Read the Official Description

A 30 kredit óra online MBA - Biztosítás és kockázatkezelés egy stratégiailag összpontosított posztgraduális program célja a relevancia a mai üzleti világban. A kiválasztott koncentrációs terület, az eredményközpontú képzés, a valós idejű szervezet vezetői feladata és a piaci stratégia szimulációs eszközei az autentikus üzleti eredmények eléréséhez, és mindezt megfizethető áron részesülnek.

Az ACBSP akkreditált online MBA kínál egy kevert tanulási lehetőség, ahol a diákok választhatnak, hogy teljes magja 100% online vagy online és on-campus kombinációja. A formátumtól függetlenül nincs kötelező személyi követelmény.

Az online MBA számos specializációt kínál, beleértve a Cyber ​​Policy, Cybersecurity, Pénzügy / Számvitel, Egészségügyi menedzsment, Biztosítás és Kockázatkezelés , valamint egy általános opciót, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy saját szakirányt építsenek ki.


MBA - Biztosítás és kockázatkezelés: felkészíti a vezetőket, hogy megértsék a nem-spekulatív kockázatokat a vállalkozások és magánszemélyek, valamint hogyan kell enyhíteni ezeket a kockázatokat. Befejezését követően kimutatható szakértelemmel rendelkezik a kockázatkezeléssel és a biztosítási kérdésekkel kapcsolatban, mint például élet- és egészségbiztosítás, rokkantsági jövedelem, nyugdíjazás, befektetés és pénzügyi tervezés.

A Biztosítási és Kockázatkezelési MBA programban végző hallgatóknak erős kritikai gondolkodásuk és elemző készségeik vannak, és képesek lesznek számos különböző karriert folytatni az IRM szektorban, mint például

  • Piackutató elemző
  • Költségbecslő
  • Kockázatkezelési elemző
Program taught in:
Angol
Utica College Online

See 36 more programs offered by Utica College Online »

Last updated October 8, 2018
This course is On-line
Start Date
Május 2019
aug. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Május 2019

aug. 2019

jan. 2020