Hivatalos Leírás

Munkaintegrált MA / MBA (USA) az általános menedzsmentben ideális karrierlehetőség. A program résztvevői teljes munkaidőben dolgoznak vezetői asszisztensként a vállalatoknál, és egyidejűleg egy kétéves interaktív online tanulmányi programot SIBE a SIBE ben a Post University-vel (USA) együttműködve. A kihívást jelentő valós projektek feldolgozása a tanulmány integrált részeként fejleszti saját kompetenciáit, és ugyanakkor mérhető előnyöket generál a partnervállalatok számára. Az MA / MBA (Amerikai Egyesült Államok) minden tudományterület oktatója.

 • A tanulmány időtartama: 24 hónap.
 • Fokozatok: Master of Arts általános menedzsment (MA) és Master of Business Administration (MBA), 120 kreditpont ECTS szerint.
 • Angol nyelv
 • Szemináriumi helyszínek: helyfüggetlen online campuson keresztül, Helyszín a cégben, időbeli rugalmasság.
 • Kezdő dátumok: évente többször.
 • Választható külön külföldi tanulmány, foglalható.
 • Tesztelje a Mesterképzést kísérleti tanulmányunkban kötelezettség nélkül

Az MA a FIBAA által akkreditált, így a FIBAA által akkreditált programok mesterkurzusai közé tartozik a prémium pecsétek 3% -a. A FIBAA így igazolja a tanulmányi program kiemelkedő tanítását. A FIBAA prémium pecsétet biztosít a piacon már megalapozott tanulmányi kurzusoknak, amelyek nemcsak megfelelnek, hanem meghaladják a minőségi követelmények nagy részét. Az általános menedzsment MA, amelyet a SIBE ítél meg, a FIBAA által akkreditált, és a hallgatót doktori képzésre folytatja. Az MBA által odaítélt MBA az ACBSP akkreditált.

Tartalom

A program 17 kurzust és mesterképzést tartalmaz. Minden tanfolyam megkezdése előtt a hallgatók teljes átláthatóságot kapnak az adott tartalom, feladatok, vizsgálatok és követelményrendszerek tekintetében. Ily módon pontosan tudják, mikor várják el, hogy mely feladatokat tervezzék, és hogyan tervezhetik meg, hogyan érhetők el a kurzusok.

Partnerünk

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

A Post Egyetem 1890-ben alakult. Azóta támogatta diákjait a tudás, a kompetenciák és a tapasztalatok megszerzésében, hogy sikeresek legyenek a kiválasztott területen. A Waterfordban, az Egyesült Államokban, Connecticutban található Post University híres minőségi, karrier-fejlesztő tanulmányi programokról és kis szemináriumcsoportokról. A Connecticut állam elismeri és akkreditálta az Új-Anglia Iskolák és Főiskolák Szövetsége (NEASC). A Malcolm Baldrige Business School a Post Egyetem üzleti iskolája. Akkreditálta az Üzleti Iskolák és Programok Akkreditációs Tanácsa (ACBSP). A Malcolm Baldrige School of Business-i oktatók magas szintű üzleti szakértők, sokéves tanítási tapasztalattal. Kattintson ide a Post Egyetem „Díjak és elismerések” című részéhez. A poszt-egyetem nemzetközi egyetemi és mesterképzési kurzusokat kínál mind egyetemi programként, mind online formátumban.

program

Együttműködik a cégével az innovációs projekt tervezésének és megvalósításának feladatával. A tipikus projektek például a nemzetközi üzleti fejlődés, a digitalizálás vagy a vállalati előrejelzés, stb. Az online egyetemi szemináriumok az általános menedzsment módszertani szakértelmét biztosítják a probléma megoldására. Gyakorlati kompetenciát biztosítanak a célpiac elemzéseinek és üzleti terveinek elkészítésére és végrehajtására, pontosan úgy, ahogyan azt a vállalat számára szükséges. SIBE projektszemináriumaival egy projektelőadótól kapott személyes támogatást a teljes két évre. Ez a projekt előadó segíti a szemináriumok ismereteinek sikeres alkalmazását a vállalat gyakorlatára és környezetére coaching révén. A projekt előadó is támogatja a diákokat a projekt fejlesztésében, meghatározásában, elhelyezésében és megvalósításában.

 • Projektfókusz - digitalizálás
  Az MA / MBA általános menedzsmentben az első egyetemi diplomával rendelkező digitális bennszülöttek lehetőséget adnak arra, hogy egy vagy több innovatív adatelemzési projekten dolgozzanak egy vállalatnál. A projekt munkája integrálva van a SIBE általános menedzsment MA / MBA SIBE , amely az ágazatokon átívelő területeket foglalja magában, mint például az informatika, a közgazdaságtan és a vezetés. A diákok nemzetközi csoportokban dolgoznak, és a tanulmány teljes időtartama alatt valós adatelemzési projekteken dolgoznak.
 • Projektfókusz - Nemzetközi üzleti fejlesztés
  A „Külföldi német vállalatok sikerességi tényezői” című hosszú távú tanulmány eredményei azt mutatják, hogy nyilvánvalóvá válik, hogy a termékminőség mellett a megfelelő partner kiválasztása és különösen a jó kapcsolatok elengedhetetlenek a sikeres üzleti tevékenységhez külföldön. Ezen túlmenően a megkérdezett vállalatok fele számára fontos a jó piaci ismeretek és a képzett munkavállalók.

A Nemzetközi Üzleti és Vállalkozói Iskola ( SIBE ) olyan fiatal vezetőket toboroz, akik a célországban munkatapasztalattal rendelkeznek, akik a SIBE -ben végzett diplomás szintű menedzsment kurzust teljesítenek, és egy német vállalatnál vezető asszisztensként dolgoznak. A vállalati projekttől függően a diákok hazájukban, Németországban vagy vegyes helyeken dolgoznak.

vizsgálatok

Természetesen meg kell szereznie az új ismereteket, és teljesítménnyel kell rendelkeznie az általános menedzsment MA / MBA (USA) programjában. Mivel azonban a tényleges kompetenciák fontosabbak a munkában, mint a tudásvizsgálatok átadása, az egész programot a kompetenciafejlesztéshez igazítottuk. Ez az oka annak, hogy az általános menedzsment MA / MBA (USA) során nem fog teszteket írni, hogy tesztelje tudását. Ehelyett megoldásokat fog kidolgozni a problémákra és feladatokra előadások, transzferpapírok (TP), átviteli dokumentációs jelentések (TDR) és menedzsmentprojektek (MPP) formájában, amelyeket az innovációs projekthez és a mesterképzéshez használ.

Belépés

Neked van:

 • Lelkesedés a programhoz.
 • Elsőfokú végzettség (államilag elismert egyetem, alkalmazott egyetem, BA / „kettős rendszer fokozat” vagy más német / külföldi felsőoktatási intézmény által végzett diploma).
 • Legalább 180 kreditpont ECTS szerint vagy nemzetközileg összehasonlítható.
 • Nagyon jó angol nyelvtudás.
 • A SIBE , a berlini Steinbeis Egyetem részeként sikeresen befejezte a többlépcsős kiválasztási folyamatot.
 • KODE®-szervíz.

Kérjük, küldje el nekünk a következőt:

 • Angol önéletrajz (max. 2-3 oldal).
 • Fedőlap angol nyelven (max. 1 oldal).
 • Egyetemi bizonyítvány és az elsőfokú tanfolyam jelölőlapja.
 • A felsőoktatásba való belépéshez szükséges általános képesítés tanúsítványa.
 • Munkáltatói hivatkozások, referencia betűk (ha rendelkezésre állnak).

kiadások

A vezetői asszisztens költségei:

 • Tanulmányi díj 340 € / hó

A vállalat költségei:

 • Programdíj: 1 070 € / hó (törvényes HÉA)
 • A vezetői asszisztens fizetése: szabadon átruházható (azonban legalább havonta 1500 bruttó munkahely Németországban *)

* A fenti információk azon a feltételezésen alapulnak, hogy a kettős SIBE tanulmányi program keretében a gyakornoki szerződések esetében a MiLoG 22. szakasza szerinti eltérés alkalmazható; ez azonban a jövőben esetlegesen felmerülő eltérő joghatóságnak van kitéve. Amennyiben a SIBE GmbH nem vállal felelősséget.

Perspektív program

A Perspektíva Program az első fokozattal rendelkező menekültek számára bármely fegyelemben lehetőséget ad egy mesterfokozat és egy német cég munkatapasztalatának megszerzésére 24 hónapos időszak alatt. A Perspektív Program résztvevői teljes munkaidőben (általában gyakornokként) dolgoznak a háttérben. A SIBE mesterképzési programja segíti őket a személyes karriercéljaik kezelésében és kompetenciáik fejlesztésében a partnervállalat javára és sikerére. Jelentések: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ctc Cartech Company

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve May 9, 2019
This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
24 hónapok
Nappali
Price
4,080 EUR
A vezetői asszisztens költségei: 340 € / hó. A vállalat költségei: Programdíj: 1,070 € / hó (a törvényes HÉA-val együtt) A vezetői asszisztens fizetése: szabadon átruházható (azonban legalább 1500 € bruttó havonta a foglalkoztatásért)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018