Graduate Mester Oktatási Technológiai és Innovációs tanácsot eszközök oktatási intézmények minden szintjén a képzés tervezése és megvalósítása a projektek, amelyek intenzív használata az oktatási technológiák segítségével elméletek és tanulási stratégiák. Viszont, akkor vezeti és irányítja integrációs projektek és a technológiai innováció az oktatásban; tervezésére, megvalósítására, értékelésére és kezelése a tanulási tapasztalatok, fokozni intenzív használata virtuális munkaeszközök; és termel tanulási források használata révén multimédiás és interaktív technológiák.


belépési követelmények

  • Chilei és külföldi pályázók belépő Masters Universidad UNIACC kell mutatnia egyetemi diploma vagy szakmai, eredeti vagy legalizált előtt a közjegyző, a szint és tartalma fokú tanulmányokat egyenértékű megszerzéséhez szükséges diplomát. Abban az esetben, külföldi kérelmező, akkor be kell nyújtania a tudományos fokozat vagy szakmai fokozat apostille illetve jóváhagyta a chilei konzulátus a származási ország és a Külügyminisztérium Chilében.
  • Világosan és olvasható fénymásolatát mindkét oldalán a személyi igazolvány.
  • Ismerje meg a többi követelményeket a felvételi által létrehozott egyetem a szóban forgó program.


Leírása a Mode

Az online mód lehetővé teszi az innováció az építőiparban a tanulás, amely egyesíti a használata több multimédiás források (videók, interaktív modulok, animációk, játékok, kvíz, virtuális interakció, a digitális könyvtárak, videokonferencia, a virtuális szoba, stb) platformon keresztül virtuális tanulási Universidad UNIACC .

Ily módon a hallgatók fejlesszék folyamatok rugalmas módon, a saját caractísticas, hogy elősegítsék a tanulás önigazgatás az idő, amely egyesíti az oktatás, a munka és a személyes életükben, és ily módon a legtöbb egyéni motiváció.


háló


Kötelesség adó és Beiskolázás?

További információ a tarifák és az érték a korai következő osztályba, kérjük, forduljon a Felvételi Osztály.

Program oktatási nyelve:
Spanyol
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
18 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint