Filter
MSc
Jemen Képzés Típusa: Minden

Online Oktatási Vezetés Természettudományi Mesterképzések Megteintése Jemenben 2019

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

Oktatási vezető utal, hogy a felelősség a vezetők iskolai környezetben. Ezek a rendszergazdák vonzani és felvenni pedagógusok, megfelelő elhelyezése szakembereket, ahol tehetségüket lehetne a legjobban kihasználni. E felügyeleti gyakran dolgozik, hogy hozzon létre együttműködési kapcsolatokat a tanárok, a szülők és a diákok. 

 

Szövegértési a nő, Yeman oktatási rendszer gyorsan bővülő és javuló hogy győződjön meg arról, tudósok versenyképes lehet a világ színpadán. Gazdag történelem, az ország egyedülálló hátsó csepp és perspektívát a fiatal diákok, akik szeretnék kihasználni az egyetemes ingyenes oktatás.

Kérj Információt A Legjobb Online Oktatási Vezetés MSc-k Jemenben 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Oktatási Vezetés, Jemen

Diplomák
Helyszín
Jemen
Képzés Típusa
Stafford

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában) .A hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés. ... [+]

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában). Egy hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés.

Előnyök

Az MSc Oktatási Leadership távoktatás keretében egy izgalmas és innovatív program. Az MSc Oktatási Leadership úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek és érdekeinek széles spektrumát szakemberek, beleértve a tanárokat, az iskola vezetői és oktatási szakemberek a formális és informális oktatási ágazatban.

Amellett, hogy modulokat Oktatási Leadership tanulás és a változás és a kutatási módszerek, akkor kapnak betekintést külső hatás Oktatási Vezetés és szervezeti hatékonyság javítása és az átalakulás.... [-]

Jemen Sana'a
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul