Filter
MBA
Képzés Típusa: Minden

Online Nemzetközi kapcsolatok Üzleti Tanulmányok 2019 Találd meg

Azok számára, akik szeretnék, hogy tovább képezzék magukat, de úgy tűnik, hogy nem az idő, hogy ezt egy internetes Master of Business Administration lehet a tökéletes megoldás. Az ilyen mértékű egyének a kényelem az online kurzusok, miközben fejleszteni a szükséges készségeket, hogy boldogulni a saját területén, vagy kap egy láb fel egy meglévő szakma.

Mi az online MBA nemzetközi kapcsolatok? Ez egy képzési célja, hogy segítse a hallgatók sikeresen működik a nemzetközi kapcsolatok terén. Egy ilyen program jellemzően körülbelül két év alatt fejezik be a legtöbb esetben, néha ki időben a tézis. A résztvevők az online MBA program jellemzően elvárható, hogy egy bizonyos készségek szükségesek, hogy hatékonyan működjenek belül ez az üzlet területén, beleértve tervezése nemzetközi marketing stratégiákat, irányító és ellenőrző pénzügyek, a hatékony kommunikáció írott és szóbeli médiumok és még sok más.

A készségek épült ilyen program a tanulók javát a munkahelyen kívül is. Kommunikációs segít a diákoknak építeni erősebb és tartalmas kapcsolatokat, miközben foglalkozik a konfliktuskezelés, és a megértés pénzügyek teheti személyes költségvetés egyszerűbb.

Az ár a megszerzése egy online MBA Nemzetközi kapcsolatok között változik a különböző országok és intézmények. Ezért ez egy jó ötlet, hogy csinál egy kis kutatást kapcsolatos költségek, mielőtt a végső kiválasztás tekintetében osztályok.

Mivel az üzleti egyre inkább globalizálódó esemény, a tanult készségek egész ez a program teszi azokat, akik befejezni néhány igen piacképes munkavállalók odakinn. Pályakezdő potenciálisan válasszon foglalkozások sokféle iparágban, amelyek között szerepel a lehetőségek, mint levéltáros, CIA-ügynök, intelligens szakember, piaci elemző, politikus vagy külügyi elemző.

Függetlenül attól, hogy a menetrend, online kurzusok valószínűleg felajánlja a szükséges rugalmasságot, hogy folytassa az oktatás a nemzetközi kapcsolatokban. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Nemzetközi kapcsolatok

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Végén Master (MBA) Nemzetközi Kapcsolatok és Kulturális Tanulmányok program a diplomások egyesíti az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete a Nemzetk ... [+]

3 legjobb egyetemekkel = 1 EURÓPAI DEGREE Minden diák lesz felül ABM Diploma közös oklevél Egyetem Dąbrowa Górnicza (WSB) és Tarasz Sevcsenko Nemzeti Egyetem. 3. A legjobb európai egyetemek = Legjobb Virtual / Távolság Program = 1 Top European Diploma SVÁJC + EU + top rangsorolt ​​500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online mesterképzést. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a mester hallgató ABM.

Szakembereknek

A Mester Nemzetközi Kapcsolatok és Kulturális Tanulmányok (MBA) jelenti a következő szint a kitüntetést bármely tudományterületen.

Végén Master (MBA) Nemzetközi Kapcsolatok és Kulturális Tanulmányok program a diplomások egyesíti az elméletet a gyakorlattal, és megjelenik egy alapos ismerete a Nemzetközi Kapcsolatok és Kulturális Tanulmányok. Diákok vannak ellátva hasznos Nemzetközi ismeretek és elméletek be a nemzetközi piacon, és hozzájárul hatékonyabban és eredményesebben kell szervezetek ezen belül a Mester Nemzetközi Kapcsolatok és Kulturális Tanulmányok, tanulmányi program célja a diákok, akik törekvő tartsa, vagy tartsa pályára helyezzék aktuális események a megfelelő elemző, történelmi és globális kontextusban, és a következő négy 3 hónapos blokkok; ennek a tanulmányi program segítségével a diákok a kompetenciák, valamint egy elismert képesítést, amely jobb a esélyeit a karrier az álmaikat. ... [-]

Svájc Zürich
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
16 - 20 hónap
On-line
Bővebben magyarul
EUCLID (Euclid University)

A # 1 helyen MBA felajánlott egy közös kezdeményezés IOSD (International Organization for Sustainable Development), az Euclid MBA / SD marad a referencia szempontjából me ... [+]

ÁTTEKINTÉS:

Felajánlott egy közös kezdeményezés IOSD (International Organization for fenntartható fejlődés), az úttörő Euclid MBA / SD marad a referencia szempontjából megszerzése alapvető MBA kompetenciák és globalizált felfogni alkalmazott fenntarthatóság.

2016-ban, Euclid hivatalosan bejelentette, hogy MBA fenntartható fejlődési program helyre került # 1 a független http://www.bestcollegereviews.org/ honlapján. A cikk címe: „A 23 legjobb online MBA programok Fenntarthatóság” értékelni a különböző programok alapján a megfizethetőség, a rugalmasság és a tudományos hírnevét. Más helyen programokat tartalmazza University of Colorado-Denver, UMass Dartmouth, Marylhurst Egyetem Walden Egyetem és Presidio Doktori Iskola.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington Gambia Gambia Online
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 36 hónap
On-line
Bővebben magyarul