MBA iszlám pénzügyek

Általános információk

2 locations available

Program leírás

ÁTTEKINTÉS:

Felajánlott egy közös kezdeményezés ICCI (jelenleg ICCIA, az iszlám Kereskedelmi Kamara, Ipari és Mezőgazdasági), egy intézmény Iszlám Konferencia Szervezete, az Euclid MBA / IF az arany standard átfogó posztgraduális tanulmányait az iszlám pénzügyek, banki és Global Economics. Ez az egyetlen olyan program az ilyen típusú ajánlanak kormányközi intézmény közösen egy OIC ügynökség.

Az Euclid / MBAIF (MBA Iszlám Finance) a távolság, nem rezidens tanulmányi program, amely lehet folytatni részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben.

A cél az, hogy előkészítse posztgraduális szintű szakemberek magas szintű pozíciókat a hatalmas és gyorsan növekvő birodalma iszlám pénzügyek, banki, Közgazdaságtan és biztosítás.

Beiratkozás nyitott muzulmánok és nem muzulmánok egyaránt.

Képzési cél:

Ez mesterképzési program nem vállal egy erős háttérrel rendelkező üzleti és a közgazdaságtan.

Ez azonban vállalja az alábbiakat: - a képesség, hogy megértsük a fő eszközei a kvantitatív (matematikai) finance - a képesség, hogy olvasni, megérteni és memorizálni nagy mennyiségű anyag, mivel az olvasási feladatok jelentős - érdeklődés és tisztelet az iszlám pénzügyek és a alapelvek az iszlám.

Ez MBA egy kettős célú program, mely alapvető MBA alapítvány nagy koncentráció iszlám pénzügyek.

Eukleidész MBA iszlám pénzügyek kínál mélyreható vizsgálata a hatalmas területen üzleti, pénzügyi, banki, Gazdaságfejlesztési helyezni a szélesebb értelemben az iszlám elvek és alkalmazások.

Ez a program célja az volt, hogy a vonat a kormányzati alkalmazottak számára, amelynek érdeke ezen a területen, hanem a felkészülés nagyközönség a tanulókat a pályára a kormányzati szervek, a nemzetközi szervezetek és a pénzügyi intézmények.

Köszönhetően alacsony tandíj és privilegizált az intézményi kapcsolatok, ez különösen fontos, európai, afrikai és a „kis szigetek” diákok.

Euclid MBA is egyedülálló program abban az értelemben, hogy ez az egyetlen MBA program az iszlám pénzügyek ténylegesen kínált egy olyan kormányközi szervezet, amely közvetlen együttműködésben az iszlám Kereskedelmi Kamara és az Ipari, ezáltal lehetővé téve a közvetlen interakció szakemberek, valamint nyitó nemzetközi szakmai lehetőségeket.

Felvételi követelmények:

 • A pályázóknak rendelkezniük kell a Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű nemzetközi, intézmény által kibocsátott szerepel az UNESCO IAU handbook / WHED tárol.

 • kormány által támogatott pályázók (akik már a kormányzati alkalmazottak) nélkül is felvehető a főiskolai diplomát, ha az oktatás és a tapasztalat is elégségesnek. Euclid megkövetelhetik, hogy ezek a résztvevők a teljes híd tanfolyamok előtt beiratkozott a programban.

 • Folyékony angol (szóban és írásban), és hogy fognak tesztelni.

 • A diákok várhatóan helyzetben szenteli 10-15 hatékony óra tanulmány heti rendszerességgel.

MÓDSZERTAN:

Ez a program egy az aszinkron és nyílt beiratkozási alapján alkalmi szekvenálás kortárs csoportok.

A tananyag személyre szabott minden tanuló áll, és egy sorozata tanfolyamok, amelyek szállítják a következő módszerekkel / media formátumok:

 • A standard tankönyvek
 • DVD előadások
 • MP3 podcastok és webcast
 • Belső Euclid tanfolyamcsomagok
 • Moderált konferenciahívásra

Jellemzően egy tanfolyam áll egy sor rendelt anyagok, amelyeket meg kell tanulmányozni egyéni alapon. Tanfolyamok feladatok közé tartozik a készítmény tudományos dolgozatok alapján a tankönyveket, és létrehozta a kvíz, amely bizonyítania kell a tanuló felfogni tárgyának körét és adatokat.

A diákok gyakran kapcsolódik a „párok” vagy „triók”, amely lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba lépnek és adatcsere a tanfolyam közben mozog a programban a saját üteme.

Minden tanfolyam lezártuk kiterjedt 45 perces szóbeli vizsga, amely lehetővé teszi a felügyeletet ellátó oktató adja meg a kompozit utolsó fokozat.

Összességében ez a program hangsúlyozza a képesség, hogy megértsük a szisztémás kölcsönhatásokat, valamint kifejezni logikai, tisztelettudó és meggyőző érvek segítségével publikálható tudományos dolgozatok.

Az a képesség, hogy írjon a szakmai, folyóirat minőségű papírok egyik alapvető célkitűzése a program. Minden résztvevőnek be kell befejezni a programot, hogy megszerezte és igazolt posztgraduális szintű szakértelem egy meghatározott aspektusát a gazdasági fejlődés, hogy lesz tartós érdeke, hogy a tudományos élet, a kormányzati és a magánszektor.

A tananyag is kéri, hogy a képesség, hogy szóbeli beszámolók vagy előadás (webcast) szállított a kurzus részét audio (MP3) vagy videó (YouTube vagy Vimeo) formátumban.

OPCIONÁLIS szakirányok:

Egyeztetve az ő kijelölt tutor, a hallgató folytatja tanulmányait irányul, amely érték a 2-6 UCH / 3-9 ECTS, az alábbi kutatási területeken és a koncentráció:

 • Iszlám Economics
 • Közigazgatási az iszlám országokban
 • Global Entrepreneurship in ICCI országok
 • Halal Food Production

JELENTKEZÉSI ütemezés szerint:

Euclid folyamatban vannak beiratkozás (bevitel) erre a programra. Ez elfogadható alkalmazni több hónapra előre, de ajánlott alkalmazni 60-40 nappal korábban. Nagyközönség résidőket osztottak egy érkezési sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Kevesebb
Washington , Banjul , Bangui , Közép-afrikai Köztársaság Online , Gambia Online + 4 Több Kevesebb