MBA szakirányú humán erőforrások

Általános információk

Program leírás

iesf1

Az Atlantic Business School egy felsőoktatási intézmény elkötelezett, hogy a képzés, mind a graduális és a Mester, mint a szint MBA és posztgraduális képzés területén a Business Sciences, különös hangsúlyt fektetve a pénzügy, az adózás, marketing, Resources emberek, International Management, Information Systems, minőség, környezetvédelem, egészség és biztonság.

Az Atlantic Business School célja, hogy alkotnak vezető munkatársai látva egy strukturált képzési, a minőség és a megfelelő, amely egy szilárd tudományos képzés párosul egy igazi gyakorlati részből áll. Befejezése után a tanfolyamok, a diákok lesznek készek a vállalkozás vagy létrehozni és fejleszteni az üzleti, akkor tudni fogja, hogy elemezzék konkrét problémákat az üzleti élet, a különleges szakértelmet a szakterületeken választott.

A kurzus a hatékony szakmai tapasztalat, szemben a hallgatók a valóság és az aktuális problémák, elősegítve a mély kölcsönhatásban ritkán látható az üzleti környezetet.

hozzáférési követelmények

Vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalat

címzettek

A kurzus a Master Business Administration Atlantic Business School úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések a vezetésben, azzal a lehetőséggel, szakirányú 5 meghatározott területen: „Business Management”, „Pénzügyi és adózás „” információs rendszerek és az e-Business »« Marketing és értékesítési menedzsment »és a« Humán erőforrás "

program

I. modul

Vezetés és a személyes fejlődés (6ECTS)

modul II

Érzelmi humán erőforrások (6ECTS)

modul III

Stratégia Information Systems (6ECTS)

modul IV

Economics vezetők (6ECTS)

V. modul

Alkalmazott Pénzügy (6ECTS)

modul VI

Stratégiai Marketing (6ECTS)

modul VII

Digitális marketing és üzleti az interneten (6ECTS)

modul VIII

Üzleti stratégia esetek (40ECTS)

modul IX

Ateliers közlemény (2ECTS)

modul X

Seminars (6ECTS)

modul XI

Opció műhelyek (10ECTS), ami lehet:

 1. Vezetés és motiváció
 2. Coaching és teljesítmény menedzsment technikák
 3. Performance Evaluation
 4. munkajog
 5. Adójogi (IRS)
 6. Work Team Management
 7. Projektmenedzsment
 8. Kreativitás szervezetek Management
 9. Change Management
 10. Innováció és vállalkozás
 11. Kommunikációs készségek
 12. Műszaki Kereskedelmi és Viselkedési Management
 13. NLP nagy teljesítményű
 14. választása műhelyek más szakterületek
 15. Műhelyek, hogy meghatározza az igényektől függően rejlő minden Esettanulmány

módszertan

Az elfogadott módszerek jellemzőek egy üzleti iskola szerint felépített filozófia áradó jelenlegi gyakorlat a legjobb iskolákban az Európai Unióban és az Egyesült Államokban. Az Atlantic Business School vezető testületek fenntartása jelentős proaktivitás kapcsolatban aggodalmak formátumok és módszerek a tanítás gyakorolt ​​az Atlanti Business School, bemutatva annak jellegét Business School, mindig szembe alkalmazhatóságát, az üzleti környezet, a megszerzett készségek hallgatók által mentén a tudományos pálya.

értékelés

Az Atlantic Business School az igazi esettanulmányok kiváltságos, a projektek megvalósítása különböző jellegű, a fejlesztés egyéni vagy csoportos projekteket, szimulációs játékok, többek között.

A tesztek végezhetők személyesen, online, vagy vonatkozhat a fejlesztés különböző egyéni és / vagy csoportos.

tutorok

A tanfolyam oktatói panel van kialakítva elsősorban a szakemberek az üzleti és a tudományos élet, amely továbbítja az aktuális dolgozó diákok tapasztalatot és gyakorlati példák eredő ő tapasztalata az üzleti tevékenység.

Dr. Adelino Cunha; Prof. Orvos Jorge Sequeira; Prof. Henrique mondta; Prof. Dra. Ana Lisa Moutinho; Prof. João Monteiro; Prof. Dr. Elizabeth Serra; Dr. Vasco Marques; Prof. Dr. John Paul Peixoto; Dra. Fátima Araújo; Prof. Dr. Carlos Magno; Dra. Cristina Azevedo

Karrier kilátások

Ez egy kulcsfontosságú lehetőséget teremt minden vezetőnek, függetlenül azok alapképzés, akik szeretnék, hogy tervezze meg karrierjét, vagy a társaság, hogy új távlatokat. Az Executive MBA IESF egy kiváló platform és döntő lépés, hogy elindítja a jövőben más kapacitás szintje, a szakértelem és az innováció.

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

O IMF Portugal é uma sociedade comercial de Direito Português inserida no grupo IMF Business School, e a sua atividade dirige-se aos Países de Língua Oficial Portuguesa. O IMF Portugal tem como objeto ... Tovább

O IMF Portugal é uma sociedade comercial de Direito Português inserida no grupo IMF Business School, e a sua atividade dirige-se aos Países de Língua Oficial Portuguesa. O IMF Portugal tem como objeto o exercício das atividades de representação, divulgação, promoção e comercialização em Portugal e nos demais Países de Língua Portuguesa, cursos ministrados por instituições que prestam formação à distância (e-learning), Universidades, Politécnicos e Escolas, sejam nacionais ou estrangeiros. Kevesebb
Lisszabon , Portugália Online + 1 Több Kevesebb