Filter
MSc
Nyugat-Európa Képzés Típusa: Részidős oktatás

Online Globális marketing Egyetemi Tanulmányok Megteintése Nyugat-Európa 2020

Master of Science fok fejlett tudományos programok által kínált főiskolák és egyetemek a hallgatók, akik már szerzett egy diplomát. Kereseti MSc vezethet nagyobb szakmai és személyes diplomások.

Globális marketing az a folyamat, fejlődő ötlet egy terméket, és létre, hogy a termék az egész világon, azzal a céllal, hogy elérjék a nemzetközi piacon. A diákok ezen a területen is megismerhették a stratégiák és módszerek.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Kérj Információt A Legjobb Online Globális marketing MSc-k Nyugat-Európa 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Globális marketing, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
The University of Law Business School Online

Az MSc International Marketing a mai marketing szakemberek számára készült, és összhangban van a Chartered Institute of Marketing által elismert szabványokkal. A program ... [+]

Online MSc Nemzetközi Marketing

A GISMA Üzleti Iskolával való együttműködésünkön keresztül ez a tanfolyam Berlinben tanulható. További részletekért látogasson el a www.gisma.com oldalra. Azok számára, akik nagyobb rugalmasságot keresnek, ez a kurzus 100% -os online tanulásra is alkalmas. Az MSc International Marketing a mai marketing szakemberek számára készült, és összhangban van a Chartered Institute of Marketing által elismert szabványokkal.

A program alapos megalapozottságot nyújt az üzleti életben, valamint a marketing menedzsment speciálisabb koncepcióit és alkalmazási területeit. A marketing relációs jellege és a stratégiai marketingtervezés és a kommunikáció segíthet a nemzetközi szervezet sikerében. Kiválaszthatja, hogy tanulmányozza-e a tanfolyamot online vagy szemtől-szembe.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Február 2020
Angol
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
On-line
Bővebben magyarul