Filter
MSc
Nyugat-Európa Képzés Típusa: Részidős oktatás

Online Marketing menedzsment Természettudományi Mesterképzések Megtekintése Nyugat-Európa 2020

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

A marketing menedzsment képzés kitűnő választás azok számára, akik többet szeretnének tudni a marketingstratégiák és az erőforrások menedzselésének részleteiről. A hallgatók elsajátítják, hogyan lehet egy adott vállalkozás igényeire szabott hatékony marketingstratégiákat kidolgozni, miként alkalmazhatók a vezetői képességek, illetve milyen módon lehet kézben tartani egy marketinges szakemberekből álló munkacsoportot.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Marketing menedzsment MSc Diplomák Nyugat-Európa 2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Marketing menedzsment, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
RWTH Business School / RWTH Aachen University

Mozogjunk a technikai szakértőktől a technológiai vezetőig a díjnyertes interdiszciplináris Master of Science (M.Sc., RWTH Aachen University) programban. Nemcsak a campus ... [+]

A Cambridge Digital Innovation projekt keretében a Cambridge-i Egyetem Hughes Hallban megrendezett program.

Tapasztalja meg a németországi oktatást bárhonnan is, és próbálja ki a legjobb technológiát és a legmodernebb műszaki ismereteket. Készítse elő a következő karrierlehetőségét, miközben folytatja a tanulmányait kísérő munkáját vagy egyéb feladatait.

Használja ki a lehetőséget, hogy közvetlenül alkalmazza a munkahelyi osztály tartalmát, és betekintést nyújtson ahhoz, hogy hozzájáruljon a holnap kihívásainak megoldásához - az osztályteremben való kölcsönhatás és a legmodernebb digitális tanulási technikák kiválóságának elkötelezettje.... [-]

Németország Aachen
Október 2020
Angol
Részidős oktatás
3 - 6 félévek
On-line
Bővebben magyarul