Az MBA a Westfield Business School általános tapasztalatot nyújt a diákoknak az üzleti világról és a különböző területekről, amelyeket el kell vállalnia ahhoz, hogy magas vezetői pozíciót foglaljanak el, és vállalják az üzleti döntéshez kapcsolódó következményeket.

A globális üzlet összetettsége, bizonytalansága és dinamikája a Westfield Business School kontextusában a lehetőségeket felkutatva, az innovatív projektek létrehozásával és előmozdításával, valamint a folyamatos üzleti környezetben felmerülő kihívásokkal.

A program célja a vezetők, a vezetők, a vállalkozók, a tanácsadók és a szakemberek minden olyan szakembere számára, akik mélyreható megértést keresnek egy vállalkozás kulcsfontosságú tényezőiről és a vállalat különböző szervezeti egységeinek operatív szempontjairól.

Fokozat

118213_westfield-logo.png

Mester az üzleti adminisztrációban

A Westfield Business School által kiadott 4569 - 2012. május 3-án, a Floridai Oktatási Minisztériumtól, az Amerikai Egyesült Államok Független Oktatási Bizottságától (CIE) adományozott.

118214_Alcala-global-school-logo.png

MBA további Management Masters lehetőség

Lehetőség a kreditek átutalására az Alcalá Globális Iskolában, Spanyolországban.

Célkitűzés

Annak érdekében, hogy a diákok általános tapasztalatokat szerezzenek az üzleti világról és a különböző területekről, amiket vállalniuk kell ahhoz, hogy magas vezetői pozíciót foglaljanak el, és vállalják az üzleti döntések következményeit.

Miért válassza a mestereinket?

 • A résztvevők nemzetközi jellege
 • A stratégia gyors megvalósítása az osztályteremben dolgozott
 • Tapasztalt kar a globális piac működésében
 • A lényegre összpontosítva: felajánljuk a magasabb szintű vezetői képzést, amely az adott személyben alapul, és minden fellépés alapjául szolgál.
 • A kapcsolatok konszolidációja: szakmai kapcsolatok, nemzetközi hálózatok

szakértelem

Az MBA egy kihívást jelentő program, amely előmozdítja a növekedést attól, aki vagy, és felkészít arra, hogy holisztikus, teljes és integrált módon gondolkodjon. Fejleszti a fenntartható üzleti modell szerkezetének és kommunikációjának képességét, és az, ahogyan kezeled őket, az Ön identitásának legjobb jele lesz.

Látomás

Fejleszteni kell operatív-stratégiai készségeket, amelyeket a vezetőknek szükségük van ahhoz, hogy szervezeteikben megvalósítsák.

Vezetés

Dolgozzon a döntéshozatali készségekkel és fejlessze vezetői kompetenciáit a változók prioritása alapján.

Megközelítés

Tartalmat, látást és képességet nyújt az ötletek fejlesztése érdekében.

távlati

Támogassuk a tanulók körében a gondolkodást, a hatékony munkát és a problémák észlelésével.

Munka egy közös környezetben

Az online esettanulmány módszertana

Minden osztályban a tapasztalatok a „Mi a probléma?” Kérdéssel kezdődnek. Ezt követően a válasz a csoport és a diákok közötti beszélgetés során épül fel. Egy együttműködési környezet megkönnyíti az interakciót. Az említett kölcsönhatás nem a megkérdezett kérdésre adott válaszokon alapul. Olyan dinamikus beszélgetésről van szó, amelyet a tanár irányít, és amelyben a diákok minden beavatkozása számít.

Ismerje meg a tapasztalatból és építsen rá

 1. Erősíteni fogjátok: a készség a döntéshozatali folyamatban a holisztikus, magas szintű menedzsmenttől a versenyképes globális környezetben
 2. Ön fejleszteni fogja: erősíti vezetői készségeit a jobb dinamika megvalósításában, és ösztönzi a szervezet kultúrájának megváltozását.
 3. Meg fogja határozni: Lehetőségek, és innovatív projekteket hoz létre és fog nyomni, és kihívásokat fog vezetni egy folyamatos, bizonytalan üzleti környezetben.

Az MBA program jellemzői

 • FORMÁT: 1 szemtől-szembe hét
 • OPEN CALL: február - június - október
 • IDŐTARTÁS: 16 hónap (tartalmazza a 13 iskolai hónapot és a nyaralást)
 • A HITELEK SZÁMA: 38
 • KÖLTSÉG: 15.000 USD (Kérdezze a rendelkezésre álló oktatási segítséget)

követelmények

A hallgatóknak főiskolai végzettséggel és / vagy mérnöki diplomával kell rendelkezniük. A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük a vezetői pozíciókban és az üzleti menedzsment területén szerzett tapasztalatokkal.

A GMAT / GRE nem szükséges.

Program oktatási nyelve:
 • Spanish (Spain)
 • Spanish (Argentina)
 • Spanish (Bolivia)
 • Spanish (Chile)
 • Spanish (Colombia)
 • Spanish (Mexican)
Utoljára frissítve Július 12, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 2019
feb. 2020
Duration
16 hónapok
Nappali
Price
15,000 USD
(Kérje meg a rendelkezésre álló oktatási segítséget)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

feb. 2020

Június 2020