Hivatalos Leírás

Áttekintés

A 36 biztonsági MS a Nemzetbiztonsági ügyek és a nemzetközi kapcsolatok célja, hogy a hallgatók alapos ismerete a kritikus kérdések tájékoztatása a nemzetbiztonság területén ma, beleértve a felmérése és elemzése a terrorizmus veszélye az Egyesült Államokban és azon kívül, valamint az elemzés az intelligencia gyűjteménye. A hallgatók továbbá mélyreható megértést nyernek a nemzetközi környezetben, amelyben az amerikai nemzetbiztonsági kérdések alakulnak.

A nemzetbiztonsági ügyek egyike a leggyorsabban növekvő szakmáknak, amelyek nyitott pozícióval rendelkeznek a közszférában a szövetségi, állami és helyi önkormányzatokban és a magánszektorban. Ez a program mind a szakembereknek, mind a pályára kerülő pályafutásoknak, valamint a biztonsági ügyek és a nemzetközi kapcsolatok erős tudományos érdeklődésű hallgatók számára készült.

Tanterv

A program 7 tanfolyamból áll (21 kredit). A hírszerzési információk és a globális biztonsági kérdések kritikus elemzésére való képesség, a területet tájékoztató történelmi és kortárs kérdések értelmezése, szöveges elemzések végrehajtása, a program főbb tanulási eredményeinek meghatározása.

A program magjának befejezését követően a hallgatóknak 15 kreditnyi kurzust kell elvégezniük a rendelkezésre álló választható listák listájáról. A választási lista mindkét tanfolyamot tartalmazza, amelyek hangsúlyozzák a belföldi biztonságot és a tanfolyamokat, amelyek szélesebb körű nemzetközi összpontosítást tartalmaznak, így elég széles témaköröket biztosítanak ahhoz, hogy a diákok testre szabhassák választásaikat bizonyos tudományos vagy szakmai érdekek körül.

Felvételi követelmények

A CAHSS minden olyan személynek elfogadja a Master's és a Graduate Certificate programokat, akik egy regionálisan akkreditált egyetem birtokában vannak vagy éppen folyamatban vannak. A pályázóknak teljes körűen be kell fejeződniük az összes alapképzési követelményt a diploma megszerzése előtt.

A Nemzetbiztonsági Ügyek és a Nemzetközi Kapcsolatok tagállamba való befogadás kritériumai magukban foglalják a magas szintű egyetemi tanulmányi teljesítményt és / vagy a vonatkozó aktuális munkatapasztalatot; egy életmód vagy egy gyakorlati érdeklődés a képességek és elméletek alkalmazására meghatározott helyeken a diploma megszerzése után; a képesség, hogy világosan gondolkodjon a kihívó kölcsönhatásokban; toleráns, nem-ítélődő attitűdök és nyitott gondolkodás a különböző típusú emberek felé; és képesek arra, hogy az értékelési készségeket együttérzéssel és tisztességgel ötvözzék.

Átutaló diákok

A diákoknak meg kell felelniük a felvételi kritériumoknak. Legfeljebb hat (6) diplomát vehet át ebbe a programba. A programba átvihető kurzusok eseti alapon kerülnek meghatározásra, és szinttel, tartalmakkal és szigorúsággal hasonlíthatóak össze a tagállamokon belül a nemzetbiztonsági ügyek programjában.

Nemzetközi diákok

Az Egyesült Államokon kívüli külföldi állampolgárok, akiknek az anyanyelve nem angol, angol nyelvtudással kell bizonyítania, hogy kielégítően kitöltik az angol nyelvtanulást (TOEFL). A pontszámkövetelmények megegyeznek az egyetemi felvételi eljárással és a következők: minimális papír pontszám = 550; minimális számítógépes pontszám = 213; minimális internetes pontszám = 79). A TOEFL helyett a 6.0 angol nyelvű nemzetközi nyelvvizsgáló rendszer (ILETS) vizsga értékét veszi figyelembe.

A külföldi egyetemeken vagy főiskolákon részt vevő pályázóknak meg kell adniuk az egyetemi hitelesítő adatokat az amerikai intézményi egyenértékűség értékelésére. A nemzetközi hallgatókat arra kérjük, hogy lépjen kapcsolatba az International Student Services irodájával a (954) 262-7240 vagy a 800-541-6682, ext. 27240, vagy e-mailben külföldi diákok, vagy látogasson el a nemzetközi diákok weboldalán.

határidők

Ősz (augusztus) Jelentkezési határidő - július 15

Tél (január) Jelentkezési határidő - december 1

Nyár (május) Jelentkezési határidő - április 15

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve June 12, 2018
This course is On-line, Nappali bejárós, Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
Price
- Tandíj: 730 dollár hitelóránként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date