MBA (MBA) globálisan elismert posztgraduális képesítés ambiciózus, motivált diplomások.

Az MBA programok az UK Home Learning College kétszeres tanúsítással rendelkeznek. Az első csoportok sikeres befejezése után a hallgatók elnyerik az OTHM képesítésekből szerzett posztgraduális diplomát a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben, miután a sikeres befejezése után a diákok az MBA moduljaival az Anglia Ruskin Egyetemen haladnak át a London Marketing Központtal való partnerkapcsolatunkon keresztül.

Ez az egyedülálló MBA megfelel azoknak, akik törekvő üzleti szakemberek nélkül korábbi üzleti vagy vezetési tapasztalat, de egyértelmű érdeklődés és a szenvedély a Business, Enterprise és a vállalkozói szellem. Ez az MBA elérhető on-line támogatással.

Belépési követelmények

Az OTHM 7. szintű diplomájának a stratégiai menedzsment és a vezetői képesítés megszerzéséhez a tanulóknak rendelkezniük kell:

 • Kitüntetett diplomát a kapcsolódó tantárgyak vagy az Egyesült Királyság 6. szintű oklevél vagy azzal egyenértékű tengerentúli képesítés
 • Érett tanulók (21 évesnél idősebbek) vezetői tapasztalattal (a tanulóknak a program regisztrálása előtt ellenőrizniük kell a szállítási központtal kapcsolatos tapasztalatokat)
 • A tanulónak 18 év vagy annál idősebbnek kell lennie a kurzus elején
 • Angol követelmények: Ha egy tanuló nem az angol nyelvű többségi országból származik, bizonyítania kell az angol nyelvtudást

Képesítési struktúra

1. féléves posztgraduális diploma (6-9 hónap)

Az OTHM 7-es szintű stratégiai menedzsment és vezetői diplomája 4 kötelező egységből és 4 választható egységből áll, összesen 120 kredit, 1200 óra teljes minősítési idő (TQT) és 600 vezetett tanítási óra (GLH) kombinációját tartalmazza.

Kötelező egységek
 • Szakmai fejlesztési és kommunikációs készségek (10 kredit): lehetővé teszi a tanulók számára, hogy felmérjék és fejlesszék saját készségeiket, folyamatos szakmai fejlődést alkalmazva személyes és szakmai céljaik támogatására. A tanulók szakmai készségeket fejlesztenek ki, beleértve a kommunikációt, az akadémiai írást, bemutatást, vezetést, az információs technológia használatát és a szakmai önéletrajzot.
 • Stratégiai menedzsment (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését a stratégiai és változás-menedzsment modellek, valamint a stratégiai tervek felülvizsgálatára, stratégiai lehetőségekre, végrehajtási tervek készítésére és szervezeti változások vezetésére.
 • Stratégiai emberi erőforrás menedzsment (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését arról, hogy az emberi erőforrások hatékony stratégiai kezelése hogyan támogatja a szervezeti célok elérését a különböző kontextusokban. A tanulók értékelik a stratégiai humánerőforrás-gazdálkodás szerepét, valamint a vezetői és irányítási elmélet alkalmazását a szervezeti előnyök érdekében.
 • Fejlett üzleti kutatási módszerek (20 kredit): fejleszteni a tanulók azon képességét, hogy különböző típusú akadémiai alapú menedzsment kutatást végezzenek egy kutatási javaslat kidolgozásával. A tanulók kritikus megértést nyernek a kutatás filozófiai, gyakorlati és etikai koncepcióiból az üzleti környezet összefüggésében.
Választható egységek - Válasszon bármelyik négyet
 • Stratégiai pénzgazdálkodás (15 kredit): lehetővé teszi a tanulók számára, hogy szervezeti kontextusban alkalmazzák a menedzsment szempontjából fontos pénzügyi elveket, beleértve az analitikus technikákat és a vezetői számításelméleteket / modelleket, a költségvetési folyamatok értékelését, a finanszírozási források ajánlását és a befektetési lehetőségek felmérését.
 • Supply Chain and Operations Management (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését a hatékony szállítói lánc és a menedzsment koncepcióinak és modelljeinek a versenypiacokon az esettanulmányok és a valós ipari forgatókönyvek segítségével. A tanulók kidolgozzák a működési folyamatok, technikák, tervezési és irányítási rendszerek megértését.
 • Vállalati és vállalkozói kompetencia (15 kredit): bevezeti a tanulókat az üzleti folyamatok és stratégiák alapjaihoz, a vállalkozáshoz és a vállalkozói szellemhez, a vállalkozói és vállalkozói tudás fejlesztésében globális környezetekben.
 • Globalizáció és vállalati irányítás (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését a jogszabályok, az etika és a globális integráció hatásairól a szervezetek által hozott döntésekre, vállalatirányításra, politikákra, folyamatokra és tevékenységekre.
 • Stratégiai változásmenedzsment (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését a változásmenedzsment klasszikus és kortárs elméleteihez, valamint a korabeli szervezeteknek a globalizált világban való alkalmazására, a változásmódok azonosításával és felhasználásával. A tanulók meg fogják érteni a változási ügynökök sajátosságait, valamint a vezetői képességek értékelését és fejlesztését a jelenlegi és jövőbeli változáskezelési szerepek kielégítésére.
 • Stratégiai marketing (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését a stratégiai marketing fogalmai, módszerei és technikai vonatkozásai, valamint a marketing üzleti kihívásokkal kapcsolatos kihívásai között, beleértve azt is, hogy a stratégia hogyan ötvözi a termékfejlesztést, a promóciót, az elosztást, az árakat, egyéb elemek.
 • Globális marketingstratégia (15 kredit): fejleszti a tanulók megértését a modern szervezetekkel a globalizált világban, a globális marketingstratégiák azonosításával és felhasználásával, beleértve a nemzetközivé válással kapcsolatos kérdéseket is. A tanulók megvizsgálják, hogy az innováció és a tervezés aktuális fejleményei milyen hatást gyakorolnak a szervezetekben a tömeges testreszabásra és marketingstratégiákra. Az egység magában foglalja továbbá az ötletek szabadalmaztatásának, a design nyilvántartásnak, a védjegyoltalomnak és a szellemi tulajdonnak az új termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos jelentőségét.

2. évfolyam - University of Northampton MBA (Top-Up) (Időtartam: 4-6 hónap)
A tanulóknak a következő két további modulot be kell fejezniük a London School of Marketing-szel, hogy az MBA-t a Northampton Egyetemen szerezzék. További részletek a feltöltő modulokról kattintson ide

Ár

 • Egy üres fizetés = £ 6,450.00
 • VAGY
 • Fizetési terv = 6 részlet 1 166,66 GBP = 6 999,99 £
 • Az első befizetés £ 1.166,66 a beiratkozás időpontjában
 • Második részlet $ 1.166,66 a 3. hónap elején
 • A harmadik részlet 1.666,66 £ az 5. hónap elején
 • Negyedik részlet, 1.116,66 £ a 7. hónap elején
 • A 9. hónap elején az 1.16.66 £ -os ötödik részlet
 • Hatodik részlet a 1.161,66 £ a 11. hónap elején
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus UK Home Learning College »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
2 félév
Részidős oktatás
Nappali
Price
6,450 GBP
A díj 6 részletben fizethető
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date