Online MA Svájcban

Online M.A. Svájcban

Mester

A mester diplomát igényel év tanulmányi keresni, de lehet, hogy felbecsülhetetlen a diplomások a versenyképes munkaerőpiacon. MA fok kínálnak különböző koncentrációban, hogy a diákok tovább tudásukat és tapasztalatokat az általuk választott területen.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

A Legjobb Online Bölcsészettudományi Mester Svájcban 2018/2019

Mutass többet

Master of Arts a nemzetközi kapcsolatokban - online - ma-ir -

University of Business and International Studies Geneva (UBIS)
On-line Nappali Részidős 12 - 15 hónapok February 2019 Svájc Geneva + 1 további

Az UBIS Master Program of Arts Nemzetközi Kapcsolatok úgy tervezték, hogy felkészítse a tanulókat a sikeres nemzetközi karriert az állami és a magánszektor, az igények kielégítése a mai munkaerő-piaci és vezeti a karrier öregdiák. A nemzetközi kapcsolatok programot oktatja a diákokat mind a nemzetközi kapcsolatok és az üzleti területeken, mivel ez volt a célja a professzorok, akik dolgoztak az ENSZ és más nemzetközi szervezetek és tudjuk, hogy az üzleti alapon elősegíti a diákok sikeres helyezve valós helyzetekben. [+]

Master of Arts Nemzetközi Kapcsolatok - Online

Akarják szerezni a szükséges ismeretek és készségek a mai felső nemzetközi kapcsolatok (IR) szakemberek? Keresi, hogy részt vegyen egy nemzetközi egyetemi költsége nélkül áthelyezés? Miért nem iratkozhatnak be UBIS- University of Business és Nemzetközi Tanulmányok Online Master of Arts Nemzetközi Kapcsolatok (Online MA-IR)?

Program vázlatát:

A cél az, hogy a magasan képzett külföldi szakemberek által nyújtva mind széles látás és gyakorlati ismeretek. Míg a hagyományos IR tanfolyamok összpontosít története és elmélete, UBIS tudatában van annak, hogy az emberek a vonat a mi programok lesznek aktív részvétel az ilyen szervezetek és mint ilyenek is szükségük van bizonyos üzleti háttér kezelése érdekében az irodák és projektek részét képezik a mindennapi élet és a rutin, az ENSZ és más nemzetközi dolgozók. Ezért a UBIS IR programok posztgraduális létrehozására koncentrál egy jól lekerekített személy kész arra, hogy az ilyen feladatok végén a hallgató tanulmányait.... [-]