Filter
MBA
Képzés Típusa: Minden

Online Közigazgatás Üzleti Ügyviteli Mesterek 2019/2020 Megteintése

Azok számára, akik jobb megértése az üzleti világ és a mag lényegét üzleti adminisztráció, MBA gyakran egy nagy lehetőség. Ez a posztgraduális mester program megtanítja a szükséges gyakorlati tapasztalat, hogy a munka a mai üzleti környezetben.

Mi egy online MBA Public Services? Középpontjában ilyen mértékű épület szilárd üzleti alapot a diákok, amelyek segítik őket boldogulni a valós helyzetekben. Tanfolyamok lehetnek marketing, pénzügy, számvitel, vezetés és menedzsment, stratégiai műveletek és emberi erőforrás. A hallgatók azonban azt is megtanulják, hogyan kell használni ezeket a készségeket kifejezetten támogatás a vállalkozások sikeres működtetéséhez a közszolgálati szektorban.

MBA Public Services segít diplomások megérteni a bonyolult valóság szemben a nemzeti és nemzetközi közszolgálati szektorban.Értik nemcsak a szociális szempontokat, amelyek befolyásolják a közszolgálati szektorban, de az üzleti szempontokat kell jönnie együtt a sikeres vállalati vezetés a szociális szolgáltatások ágazatában.

Az ára a tandíj egy MBA nagyban függ a választott egyetem vagy oktatási intézmény. Egyéb tényezők, mint a hely és időtartam is befolyásolhatja a költségeket. A legjobb, ha kapcsolatba a felvételi osztályon a választott iskola közvetlenül megtudni több információt.

Befejezését követően MBA Public Services program diplomások gyakran találják magukat képesek lép pályára a közszolgálati egy vezetői szinten. Vannak lehetőségek, hogy működjön a helyi vagy nemzeti kormány, a magánszervezetek és a nonprofit szervezeteket, illetve a nagy nemzetközi kezdeményezéseket, mint az ENSZ. Lehetséges beosztások vannak a program vezetője, fejlesztési igazgató, közigazgatási tanácsadó és a közösségi fejlesztési igazgató.

Ha keres, hogy összekapcsolják a tanulmányok teljes vagy részmunkaidős állást vagy környékén családi kötelezettségek, tanul online lehet egy nagy lehetőség. Vannak egyetemek, főiskolák, amelyek világszerte kínálnak online MBA Public Services. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MBA | EMBA

2 Találatok Közigazgatás

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MBA | EMBA
University of Phoenix Online

A Master of Business Administration / Közigazgatás program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy állami szervezet. ... [+]

A Master of Business Administration / Közigazgatás program célja, hogy fokozza a vezetési ismeretek diákok kell, hogy hatékonyan működjenek egy állami szervezet. A hallgatók létre, és megvédjék megoldásokat a válságkezelés, nyereséges növekedési lehetőségeket, és a változás vezetést. A program során a hallgatók tapasztalatokat szerezzenek lepárlásával helyzetben egy jól meghatározott probléma; alkalmazó eszközök és fogalmak elemzésére különféle alternatív megoldások, és kiválasztja és védi azok ajánlott teendők.

A Master of Business Administration program a University of Phoenix használ probléma-alapú tanulás, ahol a tanulók finomítani problémamegoldó készségeket és a kommunikáció, a kreativitás, információk felhasználására, és kritikus gondolkodás képességeit. Ezek értékelése alapján, hogyan alkalmazzák a problémamegoldás folyamata (foglalkoztató általános rovat), valamint a kommunikáció és a kritikus gondolkodás képességeit bemutató során. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Phoenix
Szeptember 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul
Columbia Southern University

A cél a CSU MBA Program és MBA programok koncentráció az, hogy kiváló vezetőnek. Ezek a programok lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek, hogy a tudás, készségek és attitűd ... [+]

CSUâ € ™ s Master of Business Administration program lehetővé teszi annak megértését elméleti, történeti gyakorlat és aktuális kérdések az üzleti és ipari, vonatok hallgatók általános kutatási módszerek és elemezni és értelmezni a kutatás területén, és feltárja a vállalkozási szféra és a társadalom és a globális kérdések befolyásolják a szakma. CSUâ € ™ s online MBA diplomások légteleníteni válni befolyásos üzleti vezetők felszerelve a képességét, hogy azonosítsák, megvizsgálják, és megoldjuk az összetett üzleti adminisztráció és irányítási problémák.

Columbia déli Egyetem végzős programokat úgy tervezték, hogy készítsen kiváló vezetőnek. Ha az álmod, hogy vezesse, hogy teljesítse a látását, és a különbség nagyobb léptékben, CSU online MBA Koncentráció a Közigazgatási mértékben lehet a katalizátor, hogy elérje a céljait. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Orange Beach
Szeptember 2019
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul