MBA fenntartható fejlődés és a diplomácia

Általános információk

2 locations available

Program leírás

ÁTTEKINTÉS:

Felajánlott egy közös kezdeményezés IOSD (International Organization for fenntartható fejlődés), az úttörő Euclid MBA / SD marad a referencia szempontjából megszerzése alapvető MBA kompetenciák és globalizált felfogni alkalmazott fenntarthatóság.

2016-ban, Euclid hivatalosan bejelentette, hogy MBA fenntartható fejlődési program helyre került # 1 a független http://www.bestcollegereviews.org/ honlapján. A cikk címe: „A 23 legjobb online MBA programok Fenntarthatóság” értékelni a különböző programok alapján a megfizethetőség, a rugalmasság és a tudományos hírnevét. Más helyen programokat tartalmazza University of Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Marylhurst Egyetem Walden Egyetem és Presidio Doktori Iskola.

Képzési cél:

Ez mesterképzési program középpontjában alkalmazásáról szóló elméleti tudás támogatására és en Gage a fenntartható gazdasági fejlődés, hanem a haladás tudományos ismeretek önmagáért.

A tananyag célja elsősorban az volt, hogy a vonat kormányzati személyzet már dolgozik a területen, de ez is alkalmas, hogy készítsen szakemberek és kiemelkedő tanulókat a pályára a nemzeti kormányzati szervek, civil szervezetek, a multinacionális vállalatok és a nemzetközi szervezetek, mint az Európai Unió, az Afrikai Unió ECOWAS, stb

Tekintettel az alacsony tandíj és intézményi kapcsolatok, ez különösen fontos, európai, afrikai, „kis szigetek” és OIC országokban a diákok.

Az Euclid MBA / SD egy egyedülálló program, abban az értelemben, hogy ez az egyetlen mesterképzésre program Fenntartható Fejlődés ténylegesen kínált kormányközi szervezet által egy speciális intézmény elkötelezett ezen a területen (International Organization for fenntartható fejlődés). Ez a kapcsolat lehetővé teszi a közvetlen interakció szakemberek, mind a nyitó ritka gyakornoki lehetőséget diplomáciai és eseményeket.

Felvételi követelmények:

A pályázóknak rendelkezniük kell a Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű nemzetközi, intézmény által kiállított felsorolt ​​legújabb kiadásában az UNESCO IAU handbook / WHED tárol.

Kormány által támogatott pályázók (akik már a kormányzati alkalmazottak) nélkül is felvehető a főiskolai diplomát, ha az oktatás és a tapasztalat is elégségesnek. Euclid megkövetelhetik, hogy ezek a résztvevők a teljes híd tanfolyamok előtt beiratkozott a MBASD.

Folyékony angol (szóban és írásban), és hogy fognak tesztelni.

A diákok várhatóan összesen szenteli 10-15 hatékony óra tanulmány heti rendszerességgel.

OPCIONÁLIS szakirányok:

Egyeztetve az ő kijelölt tutor, a hallgató folytatja irányított tanulmányokat, értéke 2 6 UCH / 3 9 ECTS, az alábbi kutatási területeken és a koncentráció:

  • Házirendje Gazdaságfejlesztési
  • Iszlám gazdasági és pénzügyminiszter
  • Nemzetközi Kapcsolatok és Diplomácia
  • Energetika

Nyelvi követelmények:

Minden diák kell folyékonyan beszél angolul és tisztában kell lennie a francia, spanyol, arab, kínai, vagy más jelentős világnyelv az angol mellett.

EREDMÉNY:

Ez igaz, hogy Eukleidész programok jobban jellemzi, „távolság” helyett „online” szakok. Ez azt jelenti, hogy a diákok nem kell csatlakozni egy adott napon és időben, hogy részt vegyenek hirdetőtábla viták amint az gyakran előfordul a „online” programokat.

Inkább a program kiemeli a képességét, hogy elnyelje a nagy mennyiségű anyag személyes alapon, ami alkalmassá teszi őket a gyors olvasók, akik a saját előélet intenzív könyvolvasó és szenvedélyes érdeklődés tanulmányi területen. Euclid értékeli a kérelmező interperszonális készség és a csapatmunka-, amelyek elengedhetetlenek a személyes és a szakmai siker-a meglévő tapasztalatok alapján megerősítette révén kiterjedt személyes interjú. Mivel Euclid jött létre, hogy szolgálja az aktív diplomaták és más kormányzati tisztviselők, várható, hogy ezek a szakmai készségek már megszerzett és igazolt során a felperes karrierjét.

Bizonyos esetekben Euclid javasolhat speciális kurzusok (ami talán nem is szerepel választani) annak érdekében, hogy többek személyes készségek (beleértve a nyilvános beszéd) a végrehajtó szintet.

Befejezése után a program minden hallgató várhatóan váltak tárgya szakértő gyakorlati diplomácia.

A diákok tervezi, hogy folytatja tanulmányait a doktori kell kérnie a teljes diplomamunkám opció, amely kiterjeszti a hitel követelmény az MBA / SD 40 (36 helyett).

JELENTKEZÉSI ütemezés szerint:

Euclid folyamatban vannak beiratkozás (bevitel) erre a programra. Ez elfogadható alkalmazni több hónapra előre, de ajánlott alkalmazni 60-40 nappal korábban. Nagyközönség résidőket osztottak egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Kevesebb
Washington , Banjul , Bangui , Közép-afrikai Köztársaság Online , Gambia Online + 4 Több Kevesebb