Hivatalos Leírás

Nyílt felhívás / Dual Degree / Szabad Grant, akár 70% -os online tanulmányi

Ez egy utalás programot piacvezető ezen a területen alkalmazott kutatás különböző területeken, mint például a szociológia, közgazdaságtan, politológia és az orvosi biológia. Alapvetően különböző formáit tanulmány, amely a Stata szoftver, amely bőséges adatok kezeléséhez szükséges grafikus adatok és conceptualizing matematikai elemzés alapjául megértéséhez statisztikai elmélet.

MASTER Biostatisztika, ökonometria és statisztika STATA

Készült blokkok elméleti tárgyak, gyakorlati ügyeket egy utolsó kérdés, amely a megszerzett fogalmak értékelik feladatok megoldásában, folyamatosan fejlődő, tudás és menedzsment koncepciók algebra saját eszközök és módszerek, amelyek mindegyike szükséges elemeket megértése és a kezelés a statisztikai kérdéseket. Célja továbbá, hogy hozzájáruljon, hogy egységesítsék a használatát algebrai fogalmak különböző egyetemi oktatási szakemberek.

Kezdve nagyon magasabb, mint az összes többi iskola kínál képzést minimális tartalmát anyagok használata, algebrai fogalmak a szakemberek a különböző egyetemi oktatás érhető el. Made in elmélyítése érdekében a tanulási fogalmak és saját technikákat annak érdekében, hogy erősítse a gyakorlati és elméleti szempontból, a közvetlen megközelítés alkalmazások statistics- kezdődik alapjait a valószínűségszámítás, elemezve a kezdeti véletlenszerű jelenségek, fokozatosan fejlődő Előzetes elemeinek összetettsége és fogalmak valószínűségszámítás, matematikai eszközök megfelelő képzésben megfogalmazása statisztikai problémát.

Serkenti a résztvevő a valószínűségi megfogalmazása problémák, ahol a kezdeti bemutatása tárgyakat az előadás és az azt követő rendszeres alkalmazása a gyakorlati órák, azzal a végső céllal, hogy tanítsa az alkalmazása alapvető eljárásokat a közgazdaságtan, modellezés és értelmezése összetett gazdasági adatokat a gyakorlatok Stata.

A program a legkiterjedtebb folyamat technológiai tanulás virtuális campus az online tanulás hivatkozva ez a tanítás, a folyamatos kérelmek fordítása más nyelvre, végül testet ölt, mint a vezető alkalmazott ökonometria és statisztika Stata Masters és a tudományos alapot, és Személyazonosító több mint kétszáz kiadványok.

CÉLOK

Létrehozása a program célja, hogy teljes értelmezése és használata a statisztikai elmélet és a gyakorlat, hozzájárulva az elemzés és modellezés a problémák a gazdaság, a piac, az ipar és a tudomány, a kamatok és a szociális, intézményi és egyéni célok Minden résztvevő egy átfogó, a képzés, a kutatás és a szakmai szolgáltatások statisztikák.

KÖZÖNSÉG

A profil megfelel a szakmai vagy diák, megfelelő tudományos szinten támogatott egy tudásbázist a modern statisztikai módszerekkel. A bőséges statisztikai felbontású, akkor kell egy alapos szakmai kritériumok értékítéletek és elemezzék a problémákat a különböző természetű, erősíti az állandó edzés bajban van, és feltételezések, hogy érvényesítse annak alkalmazását.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus EBES Escuela Business Espana »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
10 - 12 hónapok
Részidős oktatás
Price
- Különleges támogatás helyett € 6000.1399
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date