Filter
MBA
Bosznia-Hercegovina Képzés Típusa: Minden

Online MBA Bosznia-Hercegovinában

A Master of Business Administration egy szak, amely segíthet a diákok, hogy javítsák és szélesítsék készségfejlesztés. Sok iskola kínál MBA programok online vagy részmunkaidős, hogy a diákok, akik vannak elfoglalva karrier és a család is tovább képezzék magukat a szokásos formában.

Azok, akik már szerzett főiskolai diplomát, és tovább kívánják növelni a tudás és a képzés lehet választani, hogy keresni egy Master of Business Administration, vagy MBA. Az MBA egy két éves program, amely segíthet készítsen diplomások karrier a vezetés és irányítás az üzleti világban.

Az ország legmagasabb iskolai végzettsége az egyetemi szintet. Diákok, akik teljesítik ezen szakaszában a tanulás felszerelt készségeket, amelyek segítik őket, hogy kezeljen minden munkát a piacon. Szakmai ismeretek lehetővé teszik a diákok, hogy a műszaki tudást a problémák megoldását.

A Legjobb Online MBA Képzés Bosznia-Hercegovinában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Bosznia-Hercegovina
Képzés Típusa
University Vitez

Az MBA lehetővé teszi, hogy átveheti az új készségek, hogy előre a karrierjét, és növelje a bevételeit lehetséges. Tanulás Online adja meg a rugalmasságot, hogy megtalálj ... [+]

Alakítsa át a gondolkodás, a karrier és a lehetőségeket.

Örökre megváltoztatják az életünket ... és mindezt online!

Fit rugalmas tanulmányi idő körül a jelenlegi karrier, és továbbra is „keresni, amíg megtanuljuk.” Az MBA lehetővé teszi, hogy átveheti az új készségek, hogy előre a karrierjét, és növelje a bevételeit lehetséges. Tanulás Online adja meg a rugalmasságot, hogy megtalálják a megfelelő egyensúlyt a MBA tanulmányok és a szakmai és a magánélet között.

A kör tagjai a testületnek International Research, fogyasztás, szabadidő és vállalkozási. Mi együttműködve dolgozik 80 egyetemeken szerte a világon. Mi megkönnyíti egyetemi tanulmányi és vita, amely feltárja és vizsgálja a fogyasztói magatartás a helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi kontextusban.... [-]

Bosznia-Hercegovina Bosnia and Herzegovina Online
Október 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 év
On-line
Bővebben magyarul