Filter
MSc
Líbia Képzés Típusa: Minden

Online Oktatási Vezetés Egyetemi Tanulmányok Tekintsd meg Líbiában 2019

A Master of Science egy oktatási program, amely előírja a diákok teljes tanfolyam, gyakorlati képzés, valamint a kutatási papír elnyerése érdekében a mértéke. Egy MSc, diákoknak lehetőségük van a szakosodott mértéke a választott szakterületen vagy koncentráció.

Oktatási vezető egy olyan terület szakmai előkészítés, amely nyitott a, a tanárok és más szakemberek az oktatási ágazat. Az egyik fő célja ezen a területen lehet építeni ezeket a kapcsolatokat szükséges a sikeres oktatást minden közösségben.

Líbia, hivatalosan az állam Líbia, az ország, a Maghreb régió Észak-Afrikában határos a Földközi-tenger az északi, a keleti Egyiptom, Szudán a délkeleti, Csád és Niger, hogy a déli és Algéria és Tunézia a nyugatra.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Oktatási Vezetés MSc Képzések Líbiában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Oktatási Vezetés, Líbia

Diplomák
Helyszín
Líbia
Képzés Típusa
Stafford

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában) .A hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés. ... [+]

Rangsorolva a felső 10 The Guardian University Guide, 2015 (Oktatás kategóriában). Egy hatékony eszköz a személyes és a szakmai fejlődés.

Előnyök

Az MSc Oktatási Leadership távoktatás keretében egy izgalmas és innovatív program. Az MSc Oktatási Leadership úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek és érdekeinek széles spektrumát szakemberek, beleértve a tanárokat, az iskola vezetői és oktatási szakemberek a formális és informális oktatási ágazatban.

Amellett, hogy modulokat Oktatási Leadership tanulás és a változás és a kutatási módszerek, akkor kapnak betekintést külső hatás Oktatási Vezetés és szervezeti hatékonyság javítása és az átalakulás.... [-]

Líbia Tripoli
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
2 év
On-line
Bővebben magyarul