Read the Official Description

MPM Nemzetközi együttműködés (On Line)

&nbsp

A nemzetközi együttműködés ma már valóság óriási politikai jelentősége, gazdasági és kulturális, amely számos tevékenységi területeit, és magában foglalja a különböző területeken a tudás. Születése kereskedelmet, ami egyre inkább globális, a népek közötti, a kormányok és egyéb intézmények az országban. Ez az együttműködés mozgósított hatalmas erőforrások projektek és eléri a területeken olyan változatos, mint a technológia, a gazdasági fejlődés, a szociális szolgáltatások, a kultúra, a környezet és az erősödő állami intézmények.

&nbsp

Eredményei és hatása Nemzetközi Együttműködési függ nagy részben, hogy koordinálják és futtassa az illetékes vezetők, akik meghatározott képzésben részesült.Nemzetközi együttműködés született a népek közti szolidaritás, jár jövedelemátcsoportosítás, források és ismeretek a különböző országokban, egy olyan környezetben, a növekvő műszaki komplexitás és költsége a projektek formájában, annak érdekében, hogy még nagyobb szükség látna professzionalizálódás felelős. Az együttműködési projektek, amelyek reagáltak a valós igények azok, amelyek úgy tervezték és tesztelték megfelelően bizonyított módszertan és fejleszteni a megfelelő tervezés és egy nagyon profi kezelése a felhasznált források.

&nbsp

Az MSc in Project Management Nemzetközi Együttműködési Online módban válaszol a képzés szükséges a projekt menedzserek nemzetközi együttműködési és fejlesztési támogatások és rendelkezik ismeretekkel, módszertani és technikai erőforrások munkájának . A képzés alapja a fejlett információs technológiák, amelyek kezelése is szolgál a megkülönböztető a leghatékonyabb projekt menedzsment.

&nbsp

&nbsp

Bevezetés iránti kérelem


Az érdeklődők a Masters program benyújtása után az önéletrajz, fenntartani a személyes interjú a fejét a felvételek.Ha a jelölt kételkedik a szakmai fejlődés, javasoljuk, tanácsot kér a Felvételi Bizottság. Minden alkalmazás értékelését a Felvételi tisztviselő. A kérelmek elbírálása érdekében kerül sor átvételi és jelentkezés szerint plázák megállapított határértéket.
A Felvételi Bizottság értékelni fogja a tudás, tapasztalat, hozzáállás, készségek vagy kamat jelöltek felvételi a Master. Ezt követően bejelentett e-mailben a jelöltek elfogadásáról a mester, azzal az utasítással, hogy hivatalossá a foglalási díjat. Bejelentést kapott az elfogadás az érdeklődők lehet kezdeni a regisztrációs folyamatot. Átvételi a Masters program érvényes két tanévre.Beiratkozás - Szállítási dokumentumok


A beiratkozás dokumentációt kell benyújtani az Akadémiai titkár.


A helyek száma korlátozott, és indítsa el a felvételi folyamat, pályázóknak be kell nyújtaniuk a következő dokumentumokat szkennelt:


• Curriculum vitae
• fénymásolata DNI / NIE vagy útlevél.
• Fénymásolás fokú, ha a parancsnok igényli.

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
12 hónapok
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019