MBA energia és a megújuló energiaforrások

Általános információk

2 locations available

Program leírás

ÁTTEKINTÉS:

Felajánlott egy közös kezdeményezés IOSD (International Organization for fenntartható fejlődés), ez a speciális és megfizethető MBA egy edzője Oxford típusú program, amely meghatározza a mércét a mag tudás, tematikus körét és mélységét, valamint a globális alkalmazhatóságát. Meg kell jegyezni, hogy Euklidész is kínál, nem MBA MSc Energia és megújuló energia Tanulmányok.

Ez a program MBA mag azonos a MBA / SD, amely rangsorolva # 1 BestCollegeReviews.

Az Euclid MBA egy speciális és gyakorlati posztgraduális program, melyet elsődlegesen az aktív köztisztviselők és a kormányzati tisztviselők. Ez nem „amerikai” vagy „EU” vagy „UK” vagy „Kína” központú, hanem tükrözi a valóban globális és kormányközi látást. Ez is nagyon alkalmas a nagyközönség diákok kívánnak szerezni mind a szilárd MBA mag, valamint a szakértelem az energia területén annak érdekében, hogy a végrehajtó karrier.

Képzési cél:

Ez MBA program előkészíti a jövőbeni menedzserek és vezetők, akik szeretnék fejleszteni a pályára a globális energetikai iparban, mind a magán és állami oldala ennek a kritikus gazdasági tényező.

A tananyag célja elsősorban az volt, hogy a vonat a kormányzati alkalmazottak, akiknek átfogó áttekintést ez a hatalmas területen, de ez is alkalmas arra, hogy felkészítse a tanulókat és a dolgozó szakemberek pályára a kormányzati szervek, a nemzetközi szervezetek és a multinacionális vállalatok.

Köszönhetően alacsony tandíj és intézményi kapcsolatok, ez különösen fontos, hogy a polgárok és lakosok Eukleidész és ECOWAS résztvevő államok.

Az Euclid MBA / Energia program is egyedülálló abban az értelemben, hogy ez az egyetlen mester szak foglalkozik Energy Studies ténylegesen nyújtották kormányközi szervezet, így lehetővé téve a közvetlen interakció szakemberek, mind a nyitó ritka gyakornoki lehetőséget diplomáciai és eseményeket.

TANTERV:

Core tanfolyamok:

 • ACA-401 (International Academic Writing)
 • TPH-499 (érvelés és kritikai gondolkodás)
 • MBA-MGMT (MBA Management Core modul)
 • MBA-ECO (MBA Economics Core Module))
 • DIP-606 (MBA tézis vagy Project)

Választani (nem teljes lista):

 • NRJ-SIT (Global Energy problémák)
 • NRJ-REN (Renewable Energy Module)
 • NRJ-ALT (Wind and Alternative Energy)
 • NRJ-BIO (bioüzemanyagok és a biomassza)
 • NRJ-PETRO (olaj- és petrolkémiai Module)

Felvételi követelmények:

A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diplomát (vagy azzal egyenértékű nemzetközi) egy adott területen, egy intézmény által kibocsátott által elismert vagy akkreditált a megfelelő állami hivatal.

Kormány által szponzorált pályázók (akik már a kormányzati alkalmazottak) nélkül is felvehető a befolyásoló mértékben, ha az oktatás és a tapasztalat is elégségesnek. Euclid megkövetelhetik, hogy ezek a résztvevők a teljes híd tanfolyamok előtt beiratkozott ebben MBA.

Folyékony angol (szóban és írásban), és hogy fognak tesztelni.

A diákok várhatóan lesz abban a helyzetben, hogy fordítsa 10-15 hatékony óra tanulmány heti rendszerességgel.

Kreditszámot:

Credit értékeket a mind a USCH (US órás hitel) és az ECTS (European Credit Transfer System). Jellemzően, 14 óra tantermi oktatás során 1 félévben jelentése 1 USCH vagy 1,5 ECTS (plusz önálló tanulmányi idő), amely alakítja a ekvivalens mennyiségű tanulmány keretében távolságban programot.

A teljes hitelkeret érték az elkészült Euclid MBA-Energy program nemzetközi szabványoknak megfelelően, 36 USCH / 60 ECTS.

TUDOMÁNYOS ADATOK / eredmény:

tudományos megközelítés

Ez igaz, hogy Eukleidész programok jobban jellemzi, „távolság” helyett „online” szakok. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem kell csatlakozni egy adott napon és időben, hogy részt vegyenek hirdetőtábla viták amint az gyakran előfordul a „online” programokat.

Inkább a program kiemeli a képességét, hogy elnyelje a nagy mennyiségű anyag személyes alapon, ami alkalmassá teszi őket a gyors olvasók, akik a saját előélet intenzív könyvolvasó és szenvedélyes érdeklődés tanulmányi területen.

Euclid értékeli a kérelmező interperszonális készség és a csapatmunka-, amelyek elengedhetetlenek a személyes és a szakmai siker-a meglévő tapasztalatok alapján megerősítette révén kiterjedt személyes interjú. Mivel Euclid jött létre, hogy szolgálja az aktív diplomaták és főtisztviselők, várható, hogy ezek a szakmai készségek már megszerzett és igazolt során a felperes karrierjét.

Bizonyos esetekben Euclid javasolhat speciális kurzusok (ami talán nem is szerepel választani) annak érdekében, hogy kapcsolatteremtő képességek (beleértve a nyilvános beszéd) a végrehajtó szintet.

Nyelvi követelmények

Minden diák kell folyékonyan beszél angolul és tisztában kell lennie a francia, spanyol, arab, kínai, vagy más jelentős világnyelv.

Eredmény

Befejezése után a program minden hallgató várható, hogy lesz egy, a témában szakértő egy adott területen az energiapolitika vagy technológia (beleértve a megújuló energiák).

Ez az online-szállított program célja, hogy „készül szakértő vezetők nemzetközi közszolgálati és a globális karrier.” Karrier tartalmazza:

 • energiagazdálkodás a magánvállalkozások és civil szervezetek
 • energia marketing
 • energetikai beruházások
 • globális energetikai tanácsadás
 • tudomány.

JELENTKEZÉSI ütemezés szerint:

Euclid folyamatban vannak beiratkozás (bevitel) erre a programra. Ez elfogadható alkalmazni több hónapra előre, de ajánlott alkalmazni 60-40 nappal korábban. Nagyközönség résidőket osztottak egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Kevesebb
Washington , Banjul , Bangui , Közép-afrikai Köztársaság Online , Gambia Online + 4 Több Kevesebb