MBA koncentrációja a humán erőforrás menedzsment

Általános információk

Program leírás

Nyereség szélén szükséges, hogy gyorsítsa fel a karrierjét növekedés a Master of Business Administration fokozat (MBA). Fokozza a szakmai bizalom, a projekt menedzsment, és a kritikus gondolkodás és vezetői képességeit.

Akkor növeli a képzés és emeli a szakmai pozíció után a program, amely csak 33 kredit. Megtalálja ez a program egyik gyorsított elérhető online.

Azt is felfedezni, hogy egy MBA Ashford Egyetemen az egyik legalacsonyabb költséggel rendelkezésre álló programok dollár 480/credit. Ön is jogosult használni a tandíj visszatérítésére tervet át a munkáltató.

Személyre szabása MBA diplomát, ha pár azt koncentrációja. Használja az előző végzettség vagy szakmai tapasztalat, hogy fokozza a MBA és testre is szorosabban együtt a szakmai és oktatási célokat.

Emberi Erőforrás Menedzsment koncentráció

Ez a koncentráció középpontjában a képzés és fejlesztés, a javadalmazási és juttatási, és stratégiák a humán erőforrás gazdálkodás. Tanfolyamok olyan területekre, mint a munkahelyi teljesítményt, beleértve a teljesítménnyel kapcsolatos problémák, és hogyan HR funkció összehangolja a jövőkép, a stratégia és értékei szervezetek.


Utoljára frissítve okt. 2011

Az iskoláról

Egyensúlyt a munkád online tanfolyam, amit keresnek a főiskolai vagy egyetemi diploma. Megtalálja Ashford Egyetem alapította 1918-ban, ideális választás az Ön számára, hogy te egy dolgozó felnőtt, vag ... Tovább

Egyensúlyt a munkád online tanfolyam, amit keresnek a főiskolai vagy egyetemi diploma. Megtalálja Ashford Egyetem alapította 1918-ban, ideális választás az Ön számára, hogy te egy dolgozó felnőtt, vagy még nem fejezték be a mértéke. Számítson Ashford egyetem biztosítja a magas színvonalú szak, amely: Megfizethető --Benefit az egyik legalacsonyabb program költségeinek elérhető online. Mesterképzések kezdődik $ 432 / hitel. Gyorsított - Szerezz diplomát a mindössze 12-24 hónap. Az osztályok 5-6 hétig, és hozzák egyesével. Kényelmes - Élvezze a rugalmas online kurzusok, a nap 24 órájában. Online osztályok aszinkron, így, mint e-mail, akkor be bármikor a részvételi és írjon munka a tanórán. A misszió Ashford Egyetem célja, hogy elérhető, megfizethető, innovatív, magas színvonalú tanulási lehetőségek és képzési programok, amelyek megfelelnek a különböző igényeinek magánszemélyek végeznek integritását az életükben, foglalkozások, és a közösségek. Cél Elősegítése erőteljes, változatos tanulási környezet által formált kortárs tudatosság, intellektuális érdeklődés, és egy közös igazság keresése, amelyekben a diákok ismereteket szerezni és épít készségeket és értékeket hasznos a személyes és szakmai fejlődés érdekében. Művelni tanuló-központú oktatás minden szintjén, támogatja a technológiai erőforrások és vezette szakképzett oktatók és dolgozók, akik vezetik a kortárs ösztöndíj és a szakmai gyakorlat. Fejlődésének elősegítése érdekében az alapvető értékek szempontjából releváns vezetői a 21. században: önértékelés, a kreativitás, az egymásrautaltság, a szolgáltatás, az integritás és hatékonyságát. Hogy elősegítse a szellemi és személyes növekedés, érzékenység sokszínűség és az emberi méltóság, a hatékony és felelős vezető, a környezeti felelősség, és az élethosszig tartó tanulás. Ahhoz, hogy a hagyományos bölcsész főiskolai tapasztalatok, gyorsított külső képzési programok, a felnőttoktatásban, valamint a vonatkozó egyetemi programok. Hogy prioritást alapján intézményi hatékonyság, kiváló ár-érték, a megfizethetőség, érzékeny hallgatói szolgáltatások, elszámoltatható adminisztratív folyamatok, a folyamatos értékelés a diákok tanulási, és a tananyag javulás a minőség biztosítása érdekében a gyorsan változó kultúra és innovatív módon vezetésével a felsőoktatásban. Fenntartani működési, pénzügyi, és stratégiai erőt, hogy jövőjének biztosítása érdekében Ashford Egyetemen. Kevesebb