ONLINESTUDIES

2 Felsőoktatás Bölcsészettudományi Mesterdiploma Online Bölcsészettudományi Mesterdiploma Megteintése

A mester fokozat egy posztgraduális diploma, hogy a diákok lehet keresni, ha már elvégezte a szükséges tanfolyam az általuk választott fegyelem. MA fokozatot állnak rendelkezésre sok különböző szakterületeken, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy személyre szabott oktatás a pályaválasztás és az élet céljait.

Felsőoktatás szolgálhat ugródeszkaként minden jövőbeli törekvések szakmai és a szakmai előmenetel. Programok és osztályok a kiválasztott területen a tanulmány űzhető adott oktatási intézmény helye vagy online.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Online Felsőoktatás MA Képzés

2 Találatok Felsőoktatás, Távoktatás Filter

Master of Arts felsőoktatási hallgatók és vezetés

Royal Roads University
MA
16 Jun 2020
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Részidős oktatás
<
2 év
16 Mar 2020
Angol
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Campus
On-line

A Master of Arts felsőoktatási hallgatók és vezetés egy kétéves, 33 kredit program, amely a diplomások számára a tudás és a készségek szükségesek ahhoz, hogy hatékony vezetést ...

Tovább

Ma a felsőoktatás

Caldwell University Online
MA
Szeptember 2020
<
Részidős oktatás
<
12 hónap
Angol
On-line

A Master of Arts in Higher Education készít szenvedélyes felsőoktatási szakemberek szeretnének előre pályafutásuk a diplomáját vezetés és adminisztráció pozíciókban. ...

Tovább