Filter
MBA
Képzés Típusa: Minden

Online Média tanulmányok Üzleti Ügyviteli Mesterek 2019 Tekintsd meg

Diákok, akik diplomával a Master of Business Administration (MBA) fokozat rendszerint töltött mintegy két évvel a tanulmány egy adott koncentrációban üzleti adminisztráció. Ahhoz, hogy beiratkozik egy MBA program, először is meg kell befejezni egy egyetemi programra, és a diplomát.

Mi az online MBA Media? Ez a fokozat odaítélése a diákok, akik tanfolyamokat, amelyek középpontjában a modern média, köztük a hatásai azt a mai kultúra, a tanulmány a jelenleg kialakulóban lévő médiumok, az üzleti szempontok a média, az irányítás és a termelés. Csoportokra stratégiai tervezés, a globális üzleti, gazdasági, a filmipar, a globális média marketing és zeneműkiadás. Online programok általában rugalmas, amely lehetővé teszi a diák, hogy töltsenek ki egy utat, amely megfelel az ő karrier célok.

Az előnyök kitöltő szak meghaladják az előnyöket tanult az osztályteremben.Tanulmányozásával média, a diákok megtanulják, hogy igényes a média és az út meg van osztva, valamint hogyan befolyásolja az emberek és a társadalom.

A pénzügyi költségek médiaprogramok függ, hogy melyik intézmény a tanuló beiratkozik. A költségek jelentősen eltérhetnek, ezért a leendő hallgató a kutatás a programokat, amelyek érdeklik őt alaposan, mielőtt kötelezettséget. Online programok pénzt takarítanak meg, annak a ténynek köszönhető, hogy nem áthelyezése vagy ingázik szükséges.

Diplomások egy MBA Media találják magukat nagy az igény, amikor kezdődik az álláskeresésben. Lehetséges karrier lehetőségek között egyre marketing menedzser, értékesítési igazgató, promóciók producer, ügyvezető igazgató és így tovább. Ez virágzó és gyorsan változó területén gyakran nagy a verseny, ami adhat a jelölt egy MBA a legnagyobb eséllyel biztosítja a legjobb munkahelyeket. Amellett, hogy mászni a ranglétrán, néhány diplomás dönt, hogy tovább előre az oktatás.

Folytatódó diplomáját egy izgalmas lépés, hogy az ember karrierjét. Ha többet szeretne megtudni a program keresni a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Média tanulmányok

Three Points Digital Business School

A digitális ökoszisztéma minden céget érinti. A digitális átalakítás befolyásolja a szervezeti struktúrákat, a márka pozícionálását, a marketing és kommunikációs stratégi ... [+]

A Legjobb Online Média tanulmányok MBA-k 2019.

A digitális ökoszisztéma minden céget érinti. A digitális átalakítás befolyásolja a szervezeti struktúrákat, a márka pozícionálását, a marketing és kommunikációs stratégiákat, az ügyfelek megszerzését és a back office folyamatok integrálását. Ez a transzformáció egyre inkább szükséges a vállalatoknál a lehető legjobb stratégiákkal.

Az MBA abból áll, hogy megtanulja megépíteni egy üzleti modellt a digitalizálás körül az összes üzleti területről versenyképes módon. Ez a program fejleszti a vezetői, kritikai gondolkodási és döntéshozatali készségeket az internetes technológia körül, és hatása minden üzleti területen. Befejezése után a hallgatónak minden képessége lesz a digitális átalakulás és az innovációs folyamatok végrehajtásához és vezetéséhez.... [-]

Spanyolország Spain Online
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
10 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

A luxus szektor vezető szerepet tölt be az irányítás és a marketing terén több évtizeden át. ... [+]

Az MBA Online célja, hogy szakembereket képezzen, hogy a luxuságazatban működő vállalatokon belül láthassák a változást és az új társadalmi-gazdasági környezethez való alkalmazkodást.

Képesek lesznek:

Mutassa be az ágazat sajátosságaira vonatkozó szakértelmet, \ tHatározza meg a márka realisztikus és objektív elhelyezését, és hozza létre a történetet, amely lehetővé teszi, hogy elérje a kitűzött célt,Tiszteletben kell tartani a luxuságazat megkülönböztető hagyományainak kulcsát, beépítve a digitális kor eszközeit, módszereit és folyamatait,Vezesse át a szervezetek átalakítását új projektek és vállalkozói kihívások leküzdésére.... [-]
Franciaország Paris
Október 2019
Angol
Nappali
12 hónap
On-line
Bővebben magyarul