close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online e-vállalkozás Üzleti Tanulmányok Találd meg Észak-Amerikában 2021

A Master of Business Administration egy speciális diplomával is szerzett hallgatók, akik főiskolai diplomát egy kapcsolódó területen. Kereseti MBA egy nagy eredmény, és ez az egyik, hogy vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket diplomások.Az e-kereskedelmi képzés középpontjában az internet és más elektronikus eszközök használata áll egy vállalkozás fejlesztésében, ir… Tovább

A Master of Business Administration egy speciális diplomával is szerzett hallgatók, akik főiskolai diplomát egy kapcsolódó területen. Kereseti MBA egy nagy eredmény, és ez az egyik, hogy vezethet hihetetlen szakmai lehetőségeket diplomások.

Az e-kereskedelmi képzés középpontjában az internet és más elektronikus eszközök használata áll egy vállalkozás fejlesztésében, irányításában és működtetésében. Az e-kereskedelem tárgyköréhez tartozik az partnerekkel való adatcsere online szolgáltatások segítségével, az online chat és e-mail támogatta ügyfélkapcsolatok, illetve a vállalkozás virtuális reklámja.

A belföldi civilizációk modern birodalmak, Észak-Amerikában rengeteg gyakorlati oktatási lehetőségeket kínálnak a tudósok. Töltött egy sor különböző kultúrák, a diákok önképzésre jól lekerekített módon.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online e-vállalkozás MBA-k Észak-Amerikában 2021

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők

Columbia Southern University
Orange Beach, Amerikai Egyesült Államok

vezetői információs rendszer Kutatási módszerek Üzleti etika

vezetői információs rendszer Kutatási módszerek Üzleti etika -
MBA
Részidős
Angol
szept. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba