ÁTTEKINTÉS:

Felajánlott egy közös kezdeményezés IOSD (International Organization for fenntartható fejlődés), az úttörő Euclid MBA / SD marad a referencia szempontjából megszerzése alapvető MBA kompetenciák és globalizált felfogni alkalmazott fenntarthatóság.

2016-ban, Euclid hivatalosan bejelentette, hogy MBA fenntartható fejlődési program helyre került # 1 a független http://www.bestcollegereviews.org/ honlapján. A cikk címe: „A 23 legjobb online MBA programok Fenntarthatóság” értékelni a különböző programok alapján a megfizethetőség, a rugalmasság és a tudományos hírnevét. Más helyen programokat tartalmazza University of Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Marylhurst Egyetem Walden Egyetem és Presidio Doktori Iskola.

Képzési cél:

Ez mesterképzési program középpontjában alkalmazásáról szóló elméleti tudás támogatására és en Gage a fenntartható gazdasági fejlődés, hanem a haladás tudományos ismeretek önmagáért.

A tananyag célja elsősorban az volt, hogy a vonat kormányzati személyzet már dolgozik a területen, de ez is alkalmas, hogy készítsen szakemberek és kiemelkedő tanulókat a pályára a nemzeti kormányzati szervek, civil szervezetek, a multinacionális vállalatok és a nemzetközi szervezetek, mint az Európai Unió, az Afrikai Unió ECOWAS, stb

Tekintettel az alacsony tandíj és intézményi kapcsolatok, ez különösen fontos, európai, afrikai, „kis szigetek” és OIC országokban a diákok.

Az Euclid MBA / SD egy egyedülálló program, abban az értelemben, hogy ez az egyetlen mesterképzésre program Fenntartható Fejlődés ténylegesen kínált kormányközi szervezet által egy speciális intézmény elkötelezett ezen a területen (International Organization for fenntartható fejlődés). Ez a kapcsolat lehetővé teszi a közvetlen interakció szakemberek, mind a nyitó ritka gyakornoki lehetőséget diplomáciai és eseményeket.

Felvételi követelmények:

A pályázóknak rendelkezniük kell a Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű nemzetközi, intézmény által kiállított felsorolt ​​legújabb kiadásában az UNESCO IAU handbook / WHED tárol.

Kormány által támogatott pályázók (akik már a kormányzati alkalmazottak) nélkül is felvehető a főiskolai diplomát, ha az oktatás és a tapasztalat is elégségesnek. Euclid megkövetelhetik, hogy ezek a résztvevők a teljes híd tanfolyamok előtt beiratkozott a MBASD.

Folyékony angol (szóban és írásban), és hogy fognak tesztelni.

A diákok várhatóan összesen szenteli 10-15 hatékony óra tanulmány heti rendszerességgel.

OPCIONÁLIS szakirányok:

Egyeztetve az ő kijelölt tutor, a hallgató folytatja irányított tanulmányokat, értéke 2 6 UCH / 3 9 ECTS, az alábbi kutatási területeken és a koncentráció:

  • Házirendje Gazdaságfejlesztési
  • Iszlám gazdasági és pénzügyminiszter
  • Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia
  • Energetika

Nyelvi követelmények:

Minden diák kell folyékonyan beszél angolul és tisztában kell lennie a francia, spanyol, arab, kínai, vagy más jelentős világnyelv az angol mellett.

EREDMÉNY:

Ez igaz, hogy Eukleidész programok jobban jellemzi, „távolság” helyett „online” szakok. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem kell csatlakozni egy adott napon és időben, hogy részt vegyenek hirdetőtábla viták amint az gyakran előfordul a „online” programokat.

Inkább a program kiemeli a képességét, hogy elnyelje a nagy mennyiségű anyag személyes alapon, ami alkalmassá teszi őket a gyors olvasók, akik a saját előélet intenzív könyvolvasó és szenvedélyes érdeklődés tanulmányi területen. Euclid értékeli a kérelmező interperszonális készség és a csapatmunka-, amelyek elengedhetetlenek a személyes és a szakmai siker-a meglévő tapasztalatok alapján megerősítette révén kiterjedt személyes interjú. Mivel Euclid jött létre, hogy szolgálja az aktív diplomaták és más kormányzati tisztviselők, várható, hogy ezek a szakmai készségek már megszerzett és igazolt során a felperes karrierjét.

Bizonyos esetekben Euclid javasolhat speciális kurzusok (ami talán nem is szerepel választani) annak érdekében, hogy többek személyes készségek (beleértve a nyilvános beszéd) a végrehajtó szintet.

Befejezése után a program minden hallgató várhatóan váltak tárgya szakértő gyakorlati diplomácia.

A diákok tervezi, hogy folytatja tanulmányait a doktori kell kérnie a teljes diplomamunkám opció, amely kiterjeszti a hitel követelmény az MBA / SD 40 (36 helyett).

JELENTKEZÉSI ütemezés szerint:

Euclid folyamatban vannak beiratkozás (bevitel) erre a programra. Ez elfogadható alkalmazni több hónapra előre, de ajánlott alkalmazni 60-40 nappal korábban. Nagyközönség résidőket osztottak egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

13 további kurzus EUCLID (Euclid University) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
12 - 36 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
6,650 USD
Teljes tandíjat: Kezdeti Belépődíj + (40 x USD145) = USD 6,650
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date