ÁTTEKINTÉS:

Felajánlott egy közös kezdeményezés IOSD (International Organization for fenntartható fejlődés), ez a speciális és megfizethető MBA egy edzője Oxford típusú program, amely meghatározza a mércét a mag tudás, tematikus körét és mélységét, valamint a globális alkalmazhatóságát. Meg kell jegyezni, hogy Euklidész is kínál, nem MBA MSc Energia és megújuló energia Tanulmányok.

Ez a program MBA mag azonos a MBA / SD, amely rangsorolva # 1 BestCollegeReviews.

Az Euclid MBA egy speciális és gyakorlati posztgraduális program, melyet elsődlegesen az aktív köztisztviselők és a kormányzati tisztviselők. Ez nem „amerikai” vagy „EU” vagy „UK” vagy „Kína” központú, hanem tükrözi a valóban globális és kormányközi látást. Ez is nagyon alkalmas a nagyközönség diákok kívánnak szerezni mind a szilárd MBA mag, valamint a szakértelem az energia területén annak érdekében, hogy a végrehajtó karrier.

Képzési cél:

Ez MBA program előkészíti a jövőbeni menedzserek és vezetők, akik szeretnék fejleszteni a pályára a globális energetikai iparban, mind a magán és állami oldala ennek a kritikus gazdasági tényező.

A tananyag célja elsősorban az volt, hogy a vonat a kormányzati alkalmazottak, akiknek átfogó áttekintést ez a hatalmas területen, de ez is alkalmas arra, hogy felkészítse a tanulókat és a dolgozó szakemberek pályára a kormányzati szervek, a nemzetközi szervezetek és a multinacionális vállalatok.

Köszönhetően alacsony tandíj és intézményi kapcsolatok, ez különösen fontos, hogy a polgárok és lakosok Eukleidész és ECOWAS résztvevő államok.

Az Euclid MBA / Energia program is egyedülálló abban az értelemben, hogy ez az egyetlen mester szak foglalkozik Energy Studies ténylegesen nyújtották kormányközi szervezet, így lehetővé téve a közvetlen interakció szakemberek, mind a nyitó ritka gyakornoki lehetőséget diplomáciai és eseményeket.

TANTERV:

Core tanfolyamok:

 • ACA-401 (International Academic Writing)
 • TPH-499 (érvelés és kritikai gondolkodás)
 • MBA-MGMT (MBA Management Core modul)
 • MBA-ECO (MBA Economics Core Module))
 • DIP-606 (MBA tézis vagy Project)

Választani (nem teljes lista):

 • NRJ-SIT (Global Energy problémák)
 • NRJ-REN (Renewable Energy Module)
 • NRJ-ALT (Wind and Alternative Energy)
 • NRJ-BIO (bioüzemanyagok és a biomassza)
 • NRJ-PETRO (olaj- és petrolkémiai Module)

Felvételi követelmények:

A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diplomát (vagy azzal egyenértékű nemzetközi) egy adott területen, egy intézmény által kibocsátott által elismert vagy akkreditált a megfelelő állami hivatal.

Kormány által szponzorált pályázók (akik már a kormányzati alkalmazottak) nélkül is felvehető a befolyásoló mértékben, ha az oktatás és a tapasztalat is elégségesnek. Euclid megkövetelhetik, hogy ezek a résztvevők a teljes híd tanfolyamok előtt beiratkozott ebben MBA.

Folyékony angol (szóban és írásban), és hogy fognak tesztelni.

A diákok várhatóan lesz abban a helyzetben, hogy fordítsa 10-15 hatékony óra tanulmány heti rendszerességgel.

Kreditszámot:

Credit értékeket a mind a USCH (US órás hitel) és az ECTS (European Credit Transfer System). Jellemzően, 14 óra tantermi oktatás során 1 félévben jelentése 1 USCH vagy 1,5 ECTS (plusz önálló tanulmányi idő), amely alakítja a ekvivalens mennyiségű tanulmány keretében távolságban programot.

A teljes hitelkeret érték az elkészült Euclid MBA-Energy program nemzetközi szabványoknak megfelelően, 36 USCH / 60 ECTS.

TUDOMÁNYOS ADATOK / eredmény:

tudományos megközelítés

Ez igaz, hogy Eukleidész programok jobban jellemzi, „távolság” helyett „online” szakok. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem kell csatlakozni egy adott napon és időben, hogy részt vegyenek hirdetőtábla viták amint az gyakran előfordul a „online” programokat.

Inkább a program kiemeli a képességét, hogy elnyelje a nagy mennyiségű anyag személyes alapon, ami alkalmassá teszi őket a gyors olvasók, akik a saját előélet intenzív könyvolvasó és szenvedélyes érdeklődés tanulmányi területen.

Euclid értékeli a kérelmező interperszonális készség és a csapatmunka-, amelyek elengedhetetlenek a személyes és a szakmai siker-a meglévő tapasztalatok alapján megerősítette révén kiterjedt személyes interjú. Mivel Euclid jött létre, hogy szolgálja az aktív diplomaták és főtisztviselők, várható, hogy ezek a szakmai készségek már megszerzett és igazolt során a felperes karrierjét.

Bizonyos esetekben Euclid javasolhat speciális kurzusok (ami talán nem is szerepel választani) annak érdekében, hogy kapcsolatteremtő képességek (beleértve a nyilvános beszéd) a végrehajtó szintet.

Nyelvi követelmények

Minden diák kell folyékonyan beszél angolul és tisztában kell lennie a francia, spanyol, arab, kínai, vagy más jelentős világnyelv.

Eredmény

Befejezése után a program minden hallgató várható, hogy lesz egy, a témában szakértő egy adott területen az energiapolitika vagy technológia (beleértve a megújuló energiák).

Ez az online-szállított program célja, hogy „készül szakértő vezetők nemzetközi közszolgálati és a globális karrier.” Karrier tartalmazza:

 • energiagazdálkodás a magánvállalkozások és civil szervezetek
 • energia marketing
 • energetikai beruházások
 • globális energetikai tanácsadás
 • tudomány.

JELENTKEZÉSI ütemezés szerint:

Euclid folyamatban vannak beiratkozás (bevitel) erre a programra. Ez elfogadható alkalmazni több hónapra előre, de ajánlott alkalmazni 60-40 nappal korábban. Nagyközönség résidőket osztottak egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

13 további kurzus EUCLID (Euclid University) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 - 18 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
6,650 USD
Teljes tandíjat: Kezdeti Belépődíj + (40 x USD145) = USD 6,650
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date