ONLINESTUDIES.HU

Online Korai Gyermekkori Nevelés Természettudományi Mesterek (MSc-k) Találj az Amerikai Egyesült Államokban 2019

Master of Science fok fejlett tudományos programok által kínált főiskolák és egyetemek a hallgatók, akik már szerzett egy diplomát. Kereseti MSc vezethet nagyobb szakmai és személyes diplomások.

A korai gyermekkorban, arra utal, hogy a fiatalos időszak születés hét vagy nyolc éves, egy kulcsfontosságú végrehajtására rendelkezésre álló időszak tudományos, fizikai, étrendi és szociális beavatkozások érdekében a gyerekek elérjék teljes potenciáljukat.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Korai Gyermekkori Nevelés MSc Diplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2019

4 Találatok Korai Gyermekkori Nevelés, Amerikai Egyesült Államok Filter

MS a korai gyermekkori tanulmányokban (kompetencia-alapú)

Walden University
On-line Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Nyerjenek készségeket arra, hogy felkészüljenek a vezetői szerepekre a tanulási környezetben minden gyermek számára.

A korai gyermekkori tanulásban részt vevő MS (tanfolyam alapú)

Walden University
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online + 1 további

Fejleszteni kell a szaktudást, hogy segítsenek a gyermekek boldogulni a Walden MS Early Childhood Studies programban. Fokozza a gyermek fejlődési szakaszainak megértését, fedezze fel a korai gyermekkori legújabb trendeket és elméleteket, és szerezzen gyakorlati készségeket ahhoz, hogy olyan környezeteket hozzon létre, ahol a gyerekek megtanulják és nőnek.

Mester a korai gyermekkori nevelésben: születési fokozat 2

Mercy College
On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 2 további

A csecsemők, kisgyermekek és kisgyermekek tanítása a világról A fiatal gyermek növekedésének, fejlődésének és tanulásának hatása a korai gyermekkori oktatásban: születési fokozat 2.

Mester a gyermekkori oktatásban, 1-6. Fokozat

Mercy College
Campus On-line Nappali September 2019 Amerikai Egyesült Államok Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 3 további

Készülj fel az általános iskolai osztályban való tanításra, az 1-6. Évfolyamon Megtanulhatod, hogy mi lesz tanárgá válás és hatással a diákjaidra.