Online MBA & EMBA programok

Online MBA és Emba programok célja a folyamatos személyes fejlődés az üzleti területen és kínálnak számos vezető egyetemek és üzleti iskolák szerte a világon. Online üzleti programok számos és elérhető gyakorlatilag minden országban. Legnépszerűbb online üzleti programok International Business, Marketing, vállalkozói, közgazdaságtan, menedzsment, vezetés, és a projekt menedzsment. A különböző internetes üzleti programok is elsöprő - Don 't hagyja abba te! Kezdje a keresést nézi a legnépszerűbb online üzleti alább felsorolt ​​programok.

Newly added Online MBAs

Aston American University

Master Of Business Administration - MBA (Online)

Augusztus 6, 2018
A Master of Business Administration (MBA) program azok számára, akik keresik diplomás szintű megértést a következő területeken: kutatás és elemző gondolkodás, gyakorlati alkalmazás elméletben és a tényleges gyakorlatban a menedzsment, az emberi erőforrás menedzsment, a pénzügy, az információs technológia (IT) , üzleti jog, számvitel és vállalkozás.… [+] [-]

Royal Roads University

Master Of Business Administration Executive Menedzsment

Július 10, 2018
Ahhoz, hogy sikeres legyen a mai globálisan összpontosított kereskedelmi tájban, meg kell értened mindent az üzletről. A mi Executive MBA menedzsment foglalkozik a valós világ igényeit a mai üzleti világ, a fejlődő rugalmas elmék képesek elemezni a helyzetet, szintetizálja a stratégiai tervet, és végre hatékony megoldást.

Geneva Business School Barcelona Campus

Online MBA - Nemzetközi Menedzsment

Június 21, 2018
Ez az online program célja, hogy felkészítse Önt a mai dinamikus és globális üzleti környezetre.

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mik Online Business Studies?