MS a kriminalisztikai pszichológiában

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

A kriminalisztikai pszichológia Master of Science egy 36-hitel online program, amely betekintést nyújt a hallgatók számára a pszichológia és a jogi kérdések kereszteződésében. A hallgatók megismerik a kriminalisztikai pszichológusok tevékenységeit, és megtanulják, hogyan lehet ezt a képzést különféle szakmai összefüggésekben alkalmazni.

Ez a képzési program a hallgatók számára biztosítja a szükséges szakmai képzést, hogy az optimális szinten működjön a különféle kriminalisztikai körülmények között, ahol a pszichológiát alkalmazzák, ideértve a bíróságokat, a bűnüldözést, a büntető igazságszolgáltatást, a nemzetbiztonsági hivatalokat, börtönöket, szociális szolgáltatási ügynökségeket, gyermekjóléti ügynökségeket, és kezelő létesítmények.

Programunkban sok hallgató szakterületre szakosodott jogi, mentálhigiénés vagy egyéb egészségügyi szolgáltatások, és a törvényszéki területen dolgozni akarnak. Mások érdeklődnek a karrierjük továbblépése és a felsőbb szintű pozíciók betöltése iránt. Néhány hallgatónk ezt a fokot használja annak érdekében, hogy versenyképesebbé tegye őket doktori képzésre.

Az online formátum és a nem klinikai tananyag teszi a programot kiváló lehetőségnek azoknak a dolgozó szakembereknek, akiknek integrálniuk kell a posztgraduális tanulmányokat a munkahelyi felelősséggel. A program az Egyesült Államok vidéki vagy határ menti területein élőket, valamint az ilyen típusú végzettségi szintű oktatási programokhoz korlátozott hozzáféréssel rendelkezőket és a nem hagyományos műszakidőben dolgozókat, például a rendészeti szervezeteket is irányítja, javítások, a nemzetbiztonság és a katonaság.

Webszemináriumok

Az MS kriminalisztikai pszichológia programjában időszakonként ingyenes webináriumokat rendeznek a program karjai által szervezett, a programhoz kapcsolódó területeken. A webináriumok tartalmazzák a program áttekintését és a programra vonatkozó információkat. A szekciókat rögzítik, és a linkek az alábbiakban találhatók. Lásd alább a dátumokat / időpontokat és a regisztrációs információkat.

Dr. Greg Vecchi tárgyalja a panaszon alapuló aktív gyilkosokat az iskolai és munkakörnyezetben, és megvizsgál egy módszertant, amely magatartási elemzést használ az ezen események előrejelzésének és megelőzésének sikere érdekében.

Fontos jegyzet

Jelenleg Floridaban vagy a legtöbb államban nincs engedély vagy igazolás a kriminalisztikai pszichológia számára. Más klinikai mentálhigiénés vagy törvényes programok alspecifikusának tekintik. Ha karrier célja kriminalisztikai pszichológus lenni vagy klinikai munkát végezni, akkor javasoljuk, hogy fontolja meg doktori programjainkat, például a Ph.D. a klinikai pszichológiában vagy a Psy.D. a klinikai pszichológiában, mivel ezek a programok az általános pszichológiai engedélyhez vezetnek Floridában és a legtöbb államban. Emellett az MS a kriminalisztikai pszichológiában megfelel ezen programok előfeltételeinek. Ha mentálhigiénés tanácsadóként szeretne lenni mester szinten, akkor jelentkezhet MS-hez tanácsadásban, ahol megszerezheti a floridi engedélyezési követelményeket.

Felvételi követelmények

A végzős hallgatók felvételének feltétele, hogy bizonyítsák a tudományos képességüket és komoly érdeklődést mutatnak a kriminalisztikai pszichológia területén. A minimumkövetelmények között szerepel egy regionális akkreditált intézmény érettségi diploma.

 1. Töltse ki az online jelentkezési űrlapot.
 2. Nyújtson be 50 USD vissza nem térítendő pályázati díjat.
 3. Nyújtson be érettségi diplomát egy regionálisan akkreditált intézménytől. Minden résztvevő iskola hivatalos átiratát és / vagy külföldi diplomák hivatalos értékelését be kell nyújtani.
 4. A GPA-ja 3,0 legyen az egyetemi tanulmány utolsó 60 kreditében, VAGY legalább 18 kredit diplomás tanulmány teljesítése legalább 3.0 GPA-val, vagy a GRE-teszt kitöltése előnyben részesített pontszámmal 300 vagy 1000 (a vizsga korábbi verziója) ) a verbális és a mennyiségi szakaszokban. (Azok a jelentkezők, akiknek a középiskolai végzettségi szintje átlagosan 3,0, de 2,5 vagy annál magasabb, és akiknek bizonyított tapasztalata van a törvényben, a bűnüldözésben, a korrekcióban, a büntető igazságszolgáltatásban vagy ehhez kapcsolódó területen, lehet, hogy interjút kérhetnek.).
 5. Nyújtson be egy 500 szóból álló esszét, amelyben elmagyarázza érdeklődését a kriminalisztikai pszichológia iránt. Mutassa be, hogy a szakmai, tudományos és személyes tapasztalatai alapján miként jelentkezett magiszteri szintre ehhez a programhoz. Adja meg teljes nevét az esszébe. A személyes nyilatkozat segít nekünk megismerni Önt a tandíjak áttekintésében megadott objektív adatokon és más objektív információkon túl. Ez azt is bizonyítja, hogy képes gondolatait profi, szervezett és tömör módon kommunikálni.
 6. Nyújtson be két egyetemi vagy szakmai ajánlólevelet azoktól a személyektől, akik ismerik a végzettségre való alkalmasságukat.
 7. Mutassa be az angol nyelvtudás igazolását (ha van).
 8. A programba való felvételhez interjú szükséges.

Megjegyzés: Minden hallgató csak a posztgraduális tanulmányokba vehető be. Az első 4 tanfolyam 3,0 GPA vagy annál jobb elvégzése után immatrikálnak a képzési programba. A hallgatókat, akik nem felelnek meg ennek a szabványnak, a programban abbahagyják.

A program elfogadja a nem végzettséggel rendelkező hallgatók (speciális hallgatók) pályázatait, akik akár négy kurzust is igénybe vehetnek anélkül, hogy teljes mértékben felvételt kérnének a képzésre. Ezeknek a hallgatóknak a program igazgatójának jóváhagyására van szükség. Ha teljes programba való jelentkezésüket kívánják kérni, minden eljárást be kell tartaniuk.

Nemzetközi diákok

Az Egyesült Államokon kívüli külföldi állampolgárok, akiknek az anyanyelve nem angol, angol nyelvtudással kell bizonyítania, hogy kielégítően kitöltik az angol nyelvtanulást (TOEFL). A pontszámkövetelmények megegyeznek az egyetemi felvételi eljárással és a következők: minimális papír pontszám = 550; minimális számítógépes pontszám = 213; minimális internetes pontszám = 79). A TOEFL helyett a 6.0 angol nyelvű nemzetközi nyelvvizsgáló rendszer (ILETS) vizsga értékét veszi figyelembe.

Íme néhány ok, amiért a diákok választották az NSU-t.

 1. A kis osztályú méretek egyéni hozzáférést biztosítanak a professzorokhoz.
 2. Egy élénk campus élet magában foglalja az NCAA Athletics, a szociális és szakmai szervezetek, a kulturális tevékenységek, valamint a wellness és fitness.
 3. A 2018-ban a legmagasabb 200 legkiválóbb egyetem a nemzeti egyetemek között.
 4. Praktikus doktori programok az orvostudományban, a jogban, a pszichológiában, az üzleti életben, az oktatásban, a gyógyszertárban, a fogászatban és így tovább.
 5. A változatos hallgatói létszám 1200 nemzetközi diákból áll, öt kontinens 116 országából.
 6. A legkorszerűbb létesítmények közé tartozik a legújabb osztálytermi technológia, a fejlett laboratóriumok és a legjobb kutatási könyvtárak.
 7. Az NSU diplomások közül sokan mesterképzésben, doktori vagy szakmai végzettségben vesznek részt az NSU-nál vagy más egyetemeken. Az alsó tagozatos hallgatók NSU-kutatásban vesznek részt az olyan területeken, mint az orvostudomány, az oceanográfia, a rák, a pszichológia, a fogászat és az autizmus.
 8. A diákok számos közösségi eseményen vesznek részt a kapcsolatokban, sokan vannak az NSU campusán. A gyönyörű fővárosunk csak pár percre van Fort Lauderdale strandjától, a South Beach-től, a Las Olas éjszakai életből és az Everglades-ből.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... Tovább

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Kevesebb