MBA informatikai (online) (MTI-v)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

azt

leírás

A mai társadalomban a termelés értéke nagymértékben függ a tudás. Köszönhetően az információs technológia fejlődése és a globalizáció, lehetőséged van, hogy nagy mennyiségű információ; azonban ez nem biztosítja, hogy az információ kerül aktiválásra a termelés értékét.

Átalakítani az információt tudássá és a tudás értékké igényel szakemberek, akik stratégiailag kezelni és az innovatív információs technológiákat, hogy megfeleljen a kihívásoknak a termelékenység, a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás a vállalatok és szervezetek.

Ezért kell készítenie ezeket a szakembereket, akik a felelőssége, hogy ismerje, és stratégiai döntéseket források és projektek esetében, ahol az információs technológia, mint eszköz a globális versenyképesség bevonásával.

Továbbá ez szükséges, hogy ezek a szakemberek képesek generálni új utakat, hogy elsajátítsa és alkalmazza a tudás az információs technológiák révén, hogy maguk irányítsák, hogy átalakítsa a hagyományos eljárások és stratégiák.

Ez az átalakulás az, hogy hozza a szervezetek egy új szintre a stratégiai menedzsment-technológia igazítás átfogóan fokozza a fenntartható vállalatok.

Elérése és fenntartása nagy teljesítményű vállalatok hosszú távon, az is fontos, hogy a vezetők igyekeznek állandó harmóniában stratégiai alkalmazása az információs technológia és a szervezeti kultúra támogatására és hagy jóvá a kezdeményezést, és a javasolt módosításokat . Csak így lehet, hogy egy igazi rendszerszerű megközelítést figyelembe kell venni minden szögek összetett problémák megoldására alkalmazásával járó információs technológiák széles körben.

A menedzser információs technológiákat kellene most egy teljesen azonosították interdiszciplináris elem személy; Nem szabad kibújik a technológiai kihívásokat, hanem nem szabad kikerülni elsősorban szervezeti kihívások, emberi és pénzügyi erőforrásokat.

Ugyanígy a problémák nem rejlő egyetlen tudományág, oldatok nem lehet polarizált, de szükséges a szakértelem a szakemberek, akik támaszkodva CT, van látás és a tudás, amely lehetővé teszi az átfogó megoldást.

obj

Természetesen cél

Az MBA Information Technology célok: Forma szakemberek képesek fokozni, a stratégiai szemlélet, a szervezet, a termelés értéke információs technológiák használata és kommunikációs (IKT).

azt ditigido

Címzett

A Master of Information Technology Management célja,: Emberek pályára a három különböző területen:

 • Az információs technológiák, mint a program lehetővé teszi, hogy szakosodnak a kezelési technológia, a megértés értékének technológiák szervezetek játszó szükséges adminisztrációs és üzleti lehetőségeket találni technikákat.
 • Business Administration, mivel kínálja a lehetőséget, hogy megértsék az a technológia és a technika elsajátításában kezelésére cégek az új paradigma, amely magában foglalja a tudásalapú társadalomban.
 • Engineering, a program lehetővé teszi, hogy adja meg az információs technológia és a kommunikáció mint eszköz, hogy átalakítsa a folyamatok és a szervezet tevékenységének.
előny

Előny

tanár

A tananyagot fejlesztett ki a szakértő tanárok a területen szerzett ismeretek Tecnologico de Monterrey és más nemzetközi egyetemekkel, amellyel ilyen megállapodásokat.

A tanárok doktori fokozat és / vagy olyan tanácsadók, készült egy tökéletes egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat minden kurzus.

Vezetés a távoktatásban

Tecnologico de Monterrey az első olyan intézmény, Latin-Amerikában, hogy létrehoz egy internet-kapcsolat, egy úttörő Mexikóban távoktatásban 1989 óta vezeti a „rangsor Intézmények online képzés spanyol nyelvű 2015” által készített tanácsadó cég Hamilton Global Intelligence .

Akkreditáció

Ez a program akkreditációk és elismerések a nemzeti és nemzetközi intézmények, mint például:

 • Bizottság kollégiumok Szövetsége iskolák és kollégiumok Dél-Amerika (SAC). Tecnologico de Monterrey által akkreditált Bizottság kollégiumok Szövetsége iskolák és kollégiumok Dél-Amerikában, hogy megadja a szakmai oklevelek és fokozatok mesterek és doktori. Kapcsolat az Bizottság kollégiumok 1866 Southern Lane címet, Decatur, Georgia 30033-4097 vagy hívja a (+1) 404-679-4500 (+1) 404-679-4500 kérdése van az akkreditációs Műszaki Monterrey.
 • Hivatalos elismerése Közoktatási Minisztérium Mexikóban.
 • Elismerés a Világbank, az Amerikai Államok Szervezete.
 • Intézményközi bizottságai szervíz (Felsőoktatási CIEES), amelyek képzett online doktori programokat ITESM a legmagasabb szinten.

rugalmasság

Ez a posztgraduális kurzus online módban, ami lehetővé teszi a hallgató dönt az időben és helyen a tanulmány, ami megkönnyíti a tudományos haladás és egyensúly elérése a munka és a családi programok.

oktatási modell

az aktív részvételt a hallgatók szakmai és személyes egyéni és kollaboratív tanulás elősegíti képzés. Ez a modell lehetővé teszi a diákok, hogy felépítse a tudás, az útmutatás, tapasztalt tanárok a maguk területén és az oktatásban.

Online tanfolyamok célja a programot a tanítási módszerek alapján reális és gyakorlati megközelítések, amelyeket bemutatnak olyan oktatási technológiákkal és több erőforrás a tanulásra.

Élvonalbeli technológia

A tanfolyamok célja a táblára platform, amely elérhető a portálon keresztül a diákok vagy a mobil alkalmazás, amely lehetőséget ad, hogy használja a mobil eszköz kiegészítéseként egyes lekérdezések tartalmak és tevékenységek a tanfolyamok.

multikulturális oktatási tapasztalat

Ez a program lehetővé teszi, hogy kölcsönhatás a tanárok és társaik található különböző földrajzi régiókban és működő szervezetek a magán-, állami, tudományos és / vagy társadalmi. Jelenleg több mint 23.000 öregdiák 36 országban.

szakellátásban

Szakemberek kísérő a hallgató alatt gyakornoki: egyetemi tanár, professzor Tutor, tudományos igazgatója és a Felhasználó Services Centre.

Digitális könyvtár

Gyűjtemény több mint 90.000 könyv és 53.000 folyóiratok.

Hálózat

Hozzáférés a kommunikációs hálózatok, az együttműködés és a tanulás között a diákok, tanárok és szakemberek a világ minden tájáról, és alumni szervezetek.

Konferencia ciklusok

Lehetőség a hallgató hallgatni és kölcsönhatásba lépnek a kiállítók több iparágban, és ezáltal a tapasztalat által nyújtott ilyen akarata hozzáadott értéket a képzés.

terv

tanulmányi terv

javító negyedévben

 • AD4016 Administration
 • TI4011 Bevezetés a Information Technology

első negyed

 • Természetesen OP4036 bélyeg
 • TI4016 Vállalatirányítás az információs technológia
 • TI4017 Stratégiai Enterprise Performance Management

második negyed

 • AD4022 irányítása projektek, programok és portfóliók
 • OP5053 választható I
 • TI5024 dinamikus rendszer modellezése

harmadik negyed

 • AD5036 Szeminárium innováció és kreativitás
 • RH4002 Human Capital Management
 • TI4015 Business Technology Architecture

negyedik negyedévben

 • OP5054 választható II
 • OP5055 választható III
 • Azt OP5059 feliratozás

ötödik negyed

 • OP5056 választható IV
 • OP5060 feliratozás II
diplomások

diplomások

A végzős az MBA Information Technology ITESM lesz:

 • Tervezése és irányítása technológiai projektek, beleértve az etikai kérdéseket információ menedzsment.
 • Modell és az üzleti folyamatok optimalizálása, amelyek kölcsönhatásba a humán tőke és az információs technológia.
 • Javaslatot tervek összehangolása technológiai stratégia az üzleti stratégia.
 • Újító kezdeményezések alapján az üzleti lehetőségek és technológiai megoldások orientált szervezeti versenyképességet.

Felvételi követelmények

 • Van egy szakmai fokozat.
 • Kaptak 80/100 vagy átlag feletti, vagy azzal egyenértékű szakmai tanulmányokat.
 • Jelen Felvételi Test Graduate Studies (PEAP) ITESM és kap egy pontszámot kevesebb, mint 500 pont.
 • Kérelmet nyújt be felvételi kíséri az összes szükséges dokumentumot.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario ... Tovább

El Tecnológico de Monterrey es una institución de carácter privado, sin fines de lucro, independiente y ajena a partidos políticos y religiosos. Fue fundado en 1943 gracias a la visión del empresario mexicano Eugenio Garza Sada. Cuenta con 31 campus y 21 sedes y oficinas de enlace internacional. Su objetivo es formar líderes con espíritu emprendedor, sentido humano y un alto nivel de competitividad. Kevesebb
Monterrey , Buenavista , Mexikó város , Zapopan , Morelia , Puebla város , Mexikó város , Santiago de Querétaro , Toluca , Argentína Online , Bolívia Online , Chile Online , Kolumbia Online , Costa Rica Online , Ecuador Online , El Salvador Online , Guatemala Online , Honduras Online , Nicaragua Online , Panama Online , Paraguay Online , Peru Online , Dominikai Köztársaság Online , Uruguay Online , Venezuela Online , Puerto Rico (USA) Online , Buenos Aires , La Paz , Santiago , Cali , Cartagena , San Jose , Guayaquil , Quito , San Salvador , Antigua Guatemala , Tegucigalpa , Houston , Managua , Panama város , Asuncion , Lima , Narancsvidék , Santo Domingo , Montevideo , Caracas , Irapuato , Leon , San Luis Potosi , csivava , Ciudad Juarez , Coahuila , Saltillo , Tampico , Aguascalientes , Ciudad Obregón , Culiacán , Hermosillo , Zacatecas , Tuxtla Gutiérrez , Cuernavaca , Pachuca , Córdoba , Bogotá , Medellín , Bucaramanga + 65 Több Kevesebb