MBA humán erőforrás menedzsment

Általános információk

Program leírás

Mivel szükséges eleme az összes üzleti, a humánerőforrás területén jelentősen megnőtt, és továbbra is a gyorsan bővülő különlegesség minden iparágban. Kereseti Online MBA a humánerőforrás-menedzsment szakirány származó Montclair State felkészíti a diákokat, hogy a meghajtó a stratégiai kezdeményezéseket, valamint szervezési tehetség. Megtanulják, hogyan kell hatékonyan sajátítsák el a különböző kompetenciák a mai emberi erőforrás szakemberek folytató Online MBA a humánerőforrás-menedzsment szakirány a Feliciano School of Busines a Montclair State University.

Az Online MBA a Montclair State University a leginkább megfizethető online MBA New Jersey között AACSB akkreditált üzleti iskola. A Feliciano School of Business szerzett akkreditációt AACSB International, különbséget ajándékozott kevesebb, mint 5% -a üzleti iskolák világszerte. Plusz, hat (6) kezdő tizenegy óra teszik kereső MBA rangos intézmény a rugalmas, kényelmes megoldás egy elfoglalt üzletember.

Miért keresnek MBA egy emberi erőforrás menedzsment szakirány internetes értelme:

  • A tervezett munka növekedés az emberi erőforrás vezetői 9% 2014-2024, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást. (Bureau of Labor Statistics, munkahelyi Outlook Handbook, 2015)
Utoljára frissítve okt. 2016

Az iskoláról

At the Feliciano School of Business at Montclair State University, we are driven by a single goal: to transform today’s students into tomorrow’s business leaders.

At the Feliciano School of Business at Montclair State University, we are driven by a single goal: to transform today’s students into tomorrow’s business leaders. Kevesebb