MBA információbiztonsági irányítási

Általános információk

Program leírás

Értsd meg, értékelje, végrehajtása és vezet az oszlopok körül Information Security Management

YOUR BEST VALUE DEGREE

A MBA Information Security Management úgy tervezték, hogy segítsen megvédeni létfontosságú vállalati információs eszközök, valamint az alapjául szolgáló rendszerek és technológiai erőforrások. Ez SMCU internetes foka lehetővé diplomások sikeresen vezetni a csapat mellett a frontvonalak a mai cyber hadviselés.

Az alapvető üzleti részén fokozatot szállít egy alapos megértése az üzleti szervezet és annak különböző funkcióit, miközben az eszközöket, hogy kritikusan értékeljék a vállalati prioritások, eszközök és folyamatok. Ennek alapján a gazdag tudományos anyagot és gyakorlati alkalmazása, az eredeti program szakaszában segít, hogy elősegítse a mértéke interdiszciplináris megértést szükséges a kockázatok és védelme érdekében a vállalati adatok integritását és titkosságát. A diákok fogják biztosítani a vezetői készségek kialakításához szükséges irányuló hatékony és innovatív vezetői.

PILLÉREI információbiztonsági irányítási

SMCU végigvezeti a tanuló felé, hogy képes megérteni, értékelni, végrehajtása és vezet az oszlopok körül Information Security Management: kidolgozása és megvalósítása a stratégiai politikák és irányítási rendszer a kormányzati és a vállalati szintű kockázatkezelés és a katasztrófa - és az üzleti folytonosság tervezés és végrehajtás értékeli és befolyása menedzsment döntések olyan összetett biztonsági kontextusban - az összes fenti jön csomagolva egy nagy iramú és lenyűgöző tanterv, amely vitatja a hallgató, hogy egy sikeres Infosec menedzser.

Ez a program ideális vezetők, akiknek szükségük van, hogy vezesse, felügyeli az információs biztonság műveletek, valamint az egyének, akik futnak a saját üzleti az adott területen, és szükség van egy alapos megértése a mögöttes technológia, valamint a vállalati mechanizmusokat. Továbbá az MBA Information Security Management vonzó lehet az egyének jelenleg szolgálatot a katonai vagy rendvédelmi szervek.

100% kockázatmentes

Beiratkozási teljesen kockázatmentes. Mi annyira meg van győződve abban, hogy az ideális partner, hogy kezdheti meg tanulmányait ingyenes. Tandíj csak köszönhető, miután a kezdeti tárgyalás héten, ha úgy dönt, hogy maradjon. Nincs büntetés alkalmazandó. Ez egyedülálló, az egész világon.

AKKREDITÁLÁS

A program teljes mértékben által akkreditált Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP), amelyet a Tanács által elismert Felsőoktatási Akkreditációs (CHEA).

Programtervezés

Az SMC Online MBA program intellektuális kihívást és úgy lett kialakítva, felső akadémikusok üzleti vezetők. Ez határozottan támogatja az önálló ütemű tanulási és páratlan rugalmasságot biztosít. A peer review erősen támogatják. Ez képezi a sarokköve a program teljesítmény-menedzsment és edzi a feedback-, felelősséggel kapcsolatos, Timing, készség és a csapatmunka.

Szemtől szembe SZEMINÁRIUMOKKAL

Speciális oktatás csomag, beleértve szemtől-szembe szemináriumok és további egyetemi számára elérhető szolgáltatások teljes kohorsz diákok az € 7,500 / diák.

PROGRAM INTAKE

A rugalmas, a program felépítése, beiratkozási folyamatosan. Támogatott az aszinkron módszer tanulmányozása, a felvett hallgatók kezdheti meg tanulmányait bármikor az igazodás a személyes és szakmai feladatokat.

Utoljára frissítve jún. 2017

Az iskoláról

SMC is an accredited international online business school providing distance learning Bachelor, Master and Doctorate programs to students world-wide. SMC offers you what is expected from a leading uni ... Tovább

SMC is an accredited international online business school providing distance learning Bachelor, Master and Doctorate programs to students world-wide. SMC offers you what is expected from a leading university – the foundation and continuance of a great career. Kevesebb