Online MBA & EMBA programok

Online MBA és Emba programok célja a folyamatos személyes fejlődés az üzleti területen és kínálnak számos vezető egyetemek és üzleti iskolák szerte a világon. Online üzleti programok számos és elérhető gyakorlatilag minden országban. Legnépszerűbb online üzleti programok International Business, Marketing, vállalkozói, közgazdaságtan, menedzsment, vezetés, és a projekt menedzsment. A különböző internetes üzleti programok is elsöprő - Don 't hagyja abba te! Kezdje a keresést nézi a legnépszerűbb online üzleti alább felsorolt ​​programok.

Newly added Online MBAs

Atlantic Business School

MBA

Január 16, 2019
Az MBA program elsődleges célja a stratégiai gondolkodás, az operatív kiválóság, az emberek menedzsmentje és az önfejlesztés területén illetékes vezetők és vezetők létrehozása, valamint az értékesítés, a marketing, a számvitel, a pénzügy, a HRM és a szervezeti magatartás kulcsfontosságú elemeinek megértése.

Management Center Innsbruck

MBA Egészségügyi és Kórházi Menedzsment

Január 6, 2019
Gondoltál már arra, hogy előmozdítja karrierjét az egészségügyi ágazatban? Kelet-Európában kórházban vagy egészségügyi intézetben dolgozol vagy vezet? Ha igen, érdemes megfontolni az új online kórházi és egészségügyi menedzsment MBA-t, melyet a magas rangú Management Center Innsbruck (MCI), a rangos Károly Egyetem és a prágai Advance Intézet közösen kíná… [+]l. [-]

Excel with Business

Mini MBA

Január 10, 2019
Az online Mini MBA kurzus az Excel with Business , szakemberektől a Stratégia, a Pénzügy, a Projektmenedzsment, a Számítástechnika és a Kereskedelmi tapasztalatokkal foglalkozik.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása