Online Üzleti Ügyviteli Mester Hollandiában

3 Online Üzleti Ügyviteli Mester Hollandiában

MBA

A Master of Business Administration egy speciális mértékben, hogy vehet öt-hét év keresni. Sok diák úgy dönt, hogy keresni egy MBA, hogy javítsák a készségek területén a kritikus gondolkodás, a pénzügy, és a vezetés.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Hollandia egy alkotó ország a Holland Királyság, amely tizenkét tartomány Észak-Nyugat-Európa és a három sziget a Karib-térségben. Angolul beszélő diákok nem lesz probléma megtalálni megfelelő tanfolyamokat. A nemzetközi diákok vonatkozó egyetemek Hollandiában számos ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

A Legjobb 3 Online Üzleti Ügyviteli Mester Hollandiában 2019

Mutass többet

Online Mini-MBA a fenntartható élelmiszer-ellátási láncokban

Agribusiness Academy
On-line Nappali 6 hónapok August 2019 Hollandia Amsterdam

Agribusiness Academy és a Business School Hollandia együttesen kínálja ezt a hat hónapos Mini-MBA bizonyítványt szakembereknek, akik érdeklődést mutatnak a fenntartható ellátási láncok kialakításában. [+]

Fenntartható élelmiszer-ellátási láncokOnline Mini-MBA program

"A vállalatok egyre inkább olyan lépéseket tesznek, amelyek jobb társadalmi, gazdasági és környezeti hatásokat eredményeznek, mert a társadalom elvárja ezt, és mivel üzleti előnyei vannak ehhez."

- Az ENSZ jelentése az ellátási lánc fenntarthatóságáról

A teljes élelmiszerláncban működő vállalkozások olyan szakmai tehetséget keresnek, amely fel van szerelve az ellátási lánc fenntarthatósági kihívásainak megoldására; egyre inkább megértik, hogy ez üzleti és környezeti szükségszerűség.

Látod magad, hogy hozzájárulsz a fenntarthatósági kihívásokhoz és egy differenciált és célzott szakmai vagy vállalkozói karrierhez?... [-]


Alt-MBA az élelmiszeriparban, agráripar

Agribusiness Academy
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős 1 év October 2019 Hollandia Amsterdam + 1 további

Az egész élelmiszerlánc cégei olyan szakmai tehetséget keresnek, amely felkészült az üzleti kihívások megoldására; egyre inkább megértik, hogy a mai diplomások nem tudnak közvetlenül a munkába állni. [+]

Agrárgazdaság, Élelmiszer-feldolgozás

Alternatív MBA program

2018-ban egy főiskolai vagy mesterfokozat nem elegendő a munka biztosításához. A munkaerőpiac egyre jobban telítődik azokkal a diplomásokkal, akik nem tudnak értéket adni egy vállalkozásnak. Oktatásuk nem készítette őket a munkába való átmenetre.

Ez az Alt-MBA megváltoztatja, hogy a gyakorlati tanulás, egy-az-egy ipari coaching és munkatapasztalat a standard. Ne essen a tömegbe; kiemelkedik az Alt-MBA-val és hozzáférnek a munkaerőpiachoz, amiről nem tudta, hogy létezett.

Az egész élelmiszerlánc cégei olyan szakmai tehetséget keresnek, amely felkészült az üzleti kihívások megoldására; egyre inkább megértik, hogy a mai diplomások nem tudnak közvetlenül a munkába állni.... [-]


Online MBA (MBA)

Maastricht School of Management
On-line Részidős 2 év November 2019 Hollandia Maastricht

Az MSM Online MBA nyújt Önnek ugyanolyan magas színvonalú menedzsment oktatás, mint az on-campus MBA programok; az egyetlen különbség a szállítás és a rugalmasság lehetővé teszi, hogy tanulmányozza, ahol akarsz, és ha ez illik a forgalmas menetrend. [+]

MSM Online MBA programja a világ legjobb 4. online MBA-ja, a legjobb Online MBA pedig a vezérigazgatói magazin Hollandiában.

Akkreditáció Az MSM Online MBA által akkreditált AMBA, ACBSP, IACBE és NVAO. Maastricht School of Management intézményesen akkreditált az ATHEA.

A program 100% -os online beállítása időt és pénzt takarít meg a külföldre utazáshoz. Ez nem jelenti azt, hogy önállóan tanul. Az interaktív vitafórumon keresztül kapcsolatban maradhat társaival és tanáraival a tapasztalatok megosztása, kérdések feltárása, valódi üzleti ügyek megvitatása és viták kezdeményezése céljából. Választhatja a kevert opciót is a júniusi / júliusi maastrichti egyetemi kurzusokon.... [-]