Filter
MSc
Képzés Típusa: Minden

2 Felsőoktatás MSc Diploma Online MSc Diploma Összes megtekintése

A Master of Science egy felsőfokú kínál mélyreható oktatás technikai alapú tudományok, beleértve a mérnöki, orvosi, üzleti, valamint a fizikai és egészségügyi tudományok. Általános célja, hogy élesíteni a kutatás és a kritikus gondolkodás képességeit, MSc fokozatot építhetnek során szerzett ismeretek egyetemi kurzusok és felkészítse a tanulókat a siker a szakmai karrier vagy a doktori programokat.

Mi egy online MSc Felsőoktatási? Jellemzően ez egy bizonyos fokú középpontjában a tanulmány a politikák, programok, gyakorlatok, az adminisztráció, és a történelem felsőfokú intézmények rugalmasságával web-alapú kurzusokat. A hallgatók elsajátíthatják az analitikus és a vezetési ismeretek szükségesek, hogy igényeinek kielégítésére a modern felsőoktatási intézmények révén koncentrált tanulmány. Lehetőségek a specializáció lehetnek ügyintézés, politikai kutatás, diákok fejlődését, a felnőttkori tanulás, és a stratégia.

A keresőképesség MSc in Higher Education, a diákok általában felkészülés sikeres karriert területén felsőfokú oktatás tanulás megvalósítására, értékelésére és javítására vonatkozó politikák és programok. Diplomások is hasznosíthatnak azok megértése közötti kapcsolatok az intézmények, a finanszírozás, a technológia, valamint a közrend foglalkozni kihívások főiskolák és egyetemek.

Az ára a kereső egy online Master of Science in Higher Education eltérhet program intézménynek. Általában fontos, hogy a diákok a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola kívánnak részt venni a legpontosabb információkat.

Karrier lehetőségek program diplomások lehetnek széles körű lehetőségeket.Mert képesek tervezni és alkalmazni az innovatív stratégiák komplex problémák, és értékeli a politika hatékonyságának, a diákok is nagy az igény a vezetői szerepek főiskolai és egyetemi szervek, non-profit szervezetek, illetve a kormányzati szervek. Oktatási, kutatási és tantervkészítéshez pozíciók is rendelkezésre áll.

Számos intézmény kínál online képzési programok iránt érdeklődők számára megszerezte a mester a felsőoktatásban a kényelem internet-alapú kurzusokat. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
MSc | Mester | MA

2 Találatok Felsőoktatás

Kansas State University Global Campus

Kansas Állami Egyetem tanulmányi tanácsadás diplomás programok célja a gyakorló egyetemi tanácsadók, adminisztrátorok, oktatók és jövőbeli szakmai tanácsadók célja, hogy ... [+]

Tanulmányi tanácsadás mesterképzésre

Kansas Állami Egyetem tanulmányi tanácsadás diplomás programok célja a gyakorló egyetemi tanácsadók, adminisztrátorok, oktatók és jövőbeli szakmai tanácsadók célja, hogy fokozzák a tudás és a képesség, hogy hatékonyan működjön a főiskolai hallgatók tanulmányi és karriertervezés.

A doktori programok biztosítják következetesen strukturált tanfolyam szakmai oktatás. Ezek hangsúlyozzák, hogy elismerik a járulékok a sokszínűség, az elmélet, a gyakorlat és a kutatás szakmai tanácsadás. Pontosabban, a küldetés a tanácsadás diplomás programok előkészítése tanácsadók hozzájárulni egyetemista fejlődés és tanulás alkalmazása révén egy átfogó elmélet által vezérelt és a kutatás-vezérelt tanácsadás gyakorlatban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok USA Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Walden University

Azok számára, akik a felsőoktatási intézményekben, a kar és a személyzet pozícióitól a legfontosabb adminisztratív munkakörökig kívánják folytatni a karrierlehetőséget, a ... [+]

Azok számára, akik a felsőoktatási intézményekben, a kar és a személyzet pozícióitól a legfontosabb adminisztratív munkakörökig kívánják folytatni a karrierlehetőséget, a Walden MSc felsőoktatási programjában a szervezeti és a hallgatói siker előmozdítására összpontosít. Az üzleti, irányítási és szervezeti kultúrák megértése a felsőoktatásban. Fedezze fel a diákközpontú tanulási környezetek létrehozásának legjobb gyakorlatait. Válasszon olyan szakterületek közül, melyeket az egyéni igények és érdekek kielégítésére terveztek.

Tudod dolgozni a diploma egy olyan sebességgel, amely a megfelelő az Ön számára.

Hagyományos: Egyszerre egy tanfolyamot. Előrehaladása a programon keresztül folyamatosan más kötelezettségvállalások kezelése közben.Gyors pálya: Szerezzen két tanfolyamot egyszerre. Fokozhat több időt a programra, és hamarabb befejezze a fokozatot.... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul