A University of New Haven egy 30 kredit magas szintű környezetmérnöki diplomát kínál, amely zökkenőmentesen áthidalja az elméletet a gyakorlati alkalmazással, amely lehetővé teszi a diplomások számára, hogy nemcsak termelékenyek, hanem vezetőik is legyenek a választott iparágban.

Folyamatosan változó világunk

Az osztálytermi kihívást jelentő, professzionálisan orientált kurzusok segítségével a hallgatók gyorsan fejlesztik a szükséges ismereteket az összetett környezeti problémák úttörő megoldásainak biztosításához a környezetvédelmi kérdések, a vízminőség és -tisztítás, a szennyvízkezelés, a szilárdhulladék-gazdálkodás, a helyszíni rehabilitáció interdiszciplináris vizsgálata révén, valamint kibocsátás-csökkentési intézkedések.

A legkorszerűbb technológiával felszerelt kis méretű tantermek mérete biztosítja a diplomások számára egyedülállóan személyes tanulási tapasztalatokat, míg a szükséges projekt megkönnyíti a kortárs környezetvédelmi kérdések mélyreható feltárását, amelyek kihívást jelentenek az állandóan változó világunkban.

Online Program:

A teljesen online környezetvédelmi mérnöki MS kifejezetten a dolgozó szakemberek számára készült, és segít elérni azt a célt, hogy megszerezzék a környezetmérnöki diplomát. A program egy teljes mértékben támogatott online tanulási környezet létrehozására összpontosít, ahol együtt fog működni az oktatókkal és osztálytársakkal az egész ország és az egész világ. Minden osztály 100% -ban online, és teljesíthető a hat kényelmes, héthetes ciklus bármelyikével.

Vegye ki a következő lépést, anélkül, hogy kilépne

Online környezetvédelmi mérnöki programunkat a dolgozó szakemberek számára fejlesztettük ki, és 2 éven belül segíthet megszerezni a környezetmérnöki diplomát. A program egy teljes mértékben támogatott online tanulási környezet létrehozására összpontosít, ahol együtt fog működni az oktatókkal és osztálytársakkal az egész ország és az egész világ. Minden osztály 100% -ban online, és kényelmesen, hét hetes időben teljesíthető.

 1. Az osztályok csak 6 és 7,5 hét közöttiek
 2. Az osztályok teljesen online, és az ütemezés szerint
 3. A 30 kredit mindössze 2 év alatt teljesíthető.
 4. Az osztályok integrálják az elméletet a valós alkalmazásokhoz. A legtöbb osztály záróvizsga helyett egy projektet foglal magában, így alkalmazhatja azt, amit megtanult.

A hallgatók megtanulják a komplex környezeti problémák fenntartható megoldásait fejleszteni a környezetvédelmi mérnöki területek, például a környezetvédelem, a vízminőség, a víztisztítás, a szennyvízkezelés, a szilárdhulladék-kezelési rendszerek, a helyszín helyreállítása és a kibocsátás-csökkentési intézkedések feltárása révén.

Országosan elismert Karrierfejlesztési Központ

Minden University of New Haven hallgatója hozzáférhet az egyetem Karrierfejlesztési Központjában rendelkezésre álló sok erőforráshoz, amelyet a Princeton Review által a nemzet egyik legjobbjának neveztek el.

A karrierértékelésektől, a hálózatépítéstől és a munkahelyi árnyékolástól az egyetemi interjúkig és a fizetési tárgyalásokig a Karrierfejlesztési Központ biztosítja az értelmes karrier és a szenvedély folytatásának lehetőségét meghatározó készségeket és kapcsolatokat.Factory Chimney Smoke veeterzy / Unsplash

Kiválasztott tanfolyamok és programok

Vizes hulladékok fizikai-kémiai kezelése

A természetes és műszaki rendszerek fizikai és kémiai folyamatainak elemzése a vízszennyezés csökkentésére. A lefedett egységfolyamatok magukban foglalják, de nem kizárólag, a levegőztetést és a gázátadást, az ülepedést, a szűrést, a koagulációt / flokkulációt, az abszorpciót, a kémiai stabilizálást, az ioncserét, a fertőtlenítést. A tervezés módszertanát és a kezelés operatív aspektusait is figyelembe veszik

Vizes hulladékok biológiai kezelése

Ez a kurzus a vízi hulladékok (települési, ipari és / vagy veszélyes) biológiai kezelésének alapos tanulmányozását szolgálja. A legáltalánosabban alkalmazott, felfüggesztett és kapcsolt növekedési folyamatokra vonatkozik. Hangsúlyt kap az aktív iszap, a csípős szűrők és a forgó biokontaktorok tervezési és működési szempontjai. A helyszíni kezelési folyamatok szintén ide tartoznak.

Szennyeződés sorsa és szállítása a környezetben

Ez a kurzus a környezetszennyező viselkedés alapelveire terjed ki. A szennyezőanyagok fizikai-kémiai tulajdonságait, a szállítást és a transzformációs mechanizmusokat, amelyek befolyásolják a szennyezőanyagok eloszlását a levegő, víz és szilárd területek között, alaposan megvizsgáljuk. A tárgyalt témák közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre, a környezeti interfész egyensúlyai, a reklám és a diffúzió; biokémiai cserék a légköri, a vízi és a földi területeken. A környezeti modellezést is figyelembe veszik.

Környezetvédelmi törvény és jogszabályok

Állami és szövetségi szennyezés-ellenőrzési törvények és rendeletek végrehajtásának technikáinak áttekintése; hatások a hulladékkezelési kritériumokra, valamint a települési rendeletek megtervezésére és értékelésére; környezeti vizsgálatok és hatásnyilatkozatok készítése.

Jelentkezési követelmények végzős hallgatók számára

Mester alkalmazásának ellenőrző listája

 • Online alkalmazás
 • 50 USD vissza nem térítendő díj
 • Hivatalos egyetemi átiratok és a baleseti végzettség igazolása. Az átiratokkal együtt magyarázatot kell adni az egyetemi besorolási rendszerről.
 • Két ajánlólevél a professzoroktól vagy a munkáltatóktól
 • Célnyilatkozat szükséges. Erősen ajánlott egy összefoglaló.
 • Bizonyos nagyvállalkozások GRE és / vagy GMAT teszteredményeket igényelnek. GRE iskola kódja: 3663; GMAT iskolai kód: P1X-DS-94.

Nemzetközi diákok

 • Online alkalmazás
 • 50 USD vissza nem térítendő jelentkezési díj
 • Minden résztvevő főiskola vagy egyetem átiratai (angol nyelven). Az átiratot lezárt borítékban kell benyújtani, és közvetlenül a felvételi irodába kell küldeni. Ha hivatalos dokumentumok nem állnak rendelkezésre, a nem hivatalos dokumentumokat az online jelentkezési rendszeren keresztül lehet feltölteni, csak az első áttekintés céljából. Minden hivatalos dokumentumot meg kell kapni azonban a befogadott félév óráinak megkezdése előtt.
 • Két ajánlási levél
 • Célnyilatkozat
 • Egy önéletrajz vagy önéletrajz
 • TOEFL 75, vagy IELTS 6,0, vagy PTE 50, vagy University of New Haven akadémiai angol előkészítő programjának befejezése. Bizonyos nagyvállalatok magasabb angol teszteredményeket követelhetnek meg.
 • Bizonyos nagyvállalkozások GRE és / vagy GMAT teszteredményeket igényelnek. GRE iskola kódja: 3663; GMAT iskolai kód: P1X-DS-94.
 • Az indiai jelentkezőknek részletes szemeszterenkénti jelölési lapokat / akadémiai átiratot kell benyújtaniuk. A KONSZOLIDÁLT jelölések önmagukban nem elfogadhatók.
 • A University of New Haven csak hároméves indiai diplomát fogad el Indiából, ha a Nemzeti Értékelési és Akkreditációs Tanács (NAAC) „A”, „A” vagy „Ötcsillagos” minősítéssel rendelkezik. A hallgatóknak szintén diplomát kell szerezniük az 1. vagy a 2. osztályban. A pályázó átirataival együtt be kell bizonyítani az egyetemi vagy főiskolai NAAC besorolást. Ez vonatkozik a következő 3 éves alapképzésre: a B.Com 3 éves, a B.Sc 3 éves és a BBA hároméves végzettségére. A hároméves végzettséggel rendelkező indiai pályázók további elismert egyetemi diplomát vagy egyéves posztgraduális oklevelet nyújthatnak be egy elismert egyetemen, hogy felvegyék a felvételt.
Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Október 9, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
jan. 15, 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
28,200 USD
Teljes tandíj
Deadline
nov. 15, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 15, 2020
End Date
jan. 2022
Jelentkezési határidő
nov. 15, 2019

jan. 15, 2020

Location
Jelentkezési határidő
nov. 15, 2019
End Date
jan. 2022

Environmental Engineering, M.S.