ONLINESTUDIES.HU

Online Marketing menedzsment Természettudományi Mesterképzések Megtekintése Nyugat-Európa 2020

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

A marketing menedzsment képzés kitűnő választás azok számára, akik többet szeretnének tudni a marketingstratégiák és az erőforrások menedzselésének részleteiről. A hallgatók elsajátítják, hogyan lehet egy adott vállalkozás igényeire szabott hatékony marketingstratégiákat kidolgozni, miként alkalmazhatók a vezetői képességek, illetve milyen módon lehet kézben tartani egy marketinges szakemberekből álló munkacsoportot.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Marketing menedzsment MSc Diplomák Nyugat-Európa 2020

1 Találatok Marketing menedzsment, Nyugat-Európa Filter

M.Sc. menedzsment és mérnöki munka a technológiában, az innovációban, a marketingben és a vállalkozásban (MME TIME) - részmunkaidőben

RWTH Business School / RWTH Aachen University
On-line Nappali Részidős oktatás 3 - 6 félévek Október 2020 Németország Aachen + 1 további

Mozogjunk a technikai szakértőktől a technológiai vezetőig a díjnyertes interdiszciplináris Master of Science (M.Sc., RWTH Aachen University) programban. Nemcsak a campus és a digitális oktatás legjobbjait kombinálja mind Aachenben, mind Cambridge-ben, de a nappali vagy részmunkaidőben is optimalizálták.