ONLINESTUDIES.HU

Online Oktatási Vezetés Természettudományi Mesterképzések Megteintése Jemenben 2019

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

Oktatási vezető utal, hogy a felelősség a vezetők iskolai környezetben. Ezek a rendszergazdák vonzani és felvenni pedagógusok, megfelelő elhelyezése szakembereket, ahol tehetségüket lehetne a legjobban kihasználni. E felügyeleti gyakran dolgozik, hogy hozzon létre együttműködési kapcsolatokat a tanárok, a szülők és a diákok. 

 

Szövegértési a nő, Yeman oktatási rendszer gyorsan bővülő és javuló hogy győződjön meg arról, tudósok versenyképes lehet a világ színpadán. Gazdag történelem, az ország egyedülálló hátsó csepp és perspektívát a fiatal diákok, akik szeretnék kihasználni az egyetemes ingyenes oktatás.

Kérj Információt A Legjobb Online Oktatási Vezetés MSc-k Jemenben 2019

1 Találatok Oktatási Vezetés, Jemen Filter

University of Leicester MSc oktatási vezetés

Stafford
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek United Arab Emirates Online Szaúd-Arábia Saudi Arabia Online Katar Qatar Online Omán Oman Online Libanon Lebanon Online Kuvait Kuwait Online Jordánia Jordan Online Bahrein Bahrain Online Palesztina Palestinian Territories Online Egyiptom Egypt Online Irak Iraq Online Líbia Tripoli Jemen Sana'a Juba + 27 további

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában) .A hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés.