Tanfolyam áttekintése

Jellemzően nem tudnánk pszichológiát tanulni a mesterszinteken, főiskolai szintű háttér nélkül. Ez a konverziós program azonban csak ezt teszi lehetővé. Ha bachelor (bármilyen témakörben) rendelkezik, de a pszichológia területén változást tervez, most már a brit Pszichológiai Társaság (BPS) által akkreditált MSc Pszichológia szakon végzett az Arden University .

Az Arden rugalmas tanulási módja révén könnyebb a pszichológia mesterének a jelenlegi kötelezettségvállalásaival és felelősségeivel együtt keresni. Ez a program segít a karrierjének a következő szintre történő átvitelében, miközben elnyeli az emberi elme megértését.

Az összes Arden programja nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra és a karrier sikerére. Ezt a szakmai programot a Brit Pszichológiai Társaság akkreditálja, így biztos lehet benne, hogy a pszichológia karrierje a legjobb alapja.

116437_MScPsychology.jpeg

Tanfolyam modulok

Kutatási módszerek:

Ez az első modul bemutatja a pszichológia eredetét és annak fejlődését, mint tudományos fegyelmet. A kvalitatív és kvantitatív kutatási módszerek egyaránt jól megérteni fogják, és megtanulják, hogyan tervezzenek kísérleteket, gyűjtsük össze és elemezzük az adatokat, folytassuk az interjúkat, és hogyan jelentse meg az eredményeket.

Kognitív pszichológia:

Meg fogja vizsgálni, hogy az agyunk hogyan értelmezi a világot, és hogy ez az értelmezés félrevezető lehet. Az észlelés, a nyelv, a memória és a tanulás figyelembe vételével a kognitív pszichológiát alátámasztó főbb kérdéseket fedezzük fel. Az empirikus kutatás feltárása a kognitív elmélet fejlesztésében ez a modul fogalmi és etikai kutatási területeket is figyelembe vesz.

Szociálpszichológia:

Nyerje meg az emberi viselkedés megértését, amikor a szociálpszichológia fogalmi és történelmi kérdéseit vizsgálja. A hagyományos és kritikus kutatási módszerek segítségével gyakorlatilag számos elméletet alkalmaz a valós világ kérdéseire, és többek között feltárja a társadalmi szerkezetet, a kultúrát, a nyelvet és az identitást.

Egyéni különbségek és abnormális pszichológia:

Csatlakozzon az egyéniség különbségeit körülvevő vitához. A személyiség és az intelligencia értékeléséhez közeledik, és lehetősége nyílik megvizsgálni az ellentmondásos méréseket és a rendellenességek meghatározásait. A pszichoanalitikus és pszichometrikus eszközökkel felkészülnek, és képesek lesznek a rendellenességek és kezelések osztályozására.

Élettartam-fejlesztés:

Tekintsük az emberi fejlődés egész életében, és vizsgáljuk meg a kötődési elméleteket, a viselkedési genetikát, a kognitív, érzelmi és erkölcsi fejlődés mellett. A meta-reprezentációra is mérlegelni fogjuk, és hogyan tekintjük meg saját vágyaidat, érzelmeinket és személyes fejlődésünket.

Viselkedési idegtudomány:

Fedezze fel az emberi idegrendszer szerkezetét és működését, és ismerkedjen meg a biológiai pszichológia és a kognitív idegtudomány módszereivel. Értékes megértést kap az emberi viselkedésről biológiai szempontból, beleértve a genetikát, az evolúciót, az idegképződést és az agyi rendellenességeket, és az emberi és állati kutatások számos etikai és koncepcionális kérdését fedik le.

Fejlett pszichológiai projekt:

Ez a létfontosságú projekt lehetőséget ad arra, hogy empirikus kutatást végezzen a választott területen, a program témájához kapcsolódóan, és fejlessze kritikus képességeit. Létrehoz egy kutatási javaslatot, választhat a hagyományos disszertáció, illetve a tudományos pszichológiai kérdésekkel foglalkozó tudományos cikk és előadás között. Ebben a szakaszban az összes tudást a programból alkalmazza, azzal a lehetőséggel, hogy összekapcsolja a kutatást a tényleges munkakörülményekkel.

Akkreditáció

Ezt a pszichológiai mesterfokozatot a British Psychological Society (BPS) akkreditálta. Ezen az Arden University Tanfolyamon keresztül jogosult lesz a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) diplomázott tagságához (GBC), amely elengedhetetlen az elismert pszichológiai szakmák karrierjéhez. Amíg az Ardennél aktívan tanulsz, a hallgatói tagság költségeit a BPS-vel fedezzük. Ez hozzáférést biztosít számos kiegészítő forráshoz, amelyek segítik a tanulmányait.

120179_bpssmall.png

Karrier kilátások

Ez a posztgraduális kurzus Pszichológia megnyílik egy sor lehetőséget és a különböző Pathways , hogy bekerüljenek a pszichológia területén, beleértve az egészségügyi, a klinikai, oktatási, foglalkozási tanácsadás, Neuro, Sport

Itt van egy pillanatkép a sok pozícióról, amelyekbe bekerülhetsz:

 • Klinikai pszichológus
 • Tanácsadó
 • Foglalkozási pszichológus
 • Oktatási pszichológus
 • Egészségpszichológus
 • Forensic pszichológus
 • Kutatási és fejlesztési tanácsadó elemző

Alternatív megoldásként folytathatja tudományos fejlődését doktori fokozaton történő tanulással, és folytathatja kutatói, akadémiai vagy tanári karrierjét.

Mit mondanak a diákok:

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a kurzusra, normál esetben:

 • Az Egyesült Királyság kitüntetéssel járó diploma legalább egy második osztályban (2.2) vagy azzal egyenértékű,
 • A matematikai képesítés legalább egy C fokozatnak felel meg a GCSE-nél
 • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.5 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 6,0 bármely elemben).
Mi van, ha nincs tudományos képesítésem?

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük a jelentős menedzsment tapasztalattal rendelkező (jellemzően 5 év) pályázatokat, és képesek vagyunk demonstrálni motivációjukat a program tanulmányozására. Kérelmét az Ön önéletrajzát és referenciáit kérjük.

Szállítási mód

Ezt a programot 100% -ban online szállítják.

díjak

9500 £ (Egyesült Királyság

Program oktatási nyelve:
 • Angol

48 további kurzus Arden University »

Utoljára frissítve Szeptember 10, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
okt. 2019
jan. 2020
Duration
18 - 60 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
6,957 EUR
Díjak évente: 6 957 € (Egyesült Királyság / EU), 6 957 € (nemzetközi)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
ápr. 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ápr. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date