Nyereség szélén szükséges, hogy gyorsítsa fel a karrierjét növekedés a Master of Business Administration fokozat (MBA). Fokozza a szakmai bizalom, a projekt menedzsment, és a kritikus gondolkodás és vezetői képességeit.

Akkor növeli a képzés és emeli a szakmai pozíció után a program, amely csak 33 kredit. Megtalálja ez a program egyik gyorsított elérhető online.

Azt is felfedezni, hogy egy MBA Ashford Egyetemen az egyik legalacsonyabb költséggel rendelkezésre álló programok dollár 480/credit. Ön is jogosult használni a tandíj visszatérítésére tervet át a munkáltató.

Személyre szabása MBA diplomát, ha pár azt koncentrációja. Használja az előző végzettség vagy szakmai tapasztalat, hogy fokozza a MBA és testre is szorosabban együtt a szakmai és oktatási célokat.

Emberi Erőforrás Menedzsment koncentráció

Ez a koncentráció középpontjában a képzés és fejlesztés, a javadalmazási és juttatási, és stratégiák a humán erőforrás gazdálkodás. Tanfolyamok olyan területekre, mint a munkahelyi teljesítményt, beleértve a teljesítménnyel kapcsolatos problémák, és hogyan HR funkció összehangolja a jövőkép, a stratégia és értékei szervezetek.


Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Ashford University Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Price
15,840 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date