ONLINESTUDIES.HU

Felsőoktatás MSc Diploma Online MSc Diploma Összes megtekintése

A Master of Science egy felsőfokú kínál mélyreható oktatás technikai alapú tudományok, beleértve a mérnöki, orvosi, üzleti, valamint a fizikai és egészségügyi tudományok. Általános célja, hogy élesíteni a kutatás és a kritikus gondolkodás képességeit, MSc fokozatot építhetnek során szerzett ismeretek egyetemi kurzusok és felkészítse a tanulókat a siker a szakmai karrier vagy a doktori programokat.

Mi egy online MSc Felsőoktatási? Jellemzően ez egy bizonyos fokú középpontjában a tanulmány a politikák, programok, gyakorlatok, az adminisztráció, és a történelem felsőfokú intézmények rugalmasságával web-alapú kurzusokat. A hallgatók elsajátíthatják az analitikus és a vezetési ismeretek szükségesek, hogy igényeinek kielégítésére a modern felsőoktatási intézmények révén koncentrált tanulmány. Lehetőségek a specializáció lehetnek ügyintézés, politikai kutatás, diákok fejlődését, a felnőttkori tanulás, és a stratégia.

A keresőképesség MSc in Higher Education, a diákok általában felkészülés sikeres karriert területén felsőfokú oktatás tanulás megvalósítására, értékelésére és javítására vonatkozó politikák és programok. Diplomások is hasznosíthatnak azok megértése közötti kapcsolatok az intézmények, a finanszírozás, a technológia, valamint a közrend foglalkozni kihívások főiskolák és egyetemek.

Az ára a kereső egy online Master of Science in Higher Education eltérhet program intézménynek. Általában fontos, hogy a diákok a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola kívánnak részt venni a legpontosabb információkat.

Karrier lehetőségek program diplomások lehetnek széles körű lehetőségeket.Mert képesek tervezni és alkalmazni az innovatív stratégiák komplex problémák, és értékeli a politika hatékonyságának, a diákok is nagy az igény a vezetői szerepek főiskolai és egyetemi szervek, non-profit szervezetek, illetve a kormányzati szervek. Oktatási, kutatási és tantervkészítéshez pozíciók is rendelkezésre áll.

Számos intézmény kínál online képzési programok iránt érdeklődők számára megszerezte a mester a felsőoktatásban a kényelem internet-alapú kurzusokat. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Felsőoktatás Filter

Master of Science tudományos tanácsadás

Kansas State University Global Campus
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Kansas Állami Egyetem tanulmányi tanácsadás diplomás programok célja a gyakorló egyetemi tanácsadók, adminisztrátorok, oktatók és jövőbeli szakmai tanácsadók célja, hogy fokozzák a tudás és a képesség, hogy hatékonyan működjön a főiskolai hallgatók tanulmányi és karriertervezés.