a nemzetközi piacokon. Miután az analitikai fázis befejeződött, kidolgozzák a nemzetközi vállalat elindításának stratégiáit és elkészítik az üzleti tervet.

A tantárgyak a következők:

 1. Innovatív ötletek generálása a nemzetközi piacokra
 2. A nemzetközi üzleti ötlet életképessége
 3. A nemzetközi stratégia meghatározása
 4. Nemzetközi üzleti terv
Program oktatási nyelve:
Spanyol

6 további kurzus Jaume I University (Universitat Jaume I) »

Utoljára frissítve October 10, 2018
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
szept. 6, 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
szept. 6, 2019