Mivel szükséges eleme az összes üzleti, a humánerőforrás területén jelentősen megnőtt, és továbbra is a gyorsan bővülő különlegesség minden iparágban. Kereseti Online MBA a humánerőforrás-menedzsment szakirány származó Montclair State felkészíti a diákokat, hogy a meghajtó a stratégiai kezdeményezéseket, valamint szervezési tehetség. Megtanulják, hogyan kell hatékonyan sajátítsák el a különböző kompetenciák a mai emberi erőforrás szakemberek folytató Online MBA a humánerőforrás-menedzsment szakirány a Feliciano School of Busines a Montclair State University.

Az Online MBA a Montclair State University a leginkább megfizethető online MBA New Jersey között AACSB akkreditált üzleti iskola. A Feliciano School of Business szerzett akkreditációt AACSB International, különbséget ajándékozott kevesebb, mint 5% -a üzleti iskolák világszerte. Plusz, hat (6) kezdő tizenegy óra teszik kereső MBA rangos intézmény a rugalmas, kényelmes megoldás egy elfoglalt üzletember.

Miért keresnek MBA egy emberi erőforrás menedzsment szakirány internetes értelme:

  • A tervezett munka növekedés az emberi erőforrás vezetői 9% 2014-2024, gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást. (Bureau of Labor Statistics, munkahelyi Outlook Handbook, 2015)
Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Montclair State University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció