MBA Humán Erőforrás Menedzsment

Általános információk

Program leírás

Ezt az MBA programot az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma hagyja jóvá az IV.

Programkompetenciák és tanulási célok

  • Vezetési stílusok és készségek - Annak bizonyítása, hogy képesek tanulni a különböző vezetési stílusok és készségek vezetni különböző típusú követőket a különböző helyzetekben.
  • Kommunikáció és csapatirányítás - Annak bizonyítása, hogy képes hatékonyan kommunikálni a döntéshozatalban, a marketingben, a stratégiai tervezésben és a megvalósításban.
  • Szervezeti magatartás ismerete - Annak bemutatása, hogy képes-e elemezni, tervezni és fejleszteni egy olyan szervezeti folyamatot, amely magában foglalja a szervezeti viselkedést.
  • Elemzés, kritikus gondolkodás és kutatás - A kritikus gondolkodás és elemzés képességének demonstrálása, vizsgálati kutatások és problémamegoldás. A statisztikai megközelítések a konkrét problémák elemzésére szolgálnak.
  • Vezetői pénzügy és számvitel - A pénzügyi és számviteli információk magyarázata és a szervezet hosszú távú befektetési döntéseire vonatkozó költségvetések kezelése.
  • Globális üzleti fejlesztés és menedzsment - demonstrálni képesek arra, hogy megtanulják, hogyan fejlesszék és kezelik az összetett vállalkozásokat világszerte hatékonyan.

Emberi erőforrás menedzsment koncentrációs tanfolyamok

Utoljára frissítve jan. 2018

Az iskoláról

IGlobal University (IGU) is transforming the world by providing the most effective education to every human being for their intellectual, professional, spiritual development and growth, whether they a ... Tovább

IGlobal University (IGU) is transforming the world by providing the most effective education to every human being for their intellectual, professional, spiritual development and growth, whether they are young or old, rich or poor, privileged or underprivileged, local or remote. Kevesebb