MBA - Master of Business Administration

Általános információk

Program leírás

Az MBA a Westfield Business School általános tapasztalatot nyújt a diákoknak az üzleti világról és a különböző területekről, amelyeket el kell vállalnia ahhoz, hogy magas vezetői pozíciót foglaljanak el, és vállalják az üzleti döntéshez kapcsolódó következményeket.

A globális üzlet összetettsége, bizonytalansága és dinamikája a Westfield Business School kontextusában a lehetőségeket felkutatva, az innovatív projektek létrehozásával és előmozdításával, valamint a folyamatos üzleti környezetben felmerülő kihívásokkal.

A program célja a vezetők, a vezetők, a vállalkozók, a tanácsadók és a szakemberek minden olyan szakembere számára, akik mélyreható megértést keresnek egy vállalkozás kulcsfontosságú tényezőiről és a vállalat különböző szervezeti egységeinek operatív szempontjairól.

Fokozat

118213_westfield-logo.png

Mester az üzleti adminisztrációban

A Westfield Business School által kiadott 4569 - 2012. május 3-án, a Floridai Oktatási Minisztériumtól, az Amerikai Egyesült Államok Független Oktatási Bizottságától (CIE) adományozott.

118214_Alcala-global-school-logo.png

MBA további Management Masters lehetőség

Lehetőség a kreditek átutalására az Alcalá Globális Iskolában, Spanyolországban.

Célkitűzés

Annak érdekében, hogy a diákok általános tapasztalatokat szerezzenek az üzleti világról és a különböző területekről, amiket vállalniuk kell ahhoz, hogy magas vezetői pozíciót foglaljanak el, és vállalják az üzleti döntések következményeit.

Miért válassza a mestereinket?

 • A résztvevők nemzetközi jellege.
 • A stratégiák gyors megvalósítása a társaságban az osztályteremben működött.
 • Tapasztalt oktató a globális piac működésében.
 • A lényegre összpontosítva: felajánljuk a magasabb szintű vezetői képzést, amely az adott személyben alapul, és minden fellépés alapjául szolgál.
 • A kapcsolatok megszilárdítása: szakmai kapcsolatok, nemzetközi hálózatok.

szakértelem

Az MBA egy kihívást jelentő program, amely előmozdítja a növekedést attól, aki vagy, és felkészít arra, hogy holisztikus, teljes és integrált módon gondolkodjon. Fejleszti a fenntartható üzleti modell szerkezetének és kommunikációjának képességét, és az, ahogyan kezeled őket, az Ön identitásának legjobb jele lesz.

Látomás

Fejleszteni kell operatív-stratégiai készségeket, amelyeket a vezetőknek szükségük van ahhoz, hogy szervezeteikben megvalósítsák.

Vezetés

Dolgozzon a döntéshozatali készségekkel és fejlessze vezetői kompetenciáit a változók prioritása alapján.

Megközelítés

Tartalmat, látást és képességet nyújt az ötletek fejlesztése érdekében.

távlati

Támogassuk a tanulók körében a gondolkodást, a hatékony munkát és a problémák észlelésével.

Munka egy közös környezetben

Az online esettanulmány módszertana

Minden osztályban a tapasztalatok a „Mi a probléma?” Kérdéssel kezdődnek. Ezt követően a válasz a csoport és a diákok közötti beszélgetés során épül fel. Egy együttműködési környezet megkönnyíti az interakciót. Az említett kölcsönhatás nem a megkérdezett kérdésre adott válaszokon alapul. Olyan dinamikus beszélgetésről van szó, amelyet a tanár irányít, és amelyben a diákok minden beavatkozása számít.

Ismerje meg a tapasztalatból és építsen rá

 1. Megerősíti: A készségeit a döntéshozatali folyamatban holisztikus, magas szintű menedzsmenttel, versenyképes globális környezetben.
 2. Ön fejleszteni fogja: erősíti vezetői készségeit a jobb dinamika megvalósításában, és ösztönzi a szervezet kultúrájának megváltozását.
 3. Meg fogja határozni: Lehetőségek, és innovatív projekteket hoz létre és fog nyomni, és kihívásokat fog vezetni egy folyamatos, bizonytalan üzleti környezetben.

Az MBA program jellemzői

 • FORMÁT: 1 szemtől-szembe hét
 • OPEN CALL: február - június - október
 • IDŐTARTÁS: 16 hónap (tartalmazza a 13 iskolai hónapot és a nyaralást)
 • A HITELEK SZÁMA: 38
 • KÖLTSÉG: 15.000 USD (Kérdezze a rendelkezésre álló oktatási segítséget)

követelmények

A hallgatóknak főiskolai végzettséggel és / vagy mérnöki diplomával kell rendelkezniük. A hallgatóknak tapasztalattal kell rendelkezniük a vezetői pozíciókban és az üzleti menedzsment területén szerzett tapasztalatokkal.

A GMAT / GRE nem szükséges.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Institution, conscious as it is of a more open and international environment in the world on teaching and management, has evolved providing new models, adapting to this new way of entrepreneurial ... Tovább

The Institution, conscious as it is of a more open and international environment in the world on teaching and management, has evolved providing new models, adapting to this new way of entrepreneurial reality while still maintaining clear humanistic values and understanding that it is in the people that the most remarkable value resides in, fuelling these with their effort and hard work, and helping with the necessary changes to build more just societies and entrepreneurial environments which generate added value. Kevesebb